Ucuz Ucak Bileti Satan Siteleri Yazalim
-
konuya az snra erdem gelir demedi demetin :)
-
Yurtdisi:
expedia.com
kayak.com
Yurtici:
skyscanner.com.tr
Bunun disinda charter ucan firmalar var: (wikipediadan listesini bulabilirsin)
germanwings
ble-express
break tarafından 23/Eyl/13 00:10 tarihinde düzenlenmiştir -
çizik
-
..
-
zeybekustasi bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hocam hic bir firma kendi sitesinden daha ucuza bilet sattirmaz. Ha diyosan ki taksitli alacam bilmem ne o zaman baska ama tiko para olarak kendi sitesinden daha ucuza sattirmaz onun icin de sana sadece 1tane site lazim o da
taksitli ucak bileti icin de
prontotur.com
bavul.com
Katılıyorum. Hepsi firmaların biletlerine biraz komisyon koyarak satar.
Ve erdem gelir SRCN :)) Borumu olm yıllarımı veriyorum bu sistemlere. 2 yıldır üzerlerinde çalışıyorum.
ucuzucakbileti (0rg)
Ucakbilet (B1z)
Bu sitelerden telefon numaramıza ulaşınız ve ordan bilgi alınız. Api ile aynı fiyatı görürsünüz.
skyscanner.com.tr
dediğiniz firma komisyonculuk üzerine çalışır. Yani arama yaptığınızda bir çok hava yolunu karşılaştırır ve sizi satın almak için adamların sitesine gönderir. Bunun üzerinden kazanır. Komisyon bedelleri eklenmediği için en ucuz fiyat bu sitede çıkar.
Diğer bahsettiğiniz siteler ise standart api kodları ile satış yapan sistemlerdir.Ama ucuz uçak bileti diye bir şey vardır. Komisyon alınmazda olur demiyorum. Daha ucuza bilet satılabilir. En azından biz bunu yapabilmek için araştırmalar yapıyoruz.
-
Burasıda fena değildir... http://www.geziko.com/
-
kayak.com
gerisi yalan zaten öteki sitelerin cogunda ilk verdikleri fiyat , son bileti alma ekranina geldiginde 2 misline geliyor.
-
hepsi aynı bok