Ufak Bir Projem Var! Konusunda Uzman Kişiler Bi El Atabilirmi?
-
peki rene hocam bu projeyi uçakla denesek ne gibi farklılıklar olur tecrübene dayanak soruyorum :)
-
eğer böyle giderse uçmaktan vazgeçip arabaya koyucaz kamerayı hareketli bir kamera olcak sanırım..
-
yasin dayı kusura girme ben camerayı böle işlerin için veremem :|! her ne kadar kefilim olsanda:D sonra bişeyler gelcek cam nın başına peder ziker o zaman beni!
-
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------
yasin dayı kusura girme ben camerayı böle işlerin için veremem :|! her ne kadar kefilim olsanda:D sonra bişeyler gelcek cam nın başına peder ziker o zaman beni!
-----------------------------fero yuh yane sendeki fotograf makinesi..konuyu oku bir kere ya..seni tanıdıgım güne nalet olsun bu yorumdan sonra..
-
eğer ki uzaktan kumandalı bir araba kullanıcaksak sanırım üstüne bir sistem yapıcaz .. 40 50 cm uzunluğuında bir mekanızmanın üstünde kamera bulunucak peki bunu nasıl sağlarız ?
edit : ayrıca RF kamera bulamadık halen küçük ufak bir tipte boyutu webcam boyutunda olan RF kamera arıyorum bunları piyasada bulabilme ihtimalim nedir ?
-
50 m kablo bul webcama + laptoba bağla
20 tane uçan balon al hepsini tek ipe bağla
sonra balonlarada cam i bağla uçur
aşadan balonla birlikte yürü işin bitince aşa çek videoları montajla
kanka aklıma başka bişey gelmiy
para yoksa bi bk yok açıkcası :D :D
-
bu projeyi bnm arkadaş 2 sene önce yaptı :)
-
biz bu projede ufak bir dğeişikliğe gittik normal bir helikopter yerine koaksiyel helikopter alıcaz bu konuda yardımınız dokunur mu ? ayrıca herhangi kamera sistemi uzmanı varsada bana RF kameralar hakkjında bilgi verebilir mi*
-
amaç ne? yapabilmekmi yoksa ödev falanmı?
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
amaç ne? yapabilmekmi yoksa ödev falanmı?
-----------------------------ödev :=)