Ucuz Ucak Bileti Satan Siteleri Yazalim
-
ilk benden momondo.com
-
bulucak.com dan bulurum gider firmadan alırım komisyon alınmaz o zaman :D
-
aerobilet.com / drungli.com
-
hocam hic bir firma kendi sitesinden daha ucuza bilet sattirmaz. Ha diyosan ki taksitli alacam bilmem ne o zaman baska ama tiko para olarak kendi sitesinden daha ucuza sattirmaz onun icin de sana sadece 1tane site lazim o da
taksitli ucak bileti icin de
prontotur.com
bavul.com
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam hic bir firma kendi sitesinden daha ucuza bilet sattirmaz. Ha diyosan ki taksitli alacam bilmem ne o zaman baska ama tiko para olarak kendi sitesinden daha ucuza sattirmaz onun icin de sana sadece 1tane site lazim o da
taksitli ucak bileti icin de
prontotur.com
bavul.com
Katılıyorum. Hepsi firmaların biletlerine biraz komisyon koyarak satar.
-
aerobiletin açılış kampanyası vardı kaçırdığım, ne güzeldi o.
En geç 2 ekime kadar almanyaya uçmam gerekiyor, köln e, 500 liradan başlıyor fiyatlar hayırlısı bakalım.
-
hesapliucakbileti.tk bilet başına 7tl alıyorum diğer firmalarla karşılaştır uygun gelirse ay sonunda 7 tl tekrar sana gönderirim piyasadan 7 tl ucuz uçmuş olursun :D
-
BU adamı tbtden kovmadıymıdık :)
-
noname bunu yazdı
aerobiletin açılış kampanyası vardı kaçırdığım, ne güzeldi o.
En geç 2 ekime kadar almanyaya uçmam gerekiyor, köln e, 500 liradan başlıyor fiyatlar hayırlısı bakalım.
edit : oha otobüste pahalıymış , otostop kalıyo bi geriye :d
MaviGozluDev tarafından 22/Eyl/13 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
volkan bunu yazdı
hesapliucakbileti.tk bilet başına 7tl alıyorum diğer firmalarla karşılaştır uygun gelirse ay sonunda 7 tl tekrar sana gönderirim piyasadan 7 tl ucuz uçmuş olursun :D
hocam taksit olayını koymalısın yoksa kimse almaz aracı sitelerden taksit haricinde bilet almak çok aptalca ya
-