Ücretsiz Windows 10 Yükseltin Duyurusu Geldi
-
Windows güncellemesinde gelen bir patch ile birlikte windows10 rezerve etme imkanı geliyor.
Sadece rezerve ediyorsunuz.
29 temmuzda tam sürüm çıktığında otomatik indirip yüklemek ister misiniz diye soracak, şu anda başka bir işlem yapmıyor zaten.
Crackli olan bir arkadaş bile rezerve ettim demiş o biraz ilginç geldi, windows nasıl osrgulatıp anlayamaz ki lisansın sahte olduğunu :)
-
elminster bunu yazdı
Windows güncellemesinde gelen bir patch ile birlikte windows10 rezerve etme imkanı geliyor.
Sadece rezerve ediyorsunuz.
29 temmuzda tam sürüm çıktığında otomatik indirip yüklemek ister misiniz diye soracak, şu anda başka bir işlem yapmıyor zaten.
Crackli olan bir arkadaş bile rezerve ettim demiş o biraz ilginç geldi, windows nasıl osrgulatıp anlayamaz ki lisansın sahte olduğunu :)
Lisansları fake olanlara da bu izni verdikleri için olmasın? Kendinleri de söyledi. Benim lisans da warez ama rezerv yaptım mesela.
-
lisans olmasada geçeceklerdi zaten.ama bazı kısıtlamalar fln yapacaklardı öle hatırlıorum
-
Ne kadar wçok windows kullanılırsa o kadar çok microzort para kazanır,
-
Ben halihazırda Windows 10 prewiev kullanan arkadaşlara bir şey sorayım. Windows 8 ve 8.1'deki gibi sağdan, soldan ve köşelerden çıkan menüler Windows 10'da kaldırıldı mı? Açıkcası o özellikten o kadar irite oldum ki Windows 7'den Windows 8'e ucuz yükseltme fırsatını bile kullanmamıştım.
-
RaNGeR bunu yazdı
Ben halihazırda Windows 10 prewiev kullanan arkadaşlara bir şey sorayım. Windows 8 ve 8.1'deki gibi sağdan, soldan ve köşelerden çıkan menüler Windows 10'da kaldırıldı mı? Açıkcası o özellikten o kadar irite oldum ki Windows 7'den Windows 8'e ucuz yükseltme fırsatını bile kullanmamıştım.
+1 sağdan soldan çıkanlar nefret bişey.Bide bu nasıl ücretsiz Oluyo?
-
Windows 10 dan sonra seri devam etmeyecek diyorlar. Artık sürümler gelecek. Sürümlere güncellemek ücretli olacak. Bu sebeple cracklilerden bile para kazanacak neden lisanslamasınki :)
-
RaNGeR bunu yazdı
Startisback isimli program ile kurtulabiliyorsun ondan hocam
-
beyler şimdi şöyle oluyor.
önce yükle dediğinizde bilgisayarına uzun süren gerekli dosyaları indirecek. sonra basit birkaç seçenek gelecek ve yükleme işlemi bittikten sonra windows 19 açılmış olacak.
herhangi bir sıkıntı olursa eskiye geri dön özelliği olacak. eski sisteminizie geri dönmek için tekrar kurulum dosyalarını geri alacak.
ama betasını denedim hoşuma gitmedi.
-
Wzor Windows 8 iso larını önceden sizdirmisti. Biraz daha bekleyelim bakalım. Belki yükseltme yapmadan iso dosyalarını indirip kullanabiliriz.
Iso ile kurulum sonrası Windows 8 keyini kabul ederse adına layık 10 numara bir sistem olur.