folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ufo Soba Kullananlardan Bilgi İstiyorum :Ø

Ufo Soba Kullananlardan Bilgi İstiyorum :Ø

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Şu an doğalgaz marifeti ile kombi görüyor ısıtma görevini, yani adam gibi ısınalım diyince günde yaklaşık 12 m³ gaz tüketiyoruz. doğalgazında kdv dahil birim fiyatı 62 YKR. Artık gerisini siz düşünün. Tahminimce ufo kullanıp tek odayı ısıtmak günde 12m³ gaz harcamaktan daha avantajlı olucaktır.. // Orta boy almayı düşüyorum. ilk elektirik faturamda bu başlıkta görüşmek üzere.. :)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    hoca 1 günde 7,8 ytl yakmak war 1 de günde 10 ytl tüketmek war senin kişisel tercihin 1 sey yapamayız ama bilki 1 ay sonra pişman olucagına garnti verebilirim.+ yılbasından sonra elektriğe zam gelecek:D

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

bedava ısınma yöntemi

sanayide damlama düzenekli bir soba yaptırılır (eski saç soba)

oto yağ degişimi yapan yerlerden yanık yaglar bidonla alınır (bedava)

misler gibi ısınılır hele damlalıgı çok açınca o soba nar gibi kızarmaz mı offf ki ne offfffff

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    abi ne beleşci adamsın amk :D

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

İnfrared ısıtıcılar zararlı mı?

Son dönem teknolojilerinden infrared yararlı mı zararlı mı? Yanıt UFO'nun üreticisinden...
    Kalite kontrol belgeleri olmayan ve resmi kurumlarca onaylanmayan infrared ısıtıcıların sağlık açısından olumsuz etkilerinin olabileceği bildirildi.

Son yıllarda oldukça yaygınlaşan ve özellikle iş yerlerinde kullanılan
    infrared ısıtıcılar, ''Sağlık açısından yararlı mı zararlı mı, elektrik tasarrufu
    sağlıyor mu sağlamıyor mu?'' gibi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Uzmanlar, resmi kurumlar tarafından onaylanmamış, gerekli laboratuvar
    testlerinden geçmemiş, ''taklit infrared'' ısıtıcıların insan sağlığı üzerinde
    olumsuz etkileri olabileceği uyarısında bulunuyor.

TASARRUF DEĞİL VERİMLİ ISINMA
    Ufo markalı infrared ısıtıcının üreticisi olan NNR Infrared Teknoloji Genel
    Koordinatörü Abdullah Yeşil, infrared ısıtıcıların elektrik tasarrufu yaptığı konusunda kamuoyunda yanlış anlaşılmaların olduğunu söyledi.

Yeşil, ''5 tane quartz soba ile ısıtamadığınız bir alanı bunun 1 tanesiyle ısıtabiliyorsunuz. Yani enerjiyi verimli iletme olayı söz konusu. Doğal olarak ay sonu gelen faturayı düşürmüş oluyor'' diye konuştu.

DOKTOR TAVSİYESİYLE ÜRÜN SATIYORLAR
    Yeşil, ''Infrared, fizik tedavide kullanılıyor. Önemli olan ışığın dalga boyudur.
    Bizim cihazlarımızdaki dalga boyu ile fizik tedavide kullanılan dalga boyu aynı. Aynı zamanda boyun fıtığı, siyatik, romatizma, astım, sinüzit gibi hastalıklarda tedavi edici unsur olarak kullanılıyor. Doktor tavsiyesiyle ürün verdiğimiz müşterilerimiz var.''
    Kaynak:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

1800W  olanı var 3000W olanı var. 3000'liği al diğerini alırsan götünden üşürsün :)

Şaka maka 3000 voltluk iyi ısıtıyo. Hem vestel'in paran yabancıyada gitmez.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Jiqsaw bunu yazdı:
    -----------------------------

İnfrared ısıtıcılar zararlı mı?

Son dönem teknolojilerinden infrared yararlı mı zararlı mı? Yanıt UFO'nun üreticisinden...
    Kalite kontrol belgeleri olmayan ve resmi kurumlarca onaylanmayan infrared ısıtıcıların sağlık açısından olumsuz etkilerinin olabileceği bildirildi.

Son yıllarda oldukça yaygınlaşan ve özellikle iş yerlerinde kullanılan
    infrared ısıtıcılar, ''Sağlık açısından yararlı mı zararlı mı, elektrik tasarrufu
    sağlıyor mu sağlamıyor mu?'' gibi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Uzmanlar, resmi kurumlar tarafından onaylanmamış, gerekli laboratuvar
    testlerinden geçmemiş, ''taklit infrared'' ısıtıcıların insan sağlığı üzerinde
    olumsuz etkileri olabileceği uyarısında bulunuyor.

TASARRUF DEĞİL VERİMLİ ISINMA
    Ufo markalı infrared ısıtıcının üreticisi olan NNR Infrared Teknoloji Genel
    Koordinatörü Abdullah Yeşil, infrared ısıtıcıların elektrik tasarrufu yaptığı konusunda kamuoyunda yanlış anlaşılmaların olduğunu söyledi.

Yeşil, ''5 tane quartz soba ile ısıtamadığınız bir alanı bunun 1 tanesiyle ısıtabiliyorsunuz. Yani enerjiyi verimli iletme olayı söz konusu. Doğal olarak ay sonu gelen faturayı düşürmüş oluyor'' diye konuştu.

DOKTOR TAVSİYESİYLE ÜRÜN SATIYORLAR
    Yeşil, ''Infrared, fizik tedavide kullanılıyor. Önemli olan ışığın dalga boyudur.
    Bizim cihazlarımızdaki dalga boyu ile fizik tedavide kullanılan dalga boyu aynı. Aynı zamanda boyun fıtığı, siyatik, romatizma, astım, sinüzit gibi hastalıklarda tedavi edici unsur olarak kullanılıyor. Doktor tavsiyesiyle ürün verdiğimiz müşterilerimiz var.''
    Kaynak:

-----------------------------
    Abi şimdi ısının yayılmasının iki yolu var. Biri konveksiyonel biri ışıma ile. Bu konveksiyonel ışıma ısının hava tanecikleri sayesinde taşınarak ısının yayılması olayıdır.

Bide ışıma ile yayılma yolu var. Bildiğimiz kömürlü soba hem konveksiyonel ıstıyo odayı hem ışıma ile ıstıyo. Ufo ise sadece ışıma yapıyo. Işıma ile zararlı ise kömürle yakılan soba ışıma ile yansıtıyo zaten hemde konveksiyonel.

Bunun aynısınıda ufo yapıyo. Bence bi zararı yok ama uzmanlar daha iyi bilir. Benim beyim daha iyi bilir :)

Toplam Hit: 5352 Toplam Mesaj: 18