Ucuz Araba(Mercedes) Alınırmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam arabayı almadan önce bi test sürüşüne çık. O esnada esnaflara sor seni bir kaportacıya yönlendirsinler adam bi baksın. sonra bir tamirciye yönlendirsinler o da baksın. alınır mı, alınırsa ne gibi masrafları olur öğren. ondan sonra hesabını kitabını yap. kafana uyarsa al derim. bi de 200k üstü arabalardan mümkünse uzak dur çünkü kuvvetli ihtimal motor bakımı gelmiştir. elini attığında 1000-1500 lira arası masrafın olur. bir de bu mercedes. parçaları şahin vs gibi ucuz da değil. belki biraz daha tuzlu olabilir.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    freudSusHaksizsin bunu yazdı

öncelikle kesinlikle dizel alıcam, (benzinli arabamı olur amnk ? :P )

parça konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü mercedes piyasada çok bulunan bir araba, yan sanayisi çıkması vs bi şekilde bulunur diye düşünüyorum

araba konusunda hiç tanıdığım yok , alınca nerelere gösterebilirim ? dikkat etmem gereken nokta varmı ? yada tahribatta arabadan anlayan varsa "bak şu ilandaki araba güzel, gidelim bakalım beraber" derseniz de olur

Yaş kaç bilmiyorum ama gidip beraber gidip bakabiliriz.Tanıdığım usta vs var.Boya vs baktırırız.

23 yaşındayım hocam, istanbuldayım.

hoşuma giden araba çıkınca pm atarım, ilk buluşmada da herkesi evine bırakırım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    solutionman bunu yazdı

Devlet Bahçeliyi ara sor:D

hipnenin koleksiyonu varmış amk :)))))))

bi karı bulamamış klasik araba koleksiyonu yapmış

bu arada delimisin hoca ya 5000e git şahin fln al bunlar çok yakar zaten tüptede olsa

ha üstüne 2,5-3 bin daha koy git bi saxo vts fln al şeklin olur...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sigortaları yüksek çıkıyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bizim arkadaş toplamıştı bitane.

Araçta çok iyi motoru falan. Güzel arabalar.

Ama temizini bulmak lazım.

Branxian tarafından 24/Nis/13 12:56 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    solutionman bunu yazdı

Devlet Bahçeliyi ara sor:D

hipnenin koleksiyonu varmış amk :)))))))

bi karı bulamamış klasik araba koleksiyonu yapmış

bu arada delimisin hoca ya 5000e git şahin fln al bunlar çok yakar zaten tüptede olsa

ha üstüne 2,5-3 bin daha koy git bi saxo vts fln al şeklin olur...

mercedes ten başka eski araba almam hacı, otobüs beklerken bile bekleyip mercedes conecto lara biniyorum, magirus vs gelince binmiyorum

tofaşta çok sakat arabanın her tarafından sesler geliyo . bide mercedes klasik durur, adam gibi boyarım koltuk moltuk adam ederim gece ara sokaklarda elimi camdan dışarı atıp açarım müziğimi elimde viskim araba rolantide dolaşırım evin oralarda

@alper eski arabalara kasko yapıyolarmı hacı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

bende düşünüyordum böyle bişey ama şu son günlerde 20 yaş üzeri araçlar trafikten kalkacak haberlerine takıldım toplatırlarsa 2-3bin tl den fazla para vermez devlet

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Hocam arabayı almadan önce bi test sürüşüne çık. O esnada esnaflara sor seni bir kaportacıya yönlendirsinler adam bi baksın. sonra bir tamirciye yönlendirsinler o da baksın. alınır mı, alınırsa ne gibi masrafları olur öğren. ondan sonra hesabını kitabını yap. kafana uyarsa al derim. bi de 200k üstü arabalardan mümkünse uzak dur çünkü kuvvetli ihtimal motor bakımı gelmiştir. elini attığında 1000-1500 lira arası masrafın olur. bir de bu mercedes. parçaları şahin vs gibi ucuz da değil. belki biraz daha tuzlu olabilir.

bu 200k kuralı mercedeslerde işlemez, onlar piyasa arabaları için. bakımları zamanında yapılmış bi mercedes, kullanıcı saçma sapan bişeyler yapmazsa rahat 500k'i görür. kapak açılmadan 900k yapmış mercedes gördüm.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

parçasını kolay bulamazsın. vursan çıkma arayacaksın 20 küsür yaşında arabalar. hem zahmetli hem pahalı olur hemde çok yakar bu arabalar.

boyatıcam filan diyorsun, eski mercedes alıp arabaya verdiğin para kadar daha para harcamaktansa 8-10k aralığında reno bak daha iyi.

hem az yakar hem parçası ucuz.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Vurursa at çöpe gitsin arabayı uğraştığına değmez.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 6012 Toplam Mesaj: 40