Ucuz Cocuk Ayakkabisi Ve Montu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yyasinn
    yyasinn's avatar
    Erkek

Öncelikle tebrik ederim. İstanbul/Bahçelievlerde okul arayışına girerseniz. Durumu olmayan öğrencilerin size isim gönderilmesi için yardımcı olabilirim. 

kazasker1 . İşleyiş dediğiniz şekilde oluyor fakat iş hiyerarşik sisteme girerse suistimal ortaya çıkabilir. Yardım yapacak arkadaşın yardım yapmak istediği okul ile iletişime geçerek yardım yapması daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

hocam aynı talep ile geçen yıl dolandırıldık bu nedenle ürünleri teslim almadan ödeme geçmeni tavsiye etmiyorum ya da güvenilir aracı bulmanı tavsiye ederim.

ZzZzZzZ...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Öncelikle, bu davranış alkışı hakediyor. Tebrik ederim. Ben geçtiğimiz Temmuz ayında emekli olmuş bir sınıf öğretmeniyim.

Öncelikle şunu beli,rteyim; Okullarda yardımlarla ilgili sistem genel olarak şöyle işler;

Siz il ya da ilçe milli eğitim müdürlüğü yönetimine yardım yapacağım diye başvuruda bulunursunuz, yönetim okullara yazı çıkarır ve  ihtiyaç sahibi öğrenci sayısının bildirilmesini ister, okul yönetimleri sayı belirlemeleri için öğretmenleri görevlendirir, her öğretmen kendi sınıfından durumu iyi olmayan öğrenci sayısını belirler, okul yönetimine bildirir, okul yönetimleri il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine yazıyla bildirir ve planlamayı bu müdürlükler yapar. Yani hiyerarşik bir sistem işler.

Tabii bu dağıtım kısmıyla ilgiliydi. Yardım malzemelerinin temin edilmesi konusunda ise,

Bence yapmanız gereken, bir il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne ulaşıp, durumu anlatmak, hedeflediğiniz miktarda yardımı belirltip planlamayı onlara bırakmak. Yönetimler zaten bu tür yardımlardan dolayı neyin nerde olduğunu biliyorlar. Gerekirse ihale açıyorlar.

Kendi başınıza halletmek sizin için meşakkatli bir süreç olabilir, Çünkü bahsettiğiniz rakam 3-5 çocuğa yardım değil.

Tekrar tebrik ederim. Yüreğinize sağlık. Kolay gelsin.

Edit: Yazım yanlışı.

Verdiğin bilgi baya yardımcı oldu. Çok teşekkürler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Arkadaşlar,

Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sizlerden aldığım fikirler ile biraz daha araştırma yaptım. Bir kaç okulla konuşmaya başladım be yardim edeceğim çocuk sayısını 1000 e çıkarttım.

Sagolun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

öncelikle ben de herkes gibi tesekkür ederim böyle bir seyler düsündügün icin, iyi ki senin gibi insanlar var.

Olayi cözdükten sonra tecrübelerini paylasir misin? Benim deilerisi icin benzer bir düsüncem var ama suan ugrasacak hic vaktim yok. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Pandemi sırasın da Avrupa -Abd gibi yerlerde kalan insanların ortak kullandığımız sesli bir uygulama vardı zello fişmekan.orada bir konu ortaya atılır herkes fikrini paylaşır çözüm isterse bunları dile getirir veya görüş isterdi mikrofon dönerdi.uygulamayı gezi zamanından bilenleriniz bilir.bu konu da orada geçti ve hayata geçirilmesine karar verildi.konu yurtdışı değil yurt içi idi.emin olabilme güven ilişkileri gibi.@kazasker1 in değindiği konu en akıllı çözüm gibi olanı akla uygun olarak.organizasyon hazır sistemler güvenilir olduğu için.ama meb. İn şu an ki yapısı tamamen güvensiz ellerde bunu da akla getiriyorsun.bizim pratiğimize dönersek bir öğretmen ile temas kurduk Tunceli de mi muş ta mı emin değilim onun kontrolün de olan bir destek olayı idi.öncelikle defter kalem sonra ihtiyaç belirlendikten sonra onlara  yönelilerek olay  ilerleme sağladı.sonra bot,mont olaylarına girildi herkes karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalıştı.bu uygulama bir daha tekrarlanma dı.bireysel çirkin işler ayyuka vs.

Ama yüreğinin naifliğini anlayabiliyorum umarım doğru yerlerde ilerlersin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Hocam konyadayımbot ve mont tedarki yapıyorum ve dağıtımıda bizzat yapıyorum 600 öğrenci için pazartesi salı günü 12 okul için dağıtım yapacağım ihtiyacınız olursa sizede yardımcı olabilirim

Toplam Hit: 2061 Toplam Mesaj: 18
fiyat rekabeti cockulara yardim