folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Ücretsiz Windows 10 Yükseltin Duyurusu Geldi

Ücretsiz Windows 10 Yükseltin Duyurusu Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Az önce pc ekranında bu görüntü belirdi, ben yüklemek istemiyorum temiz kurulum yapmak istiyorum, Sıfırdan kurulum şansımız yokmu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam indirme imkanımız olduğunda işletim sisteminin kurunu internetten indirebileceğiz diye tahmin ediyorum. Kod olarak da muhtemelen yükseltme yapacağımız halihazırda kullandığımız kod veya yükseltme sonrası Microsoft tarafından bize verilecek lisans kodunu kullanabileceğiz.

Yani sonuç olarak indirme imkanımız olduğunda Microsoft, internetten indirip temiz sistem kurmamıza izin verecektir. Tabi bu benim tahminim, Windows 10 piyasaya sunulduğunda tatmin edici bir bilgi alırız.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

seçebilirsin format seçeneğini de benim 8.1de henüz çımadı çok kıskandım. hoş şimdi hayatta yüklemem 10'nu. 

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Windows Update te böyle oldu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

kararlı sürüm 29 temmuz yayınlanacaktı, şimdi sen buna geçersen sıkıntı olmasın hocam ? win10 a bende geçmek istiorumda sorunludur halen belki...

edit : extra bi çaba varmıydı hocam böle almak için ? ne bilim trail grubu fln

Ekerci tarafından 02/Haz/15 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Laptop ile birlikte gelen Win 8 lisansım var fakat ben Win 7 kurdum. Şimdi Win 8'e geçsem Win 10'u lisanslı olarak kullanabilir miyim ? Lisans biosa gömülü Microsoft otomatik tanır diyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

banada geldi şimdi

edit: sitesinde okudum.rezervasyon onayıymış.yani win10 gelmio.daha sonra çıktığında indirecekmiş kendisi.sağ altta windows simgesi duruo öle.anlamı rezervasyon yapıldıymış..win8.1 devam

Ekerci tarafından 02/Haz/15 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

bende de win7 var banada geldi üstelik crackli -_-

Mevzu derin | Papikolas Planet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Dreamspark üyeliği ile alınan windows işletim sistemleri galiba bu güncellemeye dahil değil.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

Dreamspark üyeliği ile alınan windows işletim sistemleri galiba bu güncellemeye dahil değil.

aynen hocam bizi dahil etmemişler

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Win10 yüklenirken format atacak mı bilgisayara yoksa usul usul kurulacak mı?

Toplam Hit: 3635 Toplam Mesaj: 22