Ücretsiz Sms Sitesi (Çalışıyor)
-
numara toplamak için yapılan bi taktik bana göre :D 2-3 ay a kalmaz patlar
sistemden geçen numaralar sonra full reklama mağruz kalır
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
suan kuzenle msn den konusuom goruntulu bı yandanda sıteden mesaj atıom telefonuna.tehdıt mesajları yanlız :D gulmekten oluyom,ıcımde fırtınalar kopuyor! :D:D:D:D
kıpkırmızı oldu kuzen :D az sonra ıntıhar etmezse şaşmam :D:D:D senı evden alıcam,sen bu adreste oturuyosun dımı! yarın gece 00:00 da sogutlucesmeye gel felan:D:D:D:D manyak oluyor yaa...ama bı ogrenırse sıccak agzımaaa :D:D:D:D
hahahaha arada bı mutafa gıdıom gulme molası ıcın hahahha :DD:D::D
-----------------------------Aynoı hacı bende yerlerde yatıyorum...
-
bu arada kuzen bana soruyo artı 370 nerenın dıye bende baktım Litvanyanınmıs :) lıtvanyadan bırı gonderdı sanıyor :D Allah ım yaa ne gunlere dustuk ıyı guldum bu gece...ben bunu bı kac kısıye daha yapım bu arada kuzenle hala devam edıoz :D tuvalet molası ıstedı bakalım :d o arda karakola şikayete gıtmezse ıyı :D:D:D
-
gayet güzel
-
ama sadece 160 karakter gönderebiliyor galiba
-
Karakter 160 en fazla 320 olur 10 € maaliyeti olan bir iş voip üzerinden gönderiyorlar mesajları istediğiniz her numarayı atarsınız atamazsınız voip şirketinin merkezinden bir numaradan veya Çeşitli Avrupa numaralarından gider her seferinde farklı olmak üzere. öte yandan izi takip edilemez voip in en büyük artısıdır bu dahada ileri gidergörüşmeleride dinlenemez eğer ortamda bir dinleme cihazı yoksa cep telefonlarında veya normal hatlarda olduğu gibi dinlenme şansı yok!!!!!
-
yüksek ihtimal numaralar reklam amaçlı satılıcak :|
-
yüksek ihtimal numaralar reklam amaçlı satılacak :|
-
güzelmiş sömürelim
-
La bu captcha killer win 7de çalışmıyo mu :S