Ücretsiz Program Yazılımı (Yararlı Bir Araç)...
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------
Hacım elektrik prizinden pc ye dalma programı yapsan valaaaa ne iyii olurrr pırtztzptıckssssss..
hocam öyle birşey olamaz mantıksız en azından, daha önce böyle bir konu vardı gerekli açıklamayı yapmıştım aslında. almanyada elektrikli internetler var, internete elektrik hattından çıktığın için oradan birşeyler yapabilrisn ama türkyede böyle bir şey saçmalık. mikrovolt cinsinden voltaj değerlerini ölçerek bulabilirsin ki x harfi ile y harfini ayırt edemezsin voltaj değişimiyle, çok aptalca bir mantık :) -
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayarı kapatma programlarından düzgün çalışanını görmedim.
şu saatte kapat diyorum sabah kalkıyorum daha da açık, nolmuş bişeye takılmış kapatamamış.
güzel güzel bilgisayarı kapatan saat ayarlı bir program olabilir mi?
abi zamanlanmış görevler diye birşey vardı galiba. Oraya gir shutdown -s -t 00 yaz istediğin saat için bir de öyle dene. Olmazsa yazarım sana bir tane...
Edit:Tekrar denedim en saglam yöntem bu. Shutdown a dayanamıyor hic biri. -
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------sen şirketini aç açınca da bana pm at emın ol devamlı müşterin olurum benim iateklerim ihtiyaçlarım katiyen bitmez :)
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------sen şirketini aç açınca da bana pm at emın ol devamlı müşterin olurum benim iateklerim ihtiyaçlarım katiyen bitmez :)
-----------------------------seni sevdim hocam.. pm den msnini yolla :) istediğin programı yazayım.. basit birşey zaten
-
legion_of_doom
yeminle gece gece gaza getirdi adam ya döküman hazırlayıp paylaşacağım isteği olan varsa bi pro desin kullanım zart zurtunu hazırlayıp koyayım yoksa kafama göre paylaşacağım...
-
By-alper bunu yazdı:
Hacım elektrik prizinden pc ye dalma programı yapsan valaaaa ne iyii olurrr pırtztzptıckssssss..
hocam öyle birşey olamaz mantıksız en azından, daha önce böyle bir konu vardı gerekli açıklamayı yapmıştım aslında. almanyada elektrikli internetler var, internete elektrik hattından çıktığın için oradan birşeyler yapabilrisn ama türkyede böyle bir şey saçmalık. mikrovolt cinsinden voltaj değerlerini ölçerek bulabilirsin ki x harfi ile y harfini ayırt edemezsin voltaj değişimiyle, çok aptalca bir mantık :)
-----------------------------yanliş hatirlamiyorsan elektrik prizlerinde bina ici network yapni saglayan adaptorler vardi. bilişim biligisayar yada chip dergilerinde birinde okumuştum.
-
onu bilmiyorumda bizim elektriçinin evi full internetten kontrol edilebiliyor. adam elektrikçi oglu bilgisayar mühendisi, pic programlama fln dedi ama, bi ip adresi var adamın orda bi menü yapmış ışık aç kapa müzik aç kapa kapıyı aç kapa müzik aç kapa fln onlara basınca internet sayfasında odasındaki şeyler oluyor
-
pic ile basitçe o tarz şeyler yapabilrsin. pici paralel yada seri porta bğalarsın.. bi de program yazarsın hem pic e hem bilgisayara. bilgisayardan portun belli bacaklarına birşeyler yollarsın pic de onları okur ve ona göre çıkış verir ve istediğin cihazı kontrol edersin.mantık basit kendisi de basit
-
Hocam keylogger satarak zengin olunur mu yav. isteyene keylogger yazarım 15 dk mı almaz.
üstelik anlık tus basışını bile izlersin öyle altı ayda bir e postayla yollama filan yok. basit şeyler bunlar ama para kazanacam diyorsan adam akıllı bir trojan yaz.
bu işi bilenler parayı trojandan kazanıyor. chat programım bitmek üzere onu teslim edince trojana kasacam zaten önceden taslağım vardı yarım kalmıstı ona devam edecem.
birde buradan bilen arkadaşlar varsa sorayım, bmp to jpg çevirmek için kütüphanesi olan varmı yalnız dll değil lib lazım. Ayrıca C lasım C++ değil. bulabilirsem çok iyi olacak.
ekran görüntüsünü çekiyorum 3 mb :) jpg yapınca 50 kb. yani çok lazım. neyse bu piyasada para kazanmak için ya sektör programları yazacan (kütüphane, hastane otomasyonu, muhasebe öğğğh) ya da trojana kasacan meraklısı çok.
son olarak pack konusunda uzmanlaşırsan kendi packlerini kişiyye özel satarsın. mesela ben torjanı c ile yazdıgım bir programda xor 123456 yapıyorum kodu.
sonra çözen kodu da asm den içine ekliyorum tabi. sonra çözen kodu ep olarak ayarlıyınca birde import tablosunu yeni bir section olarak ayarlayınca hiç bir antivirüs tanımıyor. tavsiye ederim beleşten para ;)