Ücretli Kurumsal Kimlik , Broşür, Dergi Katalog Tasarımı Yapılır
-
bir meyve isimden oluşan marka için sadece logo fiyatı alabilir miyim.
-
bütün herkes fiyat istemiş tek tek
fiyatı ortalama yazarmısın. neticede değişebilir ama
-
futurist bunu yazdı
İyi de 5 dakikalık iş var 5 saatlik iş var. Adam kime/neye göre fiyat versin? Azıcık mantıklı olun ya.
-
Haymatlos bunu yazdıfuturist bunu yazdı
İyi de 5 dakikalık iş var 5 saatlik iş var. Adam kime/neye göre fiyat versin? Azıcık mantıklı olun ya.
:D katılıyorum. R10'da millet alıştı tabi 20TL logo falan, doğaldır.
-
Logo için fiyat alabilir miyim?
-
Herkese dönüş yapıldı arkadaşlar.
-
Daniel-Koo bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıfuturist bunu yazdı
:D katılıyorum. R10'da millet alıştı tabi 20TL logo falan, doğaldır.
e hacı kurumsal kımlık var kurumsal kımlık var :D
pazarlamanın p sını gormemıs ıletısım hakkında ve de ıletısım sanatları hakkında marka degerı yaratma konusunda marka algısında zerre bılgısı olmayan egıtım almamıs ; kendisi geliştirmemiş birisine iş verirken tutupta binlerce liradan bahsetmek komik oluyor. grafiker dediğin adam eskiz çizebilecek , illustrasyon yapabilecek önce
r10 piyasası bu işin taşeronunun yürütüldüğü yerdir. k lık ite var liralık işte var .orta düzeydeki birfirma için örneğin bir pideci için 20 lıralık ıs yaptırtacaksın tabıkıde yada dırekt kartvızıtı verıp buradakı logo olsun dıyene (web sitesi için örnek veriyorum) 20 lira cok bile.
@ardous a dedım ben ızmır de ıken uygun fıyata ıs yap sürümden kazandırtayım sana dedım yok ben yapmam fılan dıyordu . adam da haklı kendı tarafınca. fena değil ama çalışmaları
birde portfolyonun sanal degıl gercek musterı tarafında olması olması gerekıyor. sen izeltaşa sütaşa a iş yaparsan müşterilerin de bu tarzda oluyor .
-
tasarımlar güzel
u235 tarafından 14/Haz/14 23:41 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Logo tasarımı ve kurumsal kimlik tasarımı fiyatı alayım ayrı ayrı
Bana da bi zahmet hocam.
-
Ayrı ayrı fiyatları öğrenebilirmiyim?