Ücretsiz Vpn Hizmeti Veren Yerler
-
Genel olarak PC, MAC, LINUX için kullanım mevcut sitelerde. Birçoğunda kendi ayar dosyasını vermiş yani pptp bağlantısı için ekstra ayar yapmanıza gerek yok, zaten vermeyenlerde program kurduruyor. fakat hiç ayar yada program yoksa http://www.purevpn.com/tutorials.php burada resimli anlatım mevcut bakarak yapabilirsiniz.
proxpn.com
Serverlar: Amerika, İngiltere, singapur, hollanda
Bağlantı tipi: openvpn, pptp
Limit: Yoksecuritykiss.com
Serverlar: İngiltere, fransa, almanya
Bağlantı türü: pptp, openvpn, l2tp
Limit: günlük 300MBfreecanadavpn.com
Serverlar: Hollanda
Bağlantı türü: pptp
Limit: Yokvpndirect.com
Serverlar: Amerika
Bağlantı türü: ?
Limit: Yokufreevpn.com
Serverlar: İngiltere, Amerika, Canada
Bağlantı türü: pptp
Limit: Yokreal-vpn.com
Serverlar: İngiltere, fransa, almanya, Hollanda, Amerika
Bağlantı türü: ?
Limit: Yokjustfreevpn.com
Serverlar: İngiltere, Amerika, Canada
Bağlantı türü: pptp
Limit: Yokvpnbook.com (Log tutmuyormuş)
Serverlar: Avrupa Karışık
Bağlantı türü: pptp, openVPN
Limit: Yokusipvpn.com
Serverlar: Amerika
Bağlantı türü: pptp
Limit: Yoksuperfreevpn.com
Serverlar: İngiltere, Amerika, Canada
Bağlantı türü: pptp
Limit: Yokhideman.net
Serverlar: Birçok server var siteden kontrol edebilirsiniz
Bağlantı türü: ?
Limit: haftalık 5 saat ücretsizspotflux.com (hotspotshield gibi birşey)
droidvpn.com
Serverlar: Amerika
Bağlantı türü: ?
Limit: Sadece android için limit bilgisi yok.Ayrıca belirtmek istiyorum hukuka aykırı bir işte no log vpn firmalarına asla güvenmeyin. yapacağınız şey publicveyakırılmış wifi + tor + vpn olmalıdır bu yöntemin ucu açıktır isterseniz vps veya ssh ekleyebilirsiniz ve işlemi tekrar edebilirsiniz, unutmadan söyleyeyim ücretsiz hizmetlerde bağlantı hızınız çok düşecektir.
Ayrıca ekstra güvenlik için mac changer gibi bir program yükleyip bağlantı öncesi ve bağlantı sonrası mac adresinizi değiştirebilirsiniz, veya harici wireless, ethernet kartı kullanabilirsiniz. bu çok gerekli değildir çünkü bilişim şube ip üzerinden yürütüyor işlerini ama iş ciddiye binerse emin olmamakla birlikte mac adresi alınıp dağıtıcı veya üretici firmadan detaylar alınabilir diye düşünüyorum.ücretli olarak sunulan no log vpnlerde ise double veya quadları tercih edin 3- 5 dolar pahalıdır ama daha güvenlidir. Buradada ayrıca belirtmek istiyorum vpn bağlantısında ne kadar log tutmuyoruz 2 saatte bir siliyoruz deselerde kimse ipnizin public olmayacağını garanti edemez.
-
bir kaçını denemiştim. çizelim de diğerlerine de bakalım.
teşekkürler.
-
Birde freeuploads.fr veriyordu en son.
-
en temizi bir adet VPS alacaksın.
SSH server kurup, socks5 proxy ile bağlanacaksın.
Proxifier programı ile de her programı proxy'ye bağlayabilirsin.
-
gazman çok biliyorsun ;) yakalanmayan hackerlar mevcut onlar nasıl yapıyor o zaman? Gerçekten log tutmayan yerler mevcut fakat uzun süre idare etmezler seni.
-
tşkler.
-
gazman bunu yazdıDaft bunu yazdı
en temizi bir adet VPS alacaksın.
SSH server kurup, socks5 proxy ile bağlanacaksın.
Proxifier programı ile de her programı proxy'ye bağlayabilirsin.
neden? ne kadar zincir oluşturursan oluştur hepsinin geri dönüşü var, uğrasılırsa yine bulunur.
bu tarz bi zincir oluşturmak sadece bulunma süreni geçiktirir hepsi bu.
Yanılıyorsun geri dönüşü çok zor olan şeyleri ben konuda açıkladım. public wifi + tor + quad vpn + ... diye giden bir zincirin geri dönüşümünü mantıken aradaki şifrelemeler ile birlikte bir düşün.
Bazı şeyleri aşmaları için filmlerde izlediğin yöntemleri uygulamaları gerekli ki o tarz yöntemler sadece hayalvari şeylerden öte değildir.
devilin dediğin gibi log tutmayan yerler mevcut fakat çok zarar verirsen, onunda belli bir tutmama seviyesi var. o yüzden tek başına vpn hiçbir zaman garanti vermez.
-
Her boku biliyorlarmış gibi "yakalarlar, bulurlar" diyenlere uyuz oluyorum. Bunu demen için senin uzman olman lazım uzman. Security elemanları var onları yakalayabiliyorlar mı sanıyorsun. Adamlar bu işin içindeki elemanlar. Bu adamları yakalayabileceklerini mi düşünüyorsun?
-
çizelim hemide kalın çizelim
-
proxpn'de connecting sayfasında %15de takılıp kalıyor sorun nedir ki ?
-
WitchKing bunu yazdı
proxpn'de connecting sayfasında %15de takılıp kalıyor sorun nedir ki ?
birçok problemi olabilirmiş https://support.proxpn.com/customer/portal/articles/589678-top-reasons-proxpn-won-t-connect istersen başkasını dene bendede kitledi çünkü %15 olunca
