Ücretsiz Win8?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    • 3. More Software Through Your School

başlığı altında okul adını yazarak 8.1 e ulaşabiliyorsun ama indir dediğinde şu uyarı çıkıyor

Web Mağazasına erişmek için bir yöneticinin sizin için bir hesap oluşturmuş olması gerekir ve sizin de hesabınızı etkinleştirmek için kaydı tamamlamanız gerekir.

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

şimdi buldum,senin okulun adını yazıyorsun,dreamspark üyesi ise orada çıkıyor zaten okul.Oraya okulun e-postası ile kayıt olup giriş yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. Support kısmına e-posta gönderdim,okulun adı falan çıkıyor üye olarak,ama giriş yapamadım bende.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

premıum kısmına uye olamaıonki işte dediğim uyarı cıkıyor =(

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Hemen okulun Network Yonetim Grubuna gidip tum detayli bilgiyi onlardan almak olacak. :)

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

bekliyoruz break =)

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netWire
    netWire's avatar
    Erkek

Açıklamaya çalışayım.

Türkiye'deki 4 yıllık Mühendislik, Teknik Eğitim ve Teknoloji Fakültelerinin BAZILARI öğrencilerine bu imkanı sağlıyor (2 yıllıklara yok). İnternetten hesap açmak zor iş. Okulunuzda bu işe bakan araştırma görevlisi yada Doc.Dr. vardır. Onu bulmalısınız. Yetkili kişi sizi ekleyebilir. (gerçi internetten yapılan başvuruda da onay yine o sorumlu kişiye gidiyor ama yapmıyorlar işte. illa öğrenciyi orada görmeleri lazım. Türkiye işte...)

Ürünler ücretsiz midir? Evet

Hangi ürünleri ücretsiz edinebilirim? MS Office hariç (Bazı office uygulamaları tek tek temin edinilebiliyor.) neredeyse tüm MS ürünlerini ücretsiz edinebilirsiniz. 

Ürünlerin geçerlilik süresi var mıdır? Üni bittikten sonra da o lisansı kullanabilir miyim? Lisansı ömür boyu kullanabilirsiniz. Ücretli olarak satın alınmış paket ile arasında hiç bir fark yoktur. Technet yada OnTheHub hesabınız öğrenciliğiniz devam ettiği sürece geçerli kalır. Öğrenciliğiniz bittiğinde hesabınız kapanır ama elinizdeki lisanslar çalışmaya devam eder. Güncellemeleri ve teknik desteği almada sorun yaşamazsınız.

Ürünleri ticari olarak kullanabilir miyim? Hayır. Sadece kişisel kullanım için uygundur. Ürünleri farklı amaçlar için kullanamazsınız ayrıca serialleri satamazsınız. (çok büyük maddi tazminat davaları oluyor. Okuldaki prof söylemişti. sallayıp sallamadığını bilemiyorum ama bence serial satan kesin mahkemelik olur. Bu iş korsan ürün kullanmaktan daha riskli :D )

Ürünleri nerden indirebilirim? isterseniz ürünleri onthehub üzerinden download edebilirsiniz ama buna hiç gerek yok. onthehub üzerinden sadece lisans edinip ürünü istediğiniz yerden indirebilirsiniz. Torrent ile 20 dk indirebileceğiniz ürün için OnTheHub üzerinde saatlerce beklemeye gerek yok.

Onthehub demek MSDN demek midir? Tam olarak değil. Bildiğiniz üzere bir yazılım piyasaya çıkmadan önce msdn'de yayınlanır. Ürün MSDN'de yayınlandıktan hemen sonra OnTheHub'a eklenmiyor. Aradan 1-2 hafta geçtikten sonra ekliyorlar. Bu konu hakkında daha detaylı bilgileri msdn blogdan bulabilirsiniz.

İncelemek için YTÜ Comp. Engineering hesabı:  http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.aspx?ws=d4765903-2a95-e111-981b-f04da23e67f6&vsro=8&JSEnabled=1&pc=00000000-0000-0000-0000-000000000000

netWire tarafından 19/Kas/13 21:06 tarihinde düzenlenmiştir

Fatal error: Call to undefined function mutlu_ol() in hayat.php
Toplam Hit: 2616 Toplam Mesaj: 17