Uçuyorum Dedi Ama Havalanamadı :)
-
Arkadaşlar Şaka felan ediyoruz Eğleniyoruz ama, Belirtmeliyimki, Zihinsel Engelli Birileri, Sağır Kör Sakatlığı olan Birileri ile Eğlenirken Daha Dikkatli olun bence. Olasıdırki Denendiğimiz Şu Dünyada Beğenmediğiniz Güldüğümüz O Hale Ya Çocuklarımızı Sokar Yaradan Yada Bize Sonradan Olma Kaza gibi Etkiler le Yaşatabilir. Sırf Öyle Birileri ile Şakalaştık diye. Doğrusu adama acıdım. Yazık. Ama Gülmedim Dersem yalan olur.
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
bu adamda bir mallik soz konusu:
-----------------------------Öyle deme hocam.Kıskanma adamı.Ne güzel uçtu işte :)))
Maşallah pokemon gibi :F -
Ne içiosa öğrenmek Lazım,bu güne kadar her naneyi içtim böyLe güzeLLeşmedim arkadaş,zaten bana uçmayı hissettirsin başka bişi içmem :|
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Şaka felan ediyoruz Eğleniyoruz ama, Belirtmeliyimki, Zihinsel Engelli Birileri, Sağır Kör Sakatlığı olan Birileri ile Eğlenirken Daha Dikkatli olun bence. Olasıdırki Denendiğimiz Şu Dünyada Beğenmediğiniz Güldüğümüz O Hale Ya Çocuklarımızı Sokar Yaradan Yada Bize Sonradan Olma Kaza gibi Etkiler le Yaşatabilir. Sırf Öyle Birileri ile Şakalaştık diye. Doğrusu adama acıdım. Yazık. Ama Gülmedim Dersem yalan olur.
-----------------------------evet bence de normal bi insan böyle bişey yapmaz. psikolojik problemleri olduğu belli ben de üzüldüm adama be.
-
soru: maymun nedir?
cevap: budur!
-
aklima mistir fazil geldi :D:D uc dedim ucamadiin ?
-
Esra Ceyhan hiç tınmıyor bile.
Belli ki ayarlı önceden.
Programa gel rezillik çıkar diye anlaşma yapmışlar.
-
this is a spell...
-
yaa bende demin metin ucada izledim şaşırsak mıı üzülsek mii orda olsam o adamı napıyon lan manyak diye döverdim herelde :D allahtan şahit ben değildim :|
-
deli aq. delisi :D