Ucuz Cocuk Ayakkabisi Ve Montu
-
Merhaba arkadaslar,
Uzun sureli Tahribat muridiyim ancak artik esikis kadar sik giremiyorum buraya. Yurt disindada yasadigim icin Turkiye ile malesef cok baglantim kalmadi.
Bir hayir isine girmek istedim, Turkiye'de bir okul secip ograncilere ayakkabi ve ceket vermek istiyorum.
Bunun icin biraz arastima yapmaya basladim. Denizli'de textilcilere email attim ancak birde buradakilere sormak istedim.
Burada gordugumuz gibi farkli boyda ayakkabi ve ceketi nereden alabilirim?
https://www.eminonutoptan.com/toptan-bot
https://www.eminonutoptan.com/toptan-cocuk-montu?ps=2
Yaklasik olarak 500 cift ayakkabi ve 500 adet ceket dusunuyorum. Eger daha ucuz fiyata bulabilirsek daha fazla cocuga yardimci olmak isterim.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
-
Guzel insansin hocam yuregine saglik.
Ama ben olsam naçizane daha az cocuga daha kaliteli ürünler alırdım.
-
korkarabatak bunu yazdı
hocam öncelikle yüreğine sağlık. @korkarabatak çocuklar çok hızlı büyüyor ayakları,beden boyları kaliteli alıp 3-5 sene giymesi çok zor diye düşünüyorum.
-
İstanbul/ merter araştırmak daha mantıklı gibi geliyor
-
CISSP bunu yazdı
İstanbul/ merter araştırmak daha mantıklı gibi geliyor
Bu güzel bir fikir onlara bakarim.
-
korkarabatak bunu yazdı
Teşekkürler. Imkanim oldu elimden ne gelir diye dusunuyordum.
Önemli olan çocukların ihtiyacını karşılamak. Eger kaliteli olarak tavsiye edebileceğin bir toptancı varsa paylaşırsan sevinirim.
badass tarafından 12/Eki/22 07:47 tarihinde düzenlenmiştir -
decathlon ürünleri fiyat performans olarak çok iyi. özellikle montlarda rakibi yok. çok sıcak tutar ömürlük olur. çocuk büyüyünce bi küçüğü de giyer.
-
allah hayrinizi kabul etsin
ama bir okul secip butun hepsine mont gönderme fikri bence cok dogru degil. cunku ihtiyac sahibi olmayan da alabilir.
okullara tek tek acip beden ve adet sayisi alip farkli farkli adette, farkli okullara gönderseniz daha iyi olur bence
-
abi 500 çift alacaksan hi aracı ile uğraşma bi imalathane bul malzeleri aldır senin için üretsinler. toptancı üretiş fiyatına gelir. örnek bi model götür malzemeleri aldır diksinler.
Merter de hepsini yaptırabilirsin.
TurkForces tarafından 12/Eki/22 13:46 tarihinde düzenlenmiştir -
badass bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Teşekkürler. Imkanim oldu elimden ne gelir diye dusunuyordum.
Önemli olan çocukların ihtiyacını karşılamak. Eger kaliteli olarak tavsiye edebileceğin bir toptancı varsa paylaşırsan sevinirim.
İSTOÇ olabilir yada aykkabı sanayi sitesi var aykosan
-
Öncelikle, bu davranış alkışı hakediyor. Tebrik ederim. Ben geçtiğimiz Temmuz ayında emekli olmuş bir sınıf öğretmeniyim.
Öncelikle şunu beli,rteyim; Okullarda yardımlarla ilgili sistem genel olarak şöyle işler;
Siz il ya da ilçe milli eğitim müdürlüğü yönetimine yardım yapacağım diye başvuruda bulunursunuz, yönetim okullara yazı çıkarır ve ihtiyaç sahibi öğrenci sayısının bildirilmesini ister, okul yönetimleri sayı belirlemeleri için öğretmenleri görevlendirir, her öğretmen kendi sınıfından durumu iyi olmayan öğrenci sayısını belirler, okul yönetimine bildirir, okul yönetimleri il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine yazıyla bildirir ve planlamayı bu müdürlükler yapar. Yani hiyerarşik bir sistem işler.
Tabii bu dağıtım kısmıyla ilgiliydi. Yardım malzemelerinin temin edilmesi konusunda ise,
Bence yapmanız gereken, bir il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne ulaşıp, durumu anlatmak, hedeflediğiniz miktarda yardımı belirltip planlamayı onlara bırakmak. Yönetimler zaten bu tür yardımlardan dolayı neyin nerde olduğunu biliyorlar. Gerekirse ihale açıyorlar.
Kendi başınıza halletmek sizin için meşakkatli bir süreç olabilir, Çünkü bahsettiğiniz rakam 3-5 çocuğa yardım değil.
Tekrar tebrik ederim. Yüreğinize sağlık. Kolay gelsin.
Edit: Yazım yanlışı.
kazasker1 tarafından 12/Eki/22 20:00 tarihinde düzenlenmiştir