Ufo Soba Kullananlardan Bilgi İstiyorum :Ø
-
Arkadaşlar, evinde ya da işyerinde ufo marka soba kullanan arkadaşlar memnuniyet ya da şikayetlerini paylaşırlarsa sevinirim. Bende Ufo soba almayı düşüyorum, yönlendiriseniz sevinirim..
-Elektrik tüketimi nedir? Çok yakıyor mu?
-Gerçekten ışığın ulaştığı heryeri ısıtıyor mu?
-Bu sobadan memnun musunuz?
*Teşekkürler..
-
Benim arkadaşım işyerinde kullanıyor...Fakat bana baş ağrısı yapıyor demişti.
-
elektriği taciz eder soylim:D
-
Ufo soba dediğin şeyin adı infrared ısıtıcı, diğer markalarında infrared ısıtıcısı var. Kullanmışlığım filan yokta yanlış anlama varsa düzelteyim dedim :))
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------elektrik fazla yakiyo
guzel isitiyo fakat karsisinda durdugun zaman yani odada acik kalirsa odayi isitmaaz sadece seni isitir
-----------------------------3-4 kez okudum bunu ama valla bişe anlayamadım
-
Ufo güzel ısıtıyo pederin çalıştığı yerde vardı fakat çok elektirik çekiyo.Hatta heralde elektrik faturası fazla geldi müdüre gidip gelip onu kapatıyomuş peder demişti :D paran varsa bol iyi yani :D
-
güzel ısıtıyo
-
ben kulanıyorummm super isitiyo 25 metrekarelık bı alanda iş yerınde kulanıyorum dostum gercekten süper isitiyo hata terlıyoruz bile diyebilirim ama gel gorkı elektrıgınde anasını aglatıyo haberın olsun :)))
-
Arkadaşım elektrik tüketimi değişiyor boyutuna göre.3000 WATT'ı felan var.En büyüğü 3000 watt.
Gerçekten ışığın gördüğü heryeri ısıtıyor camın arkasına koydum dışına ısı veriyor.Kurbanda kesim yaparken güzel oluyor.:D
Bu sobadan memnunum fakat sürekli yakınca memnunum ve ışığın olduğu bölgede bulunman lazım.Kapatınca anında soğuyor oda...
Daha fazla bilgi için :
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=infrared+%C4%B1s%C4%B1t%C4%B1c%C4%B1&meta=
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
elektriği taciz eder soylim:D
-----------------------------
bence direk s*ker hoca :D -
hoja bildiklerim söle,
1. çok güzel ısıtıyor
2. elektriği fazladan daha fazla harcıyor yorumlarda arkadasın dediği gibi paran varsa çok iyi bir sey.
3, hoca ısınmayı aşırı derece abartırsan baş ağrısı we buna bağlı hastalıklarla karşı karşıya kalabilirsin.
4. bu ufo ların diğer elektrikli sobalardan farkı az fazla ısıtıyor + kumandalı.yani diğer elektrikli sobalar hakkında ne duusnuyorsan bunlardada bildiklerin aynıdır.