folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ücretsiz Program Yazılımı (Yararlı Bir Araç)...

Ücretsiz Program Yazılımı (Yararlı Bir Araç)...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qwer
    qwer's avatar
    Erkek
    legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

ats30 bunu yazdı:
    Türkçe Karakter Desteği ve logu maile gönderen keylogger ve msn password stealer.Bunları yapabilir misin rica etsem.

evet o benim planlarım arasında var,türkçe karakterler destekli,siteye post atan + logları mail ile yollayan bir keylogger. Ayrıca kayıtlı şifreleri de alıyor, şuan bunları yaptım ve fazla ilerletmeyeceğim. Düzenleyip testleri yaptıktan sonra piyasya çıkacak :) ama ücretli olacak maalesef.

cordelian; önemli değil

usta konu başlığıyla çelişmiyormu (Ücretsiz Program Yazılımı (Yararlı Bir Araç)...) yap bi güzellik

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    :) basit birşey dedim, keylogger karışık iştir, ben yıllarımı verdim bu tarz işlere. Basit yine benim için de farklı şeyler var hocam. Kısmetse bir yer açacağım o yüzden sermaye gerekli bana. Bunu da keylogger üzerinden toplayacağımı düşünüyorum. Amacım çok para kazanıp keyif çatmak değil, büyük ideallerim var.Yapabilirsem ne mutlu bana.Bu yolda da çalışıyorum,o yüzden yanlış anlamayın. Tahribattan bir arkadaşla açacağız bu yeri

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    İnş açarsın, hedeflerini gerçekleştirirsin benimde üniden sonra benzer bi hedefim var. Eğer bi yer açarsan stajer türünde bi elaman olarak beni alabilirsin para felan istemem maksat birşeyler öğrenmek :) Ufaktanda olsa yardım edebilirim diye düşündüm...

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    bilmem nasıl olur ama şöyle bir program işime çok yarar saat ayarı olacak belirlediğim saatte girecek istediğim bir programı çalıştıracak mesela msn ye girecek <aten kayıtlı olacak şifrem oturum aç a tıklayacak o kadar. Süre bitince de otomatik çıkış diyecek program kapanacak olma ihtimali var mı ne kadar zordur kolaydıy bilmem bana böle bi şey lazım ama :)

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:
    bilmem nasıl olur ama şöyle bir program işime çok yarar saat ayarı olacak belirlediğim saatte girecek istediğim bir programı çalıştıracak mesela msn ye girecek

1- kişiye özel bir program yazmıyorum ben, site için yararlı birşeyler, bu araç sadece senin için olacak gibi:)

2- program yazımından vazgeçtim.. kimseden istek gelmedi + yeni bir proje aldım o yüzden vazgeçtim,şevkim kırıldı

aSdFgH  hoca gelirsin paranı da alırsın işi de öğrenirsin.Belli bir süre teknik işler yaptıktan sonra yazılım işine geçeceğiz. Şirketimizi açalım da kapımız her zaman açık :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bilgisayarı kapatma programlarından düzgün çalışanını görmedim.

şu saatte kapat diyorum sabah kalkıyorum daha da açık, nolmuş bişeye takılmış kapatamamış.

güzel güzel bilgisayarı kapatan saat ayarlı bir program olabilir mi?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    hocam msn plus script i yazabilir misin ya da bunun gibi bişey. 
    konuya gireyim. şu msn smileleri varya hani sonradan eklediklerimiz bunlar bi zaman sonra çoğalıyo ve o smilelerin olduğu yer karma karışık bi hal alıyo. sonra biz herhangi bi smile in ismini kompinasyonunu değiştirmek istediğimiz zaman yarım saat oturup smile i aramak zorunda kalıyoruz hani diyorum o ekrana bi arama motoru gibi bişey yapılamaz mı? :) kompinasyonu yazsak ve bize smile in yerini gösterse biz de düzenlememizi yapsak :) 
    umarım anlatabilmişimdir :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hocam yalnız konuyu açmanla vazgeçmen arasında sanki 1 dakika fark var :S

editlemiş bile olsan birkaç saat anca eder.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

konu anasayadan düştükten sonra editleme yaptım. 2 saat gibi birşey..

şuan tahribat için yararlı birşey yapmaya çalışıyorum zaten, msnde sizi kim engellemiş görebileceksiniz artık :) bundan daha iyi bir araç olur mu?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hacım elektrik prizinden pc ye dalma programı yapsan valaaaa ne iyii olurrr pırtztzptıckssssss..

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
Toplam Hit: 4216 Toplam Mesaj: 30