Ücretsiz Sesli Kitap Kanalı
-
sanane bunu yazdı
Çocuk masalları falan olursa süper olur. benim kız için uyumadan önce açar dinletirdim.
romanın bitmesini bekliyorum sonra masal ve çocuk hikayeleri :) tahmini bir haftaya başlarım onlara
-
FCN bunu yazdı
öncelikle hayırlı olsun fakat telif hakları ile ilgili problemleri nasıl aşmayı planlıyorsun ? daha sonradan hukuksal problemler çıkmasın veya kanal büyümeye doğru giderse teliften kapatılmasın vs. diye hatırlatmak istedim.
teşekkür ederim. bu konuda çok bilgim yok ama ufak çaplı araştırmamda bu şekilde bir sıkıntı olmayacağını gördüm. yine de tedirgin eden bir konu tabiki daha geniş çaplı araştırma gerektiriyor. ama kanalın büyüme dediğimiz evresine tahmini aylar olduğundan şimdilik rahatım :) seslendirmeden kaynaklı bir telif hakkı olamaz sadece kitabı vieo kapak fotoğrafı yapmam "belki" sıkınıt olur. halledeceğiz :)
-
blackhammer bunu yazdı
Hayatta olan bir yazarin kitabini seslendirdiginiz icin telif olayini sallamadiginizi dusunuyorum o zaman cocuklara odev olarak verilen ya da derslerde muhakkak okumalisiniz denilen kitaplari seslendirmeniz daha cabuk kitlelere ulasmanizi saglayabilir. Ayni sekilde turk klasikleri de olabilir.
telif olayını araştıracağım. teşekkürler
-
manglerman bunu yazdı
storytelli ücretli kullanıyorum baya memnunum :)
sizide takip edeceğim
teşekkür ederim :)
-
Takip ettik destek olsun pek dinlemem okumayı tercih ederim emeğine sağlık kolay gelsin.
-
sanane bunu yazdı
Çocuk masalları falan olursa süper olur. benim kız için uyumadan önce açar dinletirdim.
çok yakında olacak :)
-
kriptex bunu yazdıblackhammer bunu yazdı
Hayatta olan bir yazarin kitabini seslendirdiginiz icin telif olayini sallamadiginizi dusunuyorum o zaman cocuklara odev olarak verilen ya da derslerde muhakkak okumalisiniz denilen kitaplari seslendirmeniz daha cabuk kitlelere ulasmanizi saglayabilir. Ayni sekilde turk klasikleri de olabilir.
telif olayını araştıracağım. teşekkürler
Bak boyle bir sey var.
Cunku YouTube daki diger kitap seslendiren kisiler telif hakki olmayan klasikleri seslendiriyorlar.
-
başarılarının devamını dilerim berna erkek adı mı?
-
erdiburak bunu yazdı
Takip ettik destek olsun pek dinlemem okumayı tercih ederim emeğine sağlık kolay gelsin.
çok teşekkürler :)
-
yustang bunu yazdı
başarılarının devamını dilerim berna erkek adı mı?
teşekkürler. hayır kadın :)