folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder UFO (Unidentified Flying Object)

UFO (Unidentified Flying Object)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    italyan bunu yazdı:
    -----------------------------

USta sizlere bir soru müslüman olarak melek ve cinlerin varlığına inanıyoruz onlar bizlere bazen yardım ediyolar vs.Ama göremiyoruz.Elbette uzayda yaşam vardır hata Eski bir el yazmasında bu tarz bişey gördüm.

Fakat şu noktaya işaret ediliyor.Uzaydaki varlıklar ya cinler gibiyse ve göze görülmüyorsa ?Yada köstebekler gibi toprak altında yaşıyorlarsa keşifleri o kadar kolay olmaz.Zaten Allah kaç bin alem yaratmış ve başka canlılarda var.Ama uzaylılar neden türkiyede bor yataklarının olduğu veya başka madenlerin olduğu mevkilerde çok görülüyor.

Uzaylılar Türktür teorisine destek."Mehmet tam bir şarapçıydı.Havada bir cisim gördü ilk önce hayal gördüğünü sandı.Uzay gemisi Anadolu andırıyordu sadece biraz daha büyük ve ışıklıydı.Yakından birazda doğan görünüşlü şahin'i andırıyordu.Gemiden AngelinaJolie ve Pamela Anderson karışımı yeşil birşey inmişti.MEhmet gecenin karanlığında rengi boşvermişti.Çünkü kadın çıplaktı.Mehmet kadının ona yaklaşmasını izledi.Kadın mehmet'e "Merhaba dünyalı ben dostum" dedi.Ardından mehmet "Bende anam" diyerek uzaylının üstüne atladı.Uzaylı Yüksek uzayın son prensesiydi ve ondan başka dişi kalmamıştı.Tüm erkekler kromozom bozukluğu nedeni ile kısırdı.Türleri tehdit altındaydı.Sabah olduğunda uzaylı görevini tamamlayarak uzay gemisine bindi.Mehmet uyandığında gördüğünün rüya olduğunu sanmıştı.Bundan 20 yıl sonra NASA bir uçan daire düşürmüştü.İçinde bulunan mürettebatın tümü Pala bıyıklı uzaylılarda oluşuyordu.NASA evreni türklerin işgal ettiğini anlamıştı yapıcak birşey yoktu.Tüm evren türkler tarafından ele geçirilmeden önce türkler dünya üzerinden silinmeliydi.Ve böylece dünya Tüm evrene karşı savunmasını yapabilirdi.NASAnın korkmasındaki tek neden bu değildi uzay gemisinin üstünde kırmızı sprey boya ile Üç hilal resmedilmişti.NASA bunu görevleri tamamlanıncaya kadar sakladı.Ve tüm veriler örtbas edildi.Dünya ve evren Türklerden temizlenmeliydi."

Muhahahahhahahahaahah öldüm öldüm :D:D:D:D

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Holywood böyle bir film yapsa çok süper olur :D:D:D .Uzay gemileri dünyaya saldırırken mehter marşı eşliğinde geliyolar.(Bu arada derin konuları geyiğe doğru çektiğimi fark ediyorum ve mesajımı burada bitiriyorum.)

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocalar onların yaptığı salaklık,son derece saçma.Fakat şu uzaylılar Türktür konusu kapansa iyi olur.Konu dağılmaya başladı.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Uzaylıların dünyaya gelip gitmeleri panspermia ile de alakalandırılıyor.Yani bunlar dünyaya bir yaşam tarzı getiriyolar ve arada gelerek inceliyolar falan.Ama bana göre ters.Uzaylılar gazel varlıklar.Bizi röntlüyolar arada birilerini kaçırıyolar falan.

Bakın size çok ilginç bir anımı anlatayım.Erdekteydim bi anda denizde bi hortum çıktı.Gündüz gözüyle gökyüzünde iki uçak gibi bişey vardı.ama uçak değil.UÇak gibi davranmıyordu.Tabi millet bunu anlatınca bi hafta geyiği döndü.Tabi ben ufaktım o zamanlar.Bi cuma günüydü güneş batarken hava bi anda kıpkızıl oldu.Arkadaşlar kıyamet kopacak diye deli deli dolaşıyodu.Sonra bi arkadaş geldi bişey göstericem dedi.Denizden uzaklaşıp binaların arkasına ilerledik.Gökyüzüne bi baktık bulutlarda UFO yazıyo.Ulan dedim bu ne . Hayatımda yaşadığım garip olaylardan biri.hadi uzaylı diyelim ne alaka niye UFO yazıyolar yukarı biz anlamıyoz mu UFO olduğunu.Ama daha sonra öğrendiğime göre tam bulunduğumuz yerin arka kısmında NATO üssü varmış.Ve şimdi düşünüyorum natonunda Bu tarz keşif uçakları olabilir.Aslında deniz kuvvetleri uçak falan yok ama ne bileyim denemişlerdir belki :D:D:D 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ixn5r
    ixn5r's avatar
    Erkek
    Codißody bunu yazdı:
    ixn5r bunu yazdı:

Amerikanın Müslümanlara oynadığı bi oyun . kanmayın...

Ya yuh diyorum be abi bu kadarda olurmu a.m.q amerikalının ısı yok rizenin dagına ufo yolluyacak bizi kandıracak

hadı buna amerıkanın oyunu desen nese dicem

http://www.youtube.com/watch?v=-D52NqobE0E

Tamam kardeş sen ufolarınlar oyna ben gelcem :)

Toplam Hit: 6431 Toplam Mesaj: 36