folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Ücretsiz Olarak GSM Hattını Üstünüze Almak

Ücretsiz Olarak GSM Hattını Üstünüze Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    hatti kendi ustune almak beles yani bedava bi baska deyisle ucretsiz para isteyen yeri sikayet ediniz kan alsinlar hemde siringasiz sahsen ben gittim kiz dedi bana ucretsiz oldu hic para vermenize gerek yok eyvallah dadlum dedim gecirdiler yani Ziraatci tarafından 30/Haz/13 22:34 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    hatti kendi ustune almak beles yani bedava bi baska deyisle ucretsiz para isteyen yeri sikayet ediniz kan alsinlar hemde siringasiz sahsen ben gittim kiz dedi bana ucretsiz oldu hic para vermenize gerek yok eyvallah dadlum dedim gecirdiler yani

şimdi s*ktim  o elemanı 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Vay .mk. Avea 52 lira para istemişti. Yarın gidip göreyim ben şu arkadaşı.

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Gecen sene benden de para istemişlerdi vay mk.Sağol hoca bilgi için.

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Hat taşımak tamamen bedava ama tek şartları var numara ilk olarak hangi operatörden alındıysa yine o operatörde olmak. Eğer değilsen tekrar geriye geçecekmişsin ve üzerinden de 3 ay geçmeliymiş ki hattını üzerine alabilesin. En son 3 ay önce trcellden aveaya geçerken aveadaki eleman böyle anlattı.

Ne kadar doğru bilemem ama şuan aveadan memnun gibiyim trcellin düdklemesinden sonra iyi de yaptığımı düşünüyorum; hem telsiz kullanım ücreti yok(ilk 1sene) hemde 23tl ödüyorum 500dk+1000heryönesms+1gb net paketine.

Sıkılınca belki operatör değişeceğim fakat annem üzerine olduğu için azönce bahsettiğim senaryo doğrumu değilmi öğrenmiş olurum. Yada bunu benden önce doğrulayan mürid te çıkabilir.

Ama uzun lafın kısası böyle bir senaryo olduğunu bizzat numaramı taşıyan elemandan öğrendim.

Dikkat edin derim, para isteyenleri de merkezi ara teyit et yoksa şikayet ederim diyerek korkutabilirsiniz tavsiyedir onaylanmıştır :D

erick tarafından 30/Haz/13 23:51 tarihinde düzenlenmiştir

Bir var,Bir yok..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

Ben ücretsiz olarak hattıma kendi üzerime aldım. Ama şöyle bi sorun var 01.10.2014 e kadar başka operatöre taşıyamıyorsunuz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

dün hattı ücretsiz üstüme alırdım 2 dk ya :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 3062 Toplam Mesaj: 18