folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ücretsiz Mudo Yeni Yıla Özel 25 TL İndirim Kodu

Ücretsiz Mudo Yeni Yıla Özel 25 TL İndirim Kodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    microkabus bunu yazdı
    DaveReed 

bu mudo nun ürünleri çok dandik kumaşları boktan fiyatlarıda atmışlar amk kafadan amk çocukları...

ben anlamıyorum hoca üstüne giymediği denemediği ürünü internetten satın alanları ne saçmalık...

hocam yakınlarında mağza varsa gidip deniyip bakabilirsin sonra internetten sipariş verirsin daha uygun olur yada aldın baktın beğenmedin  gidip bir mudo mağzasından değiştirebilirsin ürünü.

hoca 2 saat önce fln mudo ya gittim internet sitesinde 225 tl yazan mont mağazada 275 tl yazmış ipneler ben bu kadar fason ürün görmedim

100-200 daha koyarım giderim boynerden beymenin adam gibi montunu kabanını alırım amk

:) hocam bildiğin üzere  web sitesinde eleman derdi kira derdi  masraf vs olmadığı  için fiyatı biraz daha uygun olabiliyor  bu kod da daha uygun fiyata alın diye yazdım tabi ki tercih yinede senin ama zevk tabi bu senin beğenmediğin bir ürünü başkası çok beğeniyor ve 100 -200 tl daha koyarım diyorsun da:D 225 çok gelio 1 katını vermek biraz daha koymaz mı :) bu şuna benziyor 20 tl ye 5 çift ayakabı almaktansa 100 tl ye 1 ayakabı alır giyerim :) , tabi herkesin kendine göre bir mantığı vardır .

Coffe and Cigarettes (2003) ;) ! A.L.o.N.e
Toplam Hit: 1741 Toplam Mesaj: 12