folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Ücretsiz Windows 10 Yükseltin Duyurusu Geldi

Ücretsiz Windows 10 Yükseltin Duyurusu Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Windows güncellemesinde gelen bir patch ile birlikte windows10 rezerve etme imkanı geliyor.

Sadece rezerve ediyorsunuz.

29 temmuzda tam sürüm çıktığında otomatik indirip yüklemek ister misiniz diye soracak, şu anda başka bir işlem yapmıyor zaten.

Crackli olan bir arkadaş bile rezerve ettim demiş o biraz ilginç geldi, windows nasıl osrgulatıp anlayamaz ki lisansın sahte olduğunu :)

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    elminster bunu yazdı

Windows güncellemesinde gelen bir patch ile birlikte windows10 rezerve etme imkanı geliyor.

Sadece rezerve ediyorsunuz.

29 temmuzda tam sürüm çıktığında otomatik indirip yüklemek ister misiniz diye soracak, şu anda başka bir işlem yapmıyor zaten.

Crackli olan bir arkadaş bile rezerve ettim demiş o biraz ilginç geldi, windows nasıl osrgulatıp anlayamaz ki lisansın sahte olduğunu :)

Lisansları fake olanlara da bu izni verdikleri için olmasın? Kendinleri de söyledi. Benim lisans da warez ama rezerv yaptım mesela.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

lisans olmasada geçeceklerdi zaten.ama bazı kısıtlamalar fln yapacaklardı öle hatırlıorum

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ne kadar wçok windows kullanılırsa o kadar çok microzort para kazanır,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Ben halihazırda Windows 10 prewiev kullanan arkadaşlara bir şey sorayım. Windows 8 ve 8.1'deki gibi sağdan, soldan ve köşelerden çıkan menüler Windows 10'da kaldırıldı mı? Açıkcası o özellikten o kadar irite oldum ki Windows 7'den Windows 8'e ucuz yükseltme fırsatını bile kullanmamıştım.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Ben halihazırda Windows 10 prewiev kullanan arkadaşlara bir şey sorayım. Windows 8 ve 8.1'deki gibi sağdan, soldan ve köşelerden çıkan menüler Windows 10'da kaldırıldı mı? Açıkcası o özellikten o kadar irite oldum ki Windows 7'den Windows 8'e ucuz yükseltme fırsatını bile kullanmamıştım.

+1 sağdan soldan çıkanlar nefret bişey.Bide bu nasıl ücretsiz Oluyo? 

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Windows 10 dan sonra seri devam etmeyecek diyorlar. Artık sürümler gelecek. Sürümlere güncellemek ücretli olacak. Bu sebeple cracklilerden bile para kazanacak neden lisanslamasınki :)

Titanyumun gücü adına!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Startisback isimli program ile kurtulabiliyorsun ondan hocam  

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

beyler şimdi şöyle oluyor.

önce yükle dediğinizde  bilgisayarına uzun süren gerekli dosyaları indirecek. sonra basit birkaç seçenek gelecek ve yükleme işlemi bittikten sonra windows 19 açılmış olacak.

herhangi bir sıkıntı olursa eskiye geri dön özelliği olacak. eski sisteminizie geri dönmek için tekrar kurulum dosyalarını geri alacak.

ama betasını denedim hoşuma gitmedi. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Wzor Windows 8 iso larını önceden sizdirmisti. Biraz daha bekleyelim bakalım. Belki yükseltme yapmadan iso dosyalarını indirip kullanabiliriz. 

Iso ile kurulum sonrası Windows 8 keyini kabul ederse adına layık 10 numara bir sistem olur. 

Toplam Hit: 3634 Toplam Mesaj: 22