UFO (Unidentified Flying Object)
-
Ufolar tabi Türk, alla alla yaa sizde... Amerikadaki yerlilerin de Türk olduğuna dair adamların ellerinde kanıt var 51. bölge nerde? Amerikada, bak demek Ufolar Türk a.q., hem Türk olmadıklarına dair bi kanıt da olmadığına göre böle bi kanıt bulunana kadar bu Ufolar Türk arkadaş...Hee saptırmamak gerekirse, Piri Reis'in haritalarından azcık bahsetmek istiyorum, bu adam tek ayağı sakat(topal), kanyonlardan ve dağlardan başka yüksek herhangi bir gözlem yeri olmadığı halde adamda haritalar var ki, Güney Kutbunun dağlarını bile tam olarak gösteriyo ve bu dağların sınırları yanılmıyorsam daha 20-30 yıl öncesinde ultrasonic sensörler yardımıyla bulundu. Bir de Piri Reis'in bu haritalarında kayma payları var, yani siz Ankara üzerinden belli bir yükseklikte fotoğraf çektiğinizde Ankara ve fotoğrafın merkezi(objektifin orta noktasının denk geldiği alan) normaldir fakat Dünya'nın yuvarlak oluşuyla fotğrafın dış sınırlarına gidildikçe yani İzmir,Antalya taraflarını siz daha bi uzun(kayık olarak) görürsünüz ve bu kaymalar Piri Reis'in haritalarında bire bire var :))... Ben gene de demiyorum Piri Reis Ufo ya binip oradan çekilmiş bir fotğraftan baka baka çizmiş diye fakat aksi bir kanıt bulunmadıkça çoğu Dünya nüfusu bunu bööle düşünecek ve kabul görecek...
-
Video paylaşım bölümünde bir arkadaş paylaşmış.İlginç birşey izlemenizi tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=k5W3buftf9o -
Amerikanın Müslümanlara oynadığı bi oyun . kanmayın...
-
FireX Video paylaşım bölümünde bir arkadaş paylaşmış.İlginç birşey izlemenizi tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=k5W3buftf9o----------------------------------------------------------------------------------------
FireX Konuyu actıgım yere niye yazmadın bea : (
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------
FireX Konuyu actıgım yere niye yazmadın bea : (
Arkadaşım konunun tartışıldığı yer burası.Elimizdeki resim,video,yazı vs burada paylaşarak tartışıyoruz. -
FireX bunu yazdı:
Video paylaşım bölümünde bir arkadaş paylaşmış.İlginç birşey izlemenizi tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=k5W3buftf9o
-----------------------------muhaa :D:D uğaaa. ilk başına güldüm. rizelinin konuşmasına :
"la ismail ışık yanıp söniy daa" :D
-
ixn5r bunu yazdı:
-----------------------------Amerikanın Müslümanlara oynadığı bi oyun . kanmayın...
-----------------------------Ya yuh diyorum be abi bu kadarda olurmu a.m.q amerikalının ısı yok rizenin dagına ufo yolluyacak bizi kandıracak
hadı buna amerıkanın oyunu desen nese dicem
-
Uzaylı otopsisi görüntülerinin sahte olduğunu kanıtlamak için fx sanatçıları bir çalışma yapmışlar.Görüldüğü üzere bu tarz şeyler kolayca hazırlanabilir hale gelmiş.Bence görüntüler eski video bandı ve kamera kullanılarak çekilmiş.Çünkü siyah beyaz ortamda yapay olduğu daha zor ayırt ediliyor ve hikayenin formatına uyuyor.
http://www.informantnews.com/starshipgamma/gallery/gallery/10.html -
Bence bu konu cok önemli bir konu. Bir sürü komplo teorileri var. Amerika falan yapti bu UFOlari falan diye. Birsey diyemiyecegim cünkü gercek bir kanit, belge birsey yok. Hepsini sahte olma ihtimali yüksek.
Ama icimden bir ses UFOlara inan diyor, varliklarina inan diyor. Evren sonsuza kadar uzandigina göre bence bizden haric yasayanlarda var. Ve bunlarda UFOlular olsa gerek. Evet sacma gelebilir bircok kisiye ama ben böyle saniyorum.
UFOlularin cok zeki olduklari tahmin ediliyor. Ne diyorsunuz bu konuya?
-
USta sizlere bir soru müslüman olarak melek ve cinlerin varlığına inanıyoruz onlar bizlere bazen yardım ediyolar vs.Ama göremiyoruz.Elbette uzayda yaşam vardır hata Eski bir el yazmasında bu tarz bişey gördüm.
Fakat şu noktaya işaret ediliyor.Uzaydaki varlıklar ya cinler gibiyse ve göze görülmüyorsa ?Yada köstebekler gibi toprak altında yaşıyorlarsa keşifleri o kadar kolay olmaz.Zaten Allah kaç bin alem yaratmış ve başka canlılarda var.Ama uzaylılar neden türkiyede bor yataklarının olduğu veya başka madenlerin olduğu mevkilerde çok görülüyor.
Uzaylılar Türktür teorisine destek."Mehmet tam bir şarapçıydı.Havada bir cisim gördü ilk önce hayal gördüğünü sandı.Uzay gemisi Anadolu andırıyordu sadece biraz daha büyük ve ışıklıydı.Yakından birazda doğan görünüşlü şahin'i andırıyordu.Gemiden AngelinaJolie ve Pamela Anderson karışımı yeşil birşey inmişti.MEhmet gecenin karanlığında rengi boşvermişti.Çünkü kadın çıplaktı.Mehmet kadının ona yaklaşmasını izledi.Kadın mehmet'e "Merhaba dünyalı ben dostum" dedi.Ardından mehmet "Bende anam" diyerek uzaylının üstüne atladı.Uzaylı Yüksek uzayın son prensesiydi ve ondan başka dişi kalmamıştı.Tüm erkekler kromozom bozukluğu nedeni ile kısırdı.Türleri tehdit altındaydı.Sabah olduğunda uzaylı görevini tamamlayarak uzay gemisine bindi.Mehmet uyandığında gördüğünün rüya olduğunu sanmıştı.Bundan 20 yıl sonra NASA bir uçan daire düşürmüştü.İçinde bulunan mürettebatın tümü Pala bıyıklı uzaylılarda oluşuyordu.NASA evreni türklerin işgal ettiğini anlamıştı yapıcak birşey yoktu.Tüm evren türkler tarafından ele geçirilmeden önce türkler dünya üzerinden silinmeliydi.Ve böylece dünya Tüm evrene karşı savunmasını yapabilirdi.NASAnın korkmasındaki tek neden bu değildi uzay gemisinin üstünde kırmızı sprey boya ile Üç hilal resmedilmişti.NASA bunu görevleri tamamlanıncaya kadar sakladı.Ve tüm veriler örtbas edildi.Dünya ve evren Türklerden temizlenmeliydi."