folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ufo Soba Kullananlardan Bilgi İstiyorum :Ø

Ufo Soba Kullananlardan Bilgi İstiyorum :Ø

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, evinde ya da işyerinde ufo marka soba kullanan arkadaşlar memnuniyet ya da şikayetlerini paylaşırlarsa sevinirim. Bende Ufo soba almayı düşüyorum, yönlendiriseniz sevinirim..

-Elektrik tüketimi nedir? Çok yakıyor mu?

-Gerçekten ışığın ulaştığı heryeri ısıtıyor mu?

-Bu sobadan memnun musunuz?

*Teşekkürler..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    Benim arkadaşım işyerinde kullanıyor...Fakat bana baş ağrısı yapıyor demişti.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    elektriği taciz eder soylim:D

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    Ufo soba dediğin şeyin adı infrared ısıtıcı, diğer markalarında infrared ısıtıcısı var. Kullanmışlığım filan yokta yanlış anlama varsa düzelteyim dedim :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:
    -----------------------------

elektrik fazla yakiyo

guzel isitiyo fakat karsisinda durdugun zaman yani odada acik kalirsa odayi isitmaaz sadece seni isitir

3-4 kez okudum bunu ama valla bişe anlayamadım

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Ufo güzel ısıtıyo pederin çalıştığı yerde vardı fakat çok elektirik çekiyo.Hatta heralde elektrik faturası fazla geldi müdüre gidip gelip onu kapatıyomuş peder demişti :D paran varsa bol iyi yani :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    güzel ısıtıyo

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SariCoCuK
    SariCoCuK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben kulanıyorummm  super  isitiyo 25 metrekarelık bı alanda iş yerınde kulanıyorum dostum gercekten  süper isitiyo  hata terlıyoruz bile diyebilirim ama gel gorkı elektrıgınde anasını aglatıyo  haberın olsun :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Arkadaşım elektrik tüketimi değişiyor boyutuna göre.3000 WATT'ı felan var.En büyüğü 3000 watt.

Gerçekten ışığın gördüğü heryeri ısıtıyor camın arkasına koydum dışına ısı veriyor.Kurbanda kesim yaparken güzel oluyor.:D

Bu sobadan memnunum fakat sürekli yakınca memnunum ve ışığın olduğu bölgede bulunman lazım.Kapatınca anında soğuyor oda...

Daha fazla bilgi için :

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=infrared+%C4%B1s%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1&meta=

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    elektriği taciz eder soylim:D
    bence direk s*ker hoca :D

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

hoja bildiklerim söle,

1. çok güzel ısıtıyor

2. elektriği fazladan daha fazla harcıyor yorumlarda arkadasın dediği gibi paran varsa çok iyi bir sey.

3, hoca ısınmayı aşırı derece abartırsan baş ağrısı we buna bağlı hastalıklarla karşı karşıya kalabilirsin.

4. bu ufo ların diğer elektrikli sobalardan farkı az fazla ısıtıyor + kumandalı.yani diğer elektrikli sobalar hakkında ne duusnuyorsan bunlardada bildiklerin aynıdır.

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 5353 Toplam Mesaj: 18