Ücretsiz Windows 10 Yükseltin Duyurusu Geldi
-
Az önce pc ekranında bu görüntü belirdi, ben yüklemek istemiyorum temiz kurulum yapmak istiyorum, Sıfırdan kurulum şansımız yokmu,

-
Hocam indirme imkanımız olduğunda işletim sisteminin kurunu internetten indirebileceğiz diye tahmin ediyorum. Kod olarak da muhtemelen yükseltme yapacağımız halihazırda kullandığımız kod veya yükseltme sonrası Microsoft tarafından bize verilecek lisans kodunu kullanabileceğiz.
Yani sonuç olarak indirme imkanımız olduğunda Microsoft, internetten indirip temiz sistem kurmamıza izin verecektir. Tabi bu benim tahminim, Windows 10 piyasaya sunulduğunda tatmin edici bir bilgi alırız.
-
seçebilirsin format seçeneğini de benim 8.1de henüz çımadı çok kıskandım. hoş şimdi hayatta yüklemem 10'nu.
-
Windows Update te böyle oldu,

-
kararlı sürüm 29 temmuz yayınlanacaktı, şimdi sen buna geçersen sıkıntı olmasın hocam ? win10 a bende geçmek istiorumda sorunludur halen belki...
edit : extra bi çaba varmıydı hocam böle almak için ? ne bilim trail grubu fln
Ekerci tarafından 02/Haz/15 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Laptop ile birlikte gelen Win 8 lisansım var fakat ben Win 7 kurdum. Şimdi Win 8'e geçsem Win 10'u lisanslı olarak kullanabilir miyim ? Lisans biosa gömülü Microsoft otomatik tanır diyorlar.
-
banada geldi şimdi
edit: sitesinde okudum.rezervasyon onayıymış.yani win10 gelmio.daha sonra çıktığında indirecekmiş kendisi.sağ altta windows simgesi duruo öle.anlamı rezervasyon yapıldıymış..win8.1 devam
Ekerci tarafından 02/Haz/15 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
bende de win7 var banada geldi üstelik crackli -_-
-
Dreamspark üyeliği ile alınan windows işletim sistemleri galiba bu güncellemeye dahil değil.
-
ontedi bunu yazdı
Dreamspark üyeliği ile alınan windows işletim sistemleri galiba bu güncellemeye dahil değil.
aynen hocam bizi dahil etmemişler
-
Win10 yüklenirken format atacak mı bilgisayara yoksa usul usul kurulacak mı?