Ücretsiz Vps (3 Ay)
-
eyvallah hocam iptv için müridin biriyle görüşmüştüm ses yoktu bu ilaç gibi geldi :)
-
Amd-x bunu yazdı
eyvallah hocam iptv için müridin biriyle görüşmüştüm ses yoktu bu ilaç gibi geldi :)
iptv olayı ne dayı ?
-
edu.tr candır :D
-
calismiyo amk, uzak masaustunu bende denedim sifresini kabul etmiyo, degistiremiyosunda. ne boktan is anlamadim. cok agir, habire error veriyo, ayrica oyle ozel maile gerek yok, sorry dediginde mail atin, onayliyorlar 1 saat icinde.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
iptv icin kullaniyorum. aydir. hiz gayet iyi.
Hocam İptv de Vps ne için kullanılıyor Stream server fln mı kuruyorsun(wowza) biraz bilgi versen.
Senin ne işine yarıyor bu iptv ?
-
Hocam Gelen maildeki bilgilerle giriş yapamıyorum.Sorun bende mi sizde de var mı ?
-
snuff13 bunu yazdı
Hocam Gelen maildeki bilgilerle giriş yapamıyorum.Sorun bende mi sizde de var mı ?
yok hacom sende değil mailde 15 dakika içerisinde açılacak yazıyor bende aynı sıkıntıyı yaşadım :D
Bu arada konu açan arkadaşa teşekkür ederim çok sağol
-
Nobel bunu yazdısnuff13 bunu yazdı
yok hacom sende değil mailde 15 dakika içerisinde açılacak yazıyor bende aynı sıkıntıyı yaşadım :D
Bu arada konu açan arkadaşa teşekkür ederim çok sağol
15 dk meselesini gördüm hocam ona rağmen böyle. Mail attım adamlara çok sipariş aldığımızdan dolayı server şuan yoğun tarzında dönüş yaptılar bakalım ne zaman aktifleşcek
-
yandex.com.tr ile üye olabiliyorsunuz. çoğu yer kabul ediyor yandex.i
-
15 dk sorna onaylanıcakmış sevdim bunu :)