Ücretsiz Win8?
-
nette univ maili ile ücretsiz alanlar varmış msdn den. bu doğurumudur doğruysa nasıl yapılır?
bir ara buradada konusu vardı sanki ama bulamadım. normal univ bitti aof okuyorum o maille olurmu?
olmazsa ordan burdan bulsak olurmu?
-
Eski ama şöyle bi haber var,
http://blog.tamindir.com/windows-8-professionali-ucretsiz-indirin_863/
-
robinson abi bunu gördümde şimdi bunu indirsek 8.1 e guncelleme hakkımız oluyormu
-
eğer okuduğun üniversite dreamspark premium üyesi ise girip kayıt olarak neredeyse bütün microsoft ürünlerini bedava indirebilirsin.
-
Hocam microsoft bizspark'a bak bi. Eskiden öğrencilere böyle bi güzellik yapıyolardı edu uzantılı emaillerle. Fakat işletim sistemi var mıydı hatırlamıyorum. VS falan almıştım o şekilde.
-
torpedo_XL bunu yazdı
eğer okuduğun üniversite dreamspark premium üyesi ise girip kayıt olarak neredeyse bütün microsoft ürünlerini bedava indirebilirsin.
Ege Universitesi Dreamspark Premium uyesi fakat asagidaki linkte bilgisayar muhendisligi olarak gorunuyor. Ben ise yuksek lisans yapiyorum. Nasil kayit olacagim?
-
edit:
An activation e-mail has been mailed to you. Please follow the instructions in the e-mail to get your account verified. If you don’t receive anything in the next 24 hours, please check your e-mail junk filter prior to contacting support. -
DestinatioN bunu yazdı
edit:
An activation e-mail has been mailed to you. Please follow the instructions in the e-mail to get your account verified. If you don’t receive anything in the next 24 hours, please check your e-mail junk filter prior to contacting support.Hocam konuyla alakası yok ama durum çubuğunu nasıl kırmızı yaptın ?
-
dreamsparkta şu an işletim sistemi yok dye biliyorum,visual studio,server falan var..Win 8 varsa haber verin indirelim =)
-
break bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
edit:
An activation e-mail has been mailed to you. Please follow the instructions in the e-mail to get your account verified. If you don’t receive anything in the next 24 hours, please check your e-mail junk filter prior to contacting support.Hocam konuyla alakası yok ama durum çubuğunu nasıl kırmızı yaptın ?
masaüstü sağtık kişiselleştir pencere rengi
akustikelektrik bunu yazdıdreamsparkta şu an işletim sistemi yok dye biliyorum,visual studio,server falan var..Win 8 varsa haber verin indirelim =)
deme öyle moruk :D zaten 8.1 için indiricem donanımhaber yazmış biri bir bakalım hele
edit: geldi mail baktım valla yok o elemana bi ulaşayım bakayım farklı bir zamazingomu yapmış
DestinatioN tarafından 30/Eki/13 13:53 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı mesela İstanbul teknik kendi anlaşmaları sayesinde tüm öğrencilere ücretsiz windows 8 ve office falan veriyor diye biliyorum.Ama okulun bilişim merkezinden indiriyorlar dosyayı,o şekilde olabilir diye tahmin ediyorum.