folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ufak Bir Projem Var! Konusunda Uzman Kişiler Bi El Atabilirmi?

Ufak Bir Projem Var! Konusunda Uzman Kişiler Bi El Atabilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya ufak bir proje var...amaç bir arabada veya bir helikopterin üstünde kablosuz bir kamera ile görüntü almak şimdi işin ayrı tarafı şu.kablosuz kameramız webcam boyutunda olucak ve helikopterimizde bu kamerayı taşıyabilecek durumda olcak ve helikopter ile kameranın kalitesi dandik olmıcak

şimdi suralara geçen 

bu helikopterimizin fiyatı nedir ?

ayrıca webcam boyutunda kablosuz kamera var mı?

ve ayrıca kameramızın fiyatı nedir?

ekstra olarak bu camerayı taşıyabilcek helikopter varmı?

bizim bu işe maximum 800 lira gibi ufak bir bütçemiz var 700 lirada olabilir..

eğer alanında uzman kişliler varsa bir yardım ederse sevinirim..

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ufak bir ekleme biz bu kamerayı bu helikopterin 1 yerine sabitlicez :) heli uçarken görüntü alcaz...

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Maket uzaktan kumandalı helikopterlerin fiyatı 200 civarı, oyuncak fuarlarında falan da bulabilirsin ayrıca.
    Benim bahsettiğim RC tipleri motorları güçlü,kumandanın alım mesafesi uzak vs.
    Senin istediğin RC tipi maketler çünkü kamerayı taşıması muhtemel motora sahip maketler.

Ama araştırırsan piyasada 75-100 ytl arası maketler de bulabilirsin.

Taşınılabilecek kalitesi güzel bir kamerayı da 30-40 ytlye bulabilirsin.

Ayrıca maliyeti daha da düşürüp kendin yapmak istersen ve ingilizce biliyorsan;
    http://www.angelfire.com/blues/heli_project/ bu sitede güzel bir maket yapımı anlatımı var videolar da mevcut.

Toplam 300-350 ytl'ye bu projeyi halledersin.

Ama Rene hocamız da bu konuda çoooook bilgi sahibi eğer onu rahatsız edersen sana yardımcı olabilir diye umuyorum :)

Başarı ve Selametle (f)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

önce rc konusunda rene ile bir görüş bakalım...
    kamerayı bir türlü bulursun...cokta ağır olmaz parmak kameralar bile mevcut...
    bilgi aktarımınında cok sorun olucağını sanmıyorum hazır devreleri mevcut en olmadı
    az cok elektronik devrelerden anlıyan bir arkadaşımıza yaptırırsın...

önce rc fiyatlarını sor öğren en önemli seçim o...pillimi benzinlimi ne kadar dayanıklı
    kac saat ucuyor fln araştır derim...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    MaTRaX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Maket uzaktan kumandalı helikopterlerin fiyatı 200 civarı, oyuncak fuarlarında falan da bulabilirsin ayrıca.
    Benim bahsettiğim RC tipleri motorları güçlü,kumandanın alım mesafesi uzak vs.
    Senin istediğin RC tipi maketler çünkü kamerayı taşıması muhtemel motora sahip maketler.

Ama araştırırsan piyasada 75-100 ytl arası maketler de bulabilirsin.

Taşınılabilecek kalitesi güzel bir kamerayı da 30-40 ytlye bulabilirsin.

Ayrıca maliyeti daha da düşürüp kendin yapmak istersen ve ingilizce biliyorsan;
    http://www.angelfire.com/blues/heli_project/ bu sitede güzel bir maket yapımı anlatımı var videolar da mevcut.

Toplam 300-350 ytl'ye bu projeyi halledersin.

Ama Rene hocamız da bu konuda çoooook bilgi sahibi eğer onu rahatsız edersen sana yardımcı olabilir diye umuyorum :)

Başarı ve Selametle (f)
    hocam 30-40 YTL ye o mesafeden görüntü aktarıcak kamerayı nerden buluyosun? bir link bişey gösterirsen güzel olur. webcamler bile o fiyatayken bana pek inandırıcı gelmedi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    matrax hocam yalnız kablosuz bir kamera kullanıcam :) bildiğin 75 100 lükler sanırım başka bir şey oluyor az açarmısın konuyu :)

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Frosttear bunu yazdı:

önce rc konusunda rene ile bir görüş bakalım...
    kamerayı bir türlü bulursun...cokta ağır olmaz parmak kameralar bile mevcut...
    bilgi aktarımınında cok sorun olucağını sanmıyorum hazır devreleri mevcut en olmadı
    az cok elektronik devrelerden anlıyan bir arkadaşımıza yaptırırsın...

önce rc fiyatlarını sor öğren en önemli seçim o...pillimi benzinlimi ne kadar dayanıklı
    kac saat ucuyor fln araştır derim...

hocam uzaktan kumandalı olcak :) heli 

heliyi uçurup görüntü almamız bize yardımcı olcak..ve bu yüzden kumandanın mesafesi kameranın görüntü mesafesi ve ayrıca kameranın görüntü kalitesi çok önemli olmaya başladı ayrıca bende elektronikçiyim :) 

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Sana şimdi bir link veririm de forumda adult yasak..
    Sen ne demek istediğimi anladım git bak bütün o filmlere.
    Kalitesi ortalama olsa da bir proje için HDV ya da HDR bir kamera alınmaz herhalde ?
    Gidersin bir fotoğrafçıya düğün için vs. kamera kiralıycam dersin bu sana taş çatlasın günlüğü bile belki o kadar değildir 50ye patlar..

Ben kameranın sahipliğinden bahsetmedim.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

MaTRaX bunu yazdı:
    Kalitesi ortalama olsa da bir proje için HDV ya da HDR bir kamera alınmaz herhalde ?
    Gidersin bir fotoğrafçıya düğün için vs. kamera kiralıycam dersin bu sana taş çatlasın günlüğü bile belki o kadar değildir 50ye patlar..

abi biz sahip olucaz :( yanlış anlamayın :) 

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Bunlatın hazırları vardı yazın tv de görmüştüm.. Emlakçılar müteahhitler kullanıyormuş..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    MaTRaX bunu yazdı:

önce adamın ne yazdığını iyice oku sonra adam gibi konuş. arkadaş kablosuz görüntü aktarıcam demiş 30-40 YTL diyosun git fotoğrafçıdan kirala diyosun yanında kameramanla yönetmende kiralasınmı? o işler senin sandığın kadar ucuza olmuyor.
Toplam Hit: 3325 Toplam Mesaj: 36