Üçüncü Karikatürüm
-
-
Yapma hocam bidaha aradan sonra, o nasil bi bayraktir.
-
Biz sana karikatur cizme demedik tek konu altinda topla dedik.2. si daha basariliydi.
-
gidişat yavaş ama umut verici küçük ayrıntılar da hoş:)
-
nolursun yapma artık :(

-
Reklam alınır.
Biz sana karikatür çizme demedik. Hobi olarak gene yap.
http://www.youtube.com/watch?v=ULo-YqpgCug
Hocam izle biraz eğitim al bari :)
ArduouS tarafından 19/Haz/14 19:20 tarihinde düzenlenmiştir -
gokcan bunu yazdı
Biz sana karikatur cizme demedik tek konu altinda topla dedik.2. si daha basariliydi.
:))))) hocam sen devam et. Karikatürlerin temelinde hep bir anarşik ruh isyan veya eleştiri vardır ama aşırıya kaçma ileride (hakaret, küfür vb) mesela el ile kağıda çizip tarayıcıyla aktara bilirsin. Mouse ile çizmek kasar ;) rte nin eleştirilecek çok yönü olabilir ama sadece o konu ile kendini sınırlama. Çize çize oturur zamanla ama mesajlar önemli gag tarzı eli yüzü 130K gibi karikatür olabilir ama mesaj yarar adamı ;)
-
Farklı konulara yönelmeni heycanla bekliyorum. Saygı duyuyorum sana bu kadar kötü eleştiriye rağmen yılmadan çiziyorsun. Aynen devam.
-
Dördüncüde bileklerimi kesicem haberin olsun :\
-
Güzel tespit kurtlar vadisi pusu maşallah full akp ye çalışıyor. Akp sıçıyor kvp sıvazlıyor.
ersn tarafından 19/Haz/14 19:34 tarihinde düzenlenmiştir
Adam profesyonel inceyi kimse görememiş türk bayrağının boynu büyük : ) -
ilk konuda ikinci mesaja cevap veren arkadaşa inat karikatür çizmeye devam ediyorsun ilk konudan devam etsen daha iyi olur. Bu tür konuyu ayrı ayrı çoğaltmaya devam edersen rene çelmeyi takacak en sonunda :) buna benzer sadece izmir ile ilgili sık sık konu açan arkadaş vardı en sonunda rene dayanamadı banladı arkadaşı ban sebebine de yanılmıyorsam bir daha izmirin "i"sini ağzına alırsan banlarım seni hocam demişti :)