Ücretsiz Sms Sitesi (Çalışıyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

kendinizde denememenizi öneririm log tutulup sonra biş bok için kullanılır bu sitedeki numreler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Allah ne muradin versin, Allah tuttugunu altin etsin, sevenleri birbirine kavusturdun daha ne diyim sana be haci :D:DD

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

Allah ne muradin versin, Allah tuttugunu altin etsin, sevenleri birbirine kavusturdun daha ne diyim sana be haci :D:DD

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

kendi numaramda da denedım :) ya cok cokta numarama mesaj atarlar daha :D gıder 9 senelık hattımı degıstırırım artık yapcak bısey yok :)

Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

mesajlar +37 li numaradan geliyor, birde sitenin adreside geliyor mesajda. büyük ihtimal numara listesi yapıyorlar, yakın zamanda partilerden mesajlar gelir hani hem referandum hemde önümüzdeki genel seçim için. birde bankalara ve diğer eğitim kurumlarına da numara satarlarsa baya bi reklam mesajı okursunuz gibime geliyor şahsen ben gönderim numarama okucam  :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

güzel yatırım sms ile telefon numarası topluyolar

sonra paso reklam atarlar (:

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

süperde hacı sonunada reklam eklemese :D , gıcık olduğum bi kaç çıkdığım eski kızlar vardı aşkım cicim die sapıklık yaptım gerizekalılar meraklansın dursunlar :D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MuratDnz bunu yazdı:

süperde hacı sonunada reklam eklemese :D , gıcık olduğum bi kaç çıkdığım eski kızlar vardı aşkım cicim die sapıklık yaptım gerizekalılar meraklansın dursunlar :D

olm cocukmusunuz ya böyle şeyler yakışıyo mu size

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Bu arada 3000 sms hakkım var ama burdan atmak daha çok hosuma gıttı :) zaten 3000 sms den aylık 50 tanesını anca harcıyodurum :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

suan kuzenle msn den konusuom goruntulu bı yandanda sıteden mesaj atıom telefonuna.tehdıt mesajları yanlız :D gulmekten oluyom,ıcımde fırtınalar kopuyor! :D:D:D:D

kıpkırmızı oldu kuzen :D az sonra ıntıhar etmezse şaşmam :D:D:D senı evden alıcam,sen bu adreste oturuyosun dımı! yarın gece 00:00 da sogutlucesmeye gel felan:D:D:D:D manyak oluyor yaa...ama bı ogrenırse sıccak agzımaaa :D:D:D:D

hahahaha arada bı mutafa gıdıom gulme molası ıcın hahahha :DD:D::D

Toplam Hit: 6608 Toplam Mesaj: 46