Uçuyorum Dedi Ama Havalanamadı :)
-
KopukKopca bunu yazdı:
-----------------------------
Aydın doğanın kanalarında ne zaman işe yarar bişeyler izleyeceğiz çok merak ediyorum.
Evet ya haklısın. O STV'deki Sır Kapısı programı mesela ne kadar güzel, ne kadar mantıklı, eğitici bir program öyle. Hele yayınladıkları belgeseller süper. Hepsinin ana fikri "Allah yarattı lan bunları!" .5. Boyut programı da çok eğitici ve bilimsel :D
Sonuna kadar STV :D Bilimin ve mantığın kanalı :)
-
böyle bi konuda bile kapışıyonuz looo
-
Zavallı Tarık. :) Yarıldım yahu. Olacak işmi bu adamın yaptığı. Baktı baktı kimse Bi Türlü inanmıyo ona, Uçiyimde Görsünler dedi, Ve Sıçtı tabi. :)
-
alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh patır patır patır :)))))))))))))))))))))))))))) zuhaaaaaaa hahaha uheuheu bu ne laaaan?
-
Ne enteresan insanlar var ya =)
-
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------KopukKopca bunu yazdı:
Aydın doğanın kanalarında ne zaman işe yarar bişeyler izleyeceğiz çok merak ediyorum.
Evet ya haklısın. O STV'deki Sır Kapısı programı mesela ne kadar güzel, ne kadar mantıklı, eğitici bir program öyle. Hele yayınladıkları belgeseller süper. Hepsinin ana fikri "Allah yarattı lan bunları!" .5. Boyut programı da çok eğitici ve bilimsel :D
Sonuna kadar STV :D Bilimin ve mantığın kanalı :)
-----------------------------La Hıyar ben şimdi STV veya başka bir kanalın adını verdim mi belki ben discovery channel seyrediyorum...Amacın insanları etiketlemek mi ?
-
Abi bazı insanlar her zaman doğuştan şanslıdır demişimdir zaten.
Bakın adamın uçma yeteneği var :F
-
adamı medeni cesaretinden dolayı kutluyorum...dogru söyleyin bu videodan sonra kaçınız bu hareketi denedi?
-
bu adamda bir mallik soz konusu:
-
baksana adam tbt de bile hitin a....k..du :)) neyse.. sözüm meclisten dışarı :)