Ücretsiz Sesli Kitap Kanalı
-
blackhammer bunu yazdıkriptex bunu yazdıblackhammer bunu yazdı
Hayatta olan bir yazarin kitabini seslendirdiginiz icin telif olayini sallamadiginizi dusunuyorum o zaman cocuklara odev olarak verilen ya da derslerde muhakkak okumalisiniz denilen kitaplari seslendirmeniz daha cabuk kitlelere ulasmanizi saglayabilir. Ayni sekilde turk klasikleri de olabilir.
telif olayını araştıracağım. teşekkürler
Bak boyle bir sey var.
Cunku YouTube daki diger kitap seslendiren kisiler telif hakki olmayan klasikleri seslendiriyorlar.
dediğiniz siteye de baktım. telif yerse video kaldırılıyormuş kaldırılana kadar ben çeşit arttırmış olurum şimdilik devam ediyim bakalım :) sonuçta 100lerce abonem görüntülenmem yok şu an güvendeyim bence :D
-
ses biraz az geliyor hocam son ayarda açtığım halde. teşekkür ederim başarılar dilerim.
-
byugr bunu yazdı
ses biraz az geliyor hocam son ayarda açtığım halde. teşekkür ederim başarılar dilerim.
rica ederimm. ben teşekkür ederim. onun ben de farkındayım video düzenleycide birçok ayarı yeni keşfediyorum ayarla yükseltince cızırdama artıyor diye fazla ellemiyorum. daha iyi ses vermeye çalışacağım
-
Eleştiri kabul ediyorsan
En son videonu açtığımda Acaba videoyu hızlıdamı açtım dedım .
Ses tonu , imla kurallarındaki vurgulama yok gibi , okuduğun şeyden sen sıkılmış gibisin çabuk bitmesi için uğraşıyorsun sanırım .
Gelişmeye açık bir konu Emek varsa başarıda vardır .
Tez zamanda daha başarılı olman dileğiyle.
-
b0rd0 bunu yazdı
Eleştiri kabul ediyorsan
En son videonu açtığımda Acaba videoyu hızlıdamı açtım dedım .
Ses tonu , imla kurallarındaki vurgulama yok gibi , okuduğun şeyden sen sıkılmış gibisin çabuk bitmesi için uğraşıyorsun sanırım .
Gelişmeye açık bir konu Emek varsa başarıda vardır .
Tez zamanda daha başarılı olman dileğiyle.
teşekkür ederim dikkate alacağım