Ücretsiz Win8?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

nette univ maili ile ücretsiz alanlar varmış msdn den. bu doğurumudur doğruysa nasıl yapılır?

bir ara buradada konusu vardı sanki ama bulamadım. normal univ bitti aof okuyorum o maille olurmu?

olmazsa ordan burdan bulsak olurmu?

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eski ama şöyle bi haber var,

http://blog.tamindir.com/windows-8-professionali-ucretsiz-indirin_863/

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

robinson abi bunu gördümde şimdi bunu indirsek 8.1 e guncelleme hakkımız oluyormu

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

eğer okuduğun üniversite dreamspark premium üyesi ise girip kayıt olarak neredeyse bütün microsoft ürünlerini bedava indirebilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam microsoft bizspark'a bak bi. Eskiden öğrencilere böyle bi güzellik yapıyolardı edu uzantılı emaillerle. Fakat işletim sistemi var mıydı hatırlamıyorum. VS falan almıştım o şekilde.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

eğer okuduğun üniversite dreamspark premium üyesi ise girip kayıt olarak neredeyse bütün microsoft ürünlerini bedava indirebilirsin.

Ege Universitesi Dreamspark Premium uyesi fakat asagidaki linkte bilgisayar muhendisligi olarak gorunuyor. Ben ise yuksek lisans yapiyorum. Nasil kayit olacagim?

DreamSpark okul linki: http://e5.onthehub.com/WebStore/OfferingsOfMajorVersionList.aspx?pmv=63ccd278-6f24-e311-93f4-b8ca3a5db7a1&cmi_mnuMain=bdba23cf-e05e-e011-971f-0030487d8897&ws=711a46ce-789b-e011-969d-0030487d8897&vsro=8#divMicrosoft_Windows_8.1_Professional

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

edit: 

DestinatioN tarafından 30/Eki/13 13:40 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

edit: 

Hocam konuyla alakası yok ama durum çubuğunu nasıl kırmızı yaptın ?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

dreamsparkta şu an işletim sistemi yok dye biliyorum,visual studio,server falan var..Win 8 varsa haber verin indirelim =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

edit: 

Hocam konuyla alakası yok ama durum çubuğunu nasıl kırmızı yaptın ?

masaüstü sağtık kişiselleştir pencere rengi

akustikelektrik bunu yazdı

dreamsparkta şu an işletim sistemi yok dye biliyorum,visual studio,server falan var..Win 8 varsa haber verin indirelim =)

deme öyle moruk :D zaten 8.1 için indiricem donanımhaber yazmış biri bir bakalım hele

edit: geldi mail baktım valla yok o elemana bi ulaşayım bakayım farklı bir zamazingomu yapmış

DestinatioN tarafından 30/Eki/13 13:53 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

hacı mesela İstanbul teknik kendi anlaşmaları sayesinde tüm öğrencilere ücretsiz windows 8 ve office falan veriyor diye biliyorum.Ama okulun bilişim merkezinden indiriyorlar dosyayı,o şekilde olabilir diye tahmin ediyorum.

Toplam Hit: 2360 Toplam Mesaj: 17