folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Ücretiyle Program Yazdırılacak Chrome Eklentisine (Page Monitor) Paralel Çalışacak

Ücretiyle Program Yazdırılacak Chrome Eklentisine (Page Monitor) Paralel Çalışacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

istediğim çok açık

bu eklenti web sayfasında değişiklikleri farkedip uyarıyor aşağıdan uyarı yazısı çıkıyor tıkladığınızda tarayıcıda açıp değişiklikleri gösteriyr o açtğı sayfayfayı bana mail atsın istiyorum  ben evde yokken otomatik yapabilecek eklentiyi incelerseniz daha net anlarsınız

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

İzleyeceğin web sitesi nedir?

Evde kendi bilgisayarında mı sürekli çalıştıracaksın yoksa php, python gibi bir script yazdırıp sunucu üzerinde mi çalıştıracaksın?

Bir sayfayı takip etsin değişiklik olursa bana mail atsın istiyorsun?

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

İzleyeceğin web sitesi nedir?

Evde kendi bilgisayarında mı sürekli çalıştıracaksın yoksa php, python gibi bir script yazdırıp sunucu üzerinde mi çalıştıracaksın?

Bir sayfayı takip etsin değişiklik olursa bana mail atsın istiyorsun?

izleyeceğim sayfalar bir tane değil hocam bir tane olsa güzeldi ama 12 tane filan gibi düşünün ben pc başında olduğum sürce bu eklentiyle izliyorum ama değilken sıkıntı

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

https://visualping.io/

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

arkadaşa 50 lira ateşle

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Viaualping aylik ucret istiyor ben local de calisacak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

sen istiyor local de çalışacak ateşleyecek biraz money lösev'e

yazılacak o program burdan güzelce 

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

sen istiyor local de çalışacak ateşleyecek biraz money lösev'e

yazılacak o program burdan güzelce 

hallederiz pm leselim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Up olsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @baristbt hocam, Rusça dilbilgisini çözmüşsun :D ^.^// amaç güzel ama

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

barıştbt ye ulaşamıyorum konuda up olsun yaparım diyen varmı

Toplam Hit: 2470 Toplam Mesaj: 14
program eklenti chrome