Ücretsiz Sms Sitesi (Çalışıyor)
-
kendinizde denememenizi öneririm log tutulup sonra biş bok için kullanılır bu sitedeki numreler
-
Allah ne muradin versin, Allah tuttugunu altin etsin, sevenleri birbirine kavusturdun daha ne diyim sana be haci :D:DD
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Allah ne muradin versin, Allah tuttugunu altin etsin, sevenleri birbirine kavusturdun daha ne diyim sana be haci :D:DD
----------------------------- -
kendi numaramda da denedım :) ya cok cokta numarama mesaj atarlar daha :D gıder 9 senelık hattımı degıstırırım artık yapcak bısey yok :)
-
mesajlar +37 li numaradan geliyor, birde sitenin adreside geliyor mesajda. büyük ihtimal numara listesi yapıyorlar, yakın zamanda partilerden mesajlar gelir hani hem referandum hemde önümüzdeki genel seçim için. birde bankalara ve diğer eğitim kurumlarına da numara satarlarsa baya bi reklam mesajı okursunuz gibime geliyor şahsen ben gönderim numarama okucam :D
-
güzel yatırım sms ile telefon numarası topluyolar
sonra paso reklam atarlar (:
-
süperde hacı sonunada reklam eklemese :D , gıcık olduğum bi kaç çıkdığım eski kızlar vardı aşkım cicim die sapıklık yaptım gerizekalılar meraklansın dursunlar :D
-
MuratDnz bunu yazdı:
-----------------------------
süperde hacı sonunada reklam eklemese :D , gıcık olduğum bi kaç çıkdığım eski kızlar vardı aşkım cicim die sapıklık yaptım gerizekalılar meraklansın dursunlar :D
-----------------------------olm cocukmusunuz ya böyle şeyler yakışıyo mu size
-
Bu arada 3000 sms hakkım var ama burdan atmak daha çok hosuma gıttı :) zaten 3000 sms den aylık 50 tanesını anca harcıyodurum :)
-
suan kuzenle msn den konusuom goruntulu bı yandanda sıteden mesaj atıom telefonuna.tehdıt mesajları yanlız :D gulmekten oluyom,ıcımde fırtınalar kopuyor! :D:D:D:D
kıpkırmızı oldu kuzen :D az sonra ıntıhar etmezse şaşmam :D:D:D senı evden alıcam,sen bu adreste oturuyosun dımı! yarın gece 00:00 da sogutlucesmeye gel felan:D:D:D:D manyak oluyor yaa...ama bı ogrenırse sıccak agzımaaa :D:D:D:D
hahahaha arada bı mutafa gıdıom gulme molası ıcın hahahha :DD:D::D