Ücretsiz Vpn Hizmeti Veren Yerler
-
Eyw gardaş. lazım oluyor.
-
Eyv. Sağolasın ilerde lazım olacak büyük ihtimal. :)
-
Hocalar Iphone için yok mu hele :D
-
eyvallah hocam alternatif aramaktan kurtuldum artık .D
-
udp yada tcp lazım banada ücretsiz adam gibi var mı
-
demo hesap securitykiss kullanıyorum ileride ücretlisini kullanabilirim.
-
spotflux kullanıyorum genelde. hotspot gibi bir şey demişsin ama alakası yok. spotflux'ta reklam vs. kesinlikle yok + ekstra olarak reklam engelleme hizmetleri var :) yani sen istesen bile neredeyse hiçbir reklamı göremiyorsun. tamamen gizlilik için (internet ağının başkaları tarafından izlenmesini önleme vs.) sağlanan bir hizmet.
CodeInside tarafından 03/Oca/13 19:45 tarihinde düzenlenmiştir -
@
CodeInside evet yükledim spotflux'u ve test ettim gayette hızlıymış. Ben şifreleme, bağlantı türü serverlarını bulamadığım için hotspot gibi birşey yazdım yoksa hotspotun ne kadar iğrenç bir servis olduğunu biliyorum onunla kıyaslamadım. @gazman hocam birsürü yazmışsın iyi hoşta ben bilerek her önüme geleni yazmadım, eleyip en iyilerini çıkarmaya çalıştım içlerinden, çoğunun hızı tordan bile yavaş, yoksa google denilen bir melet var free vpn yaz yüzlerce liste vs çıkıyor. genede sağol liste için belki birisinin işine yarar.
bu arada benim verdiğim listenin ilk başındaki proxpn zannedersem Türkiye ip bloklarını engellemiş o yüzden program bağlantı yaparken %15te takılıyor onu es geçerseniz iyi olur.