folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder UFO Varmıdır? İnanıyormusunuz?



UFO Varmıdır? İnanıyormusunuz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    Hocam

    şimdi paralel evrenler meselesi var.bu karadeliklerle ilgili.Karadelikler [:)] çekim alanlarındaki kütleleri - ışık dahil - çekiyorlar değil mi.peki çekilen o kadar kütleye ne oluyor ? Ezilip büzülüp yok mu oluyor ? Hayır o kütleler yani karadeliğin çekim alanına kapılan kütleler karadeliğin mevcut olduğu evrenden ona paralel diğer bir evrene geçiyor.Nasıl geçiyor ? Beyaz deliklerle.Karadelikler yuttukları kütleleri paralel başka bir evrene açılan beyaz delikler vasıtasıyla boşaltıyor.Yani şöyle bir şey

    Kütle > Kardelik > Paralel Evrene Geçiş > Beyaz Delik > Kütle

    Tahminen böyle bişey olması lazım.Bu yukarıdakiler henüz kanıtlanamadığı için kesin olarak vardır ya da yoktur diyemiyoruz.Ama uzayın çok uzak noktalarından bu karadeliklerin küçük versiyonu olan solucan delikleri açılarak geçiş yapılabilir.Tabi geçerken neler olacağı bilinemez hala fizik beden sağlam kalır mı meçhul ??

    Şimdi ufo diye adlandırılan "henüz" bilimsel olarak kanıtlanamamış akıllı zeki varlıklaın varlığı bilime de ters düşmez islam inancına da ters düşmez.

    Kanıtlar : Gökleri, yeri ve bu ikisi içinde yaydığı canlıları yaratması, O'nun varlığının delillerindendir. O, dilediği zaman, onları bir araya getirmeye de gücü yetendir.(Şura Suresi,29)

    O, gökleri ve yeri ve ikisinin arasındakileri altı günde yaratan ve sonra arşa istiva edendir. Rahman (olan Allah)dır. Bunu (bundan) haberi olana sor.
    (Furkan Suresi, 59)

     Yukarıda belirtildiği gibi Allah gökler (evrenler) ve yer (dünya) arasında yarattığı canlıları belirlediği bir vakitte bir araya getirmeye yani oradakileri buraya veya buradakileri oraya nakletmeye gücü yetendir diyor.Artık ne şekilde seyehat olacak orası bilinmez.Solucan deliği olabilir ışık hızını geçmek olabilir vb.

    Ayrıca bir de Zülkarneyen (peygamberin) hadisesi var.Bu peygamber hakkında Kur'an da

    "Sonra (yine) bir yol tuttu. Sonunda güneşin doğduğu yere kadar ulaştı ve onu (güneşi), kendileri için bir siper kılmadığımız bir kavim üzerine doğmakta iken buldu. İşte böyle, onun yanında "özü kapsayan bilgi olduğunu" (veya yanında olup-biten her şeyi) biz (ilmimizle) büsbütün kuşatmıştık. (Kehf Suresi, 89-91)"

    buyurulmaktadır.Yani Zülkarneyn (peygamber) bir şekilde solucan deliği açıyor ve güneşten koruma siperi (tahminen atmosfer ile ilgili) olmayan bir yere gidiyor.Kur'an da her geçen güneş kelimesi güneş sistemindeki güneş değil.MEsela güneş batıdan doğacak ifadesinde güneş değil halley kuyruklu yıldızı olduğu tesbit edildi.

    Ayrıca Kur'an da Fil suresinde belirtilen ebabil kelimesinin ne olduğu hala netlik kazanmadı.Ebabil kelimesi çokluk kavramı bildiriyor.Yani tek değil mesela askeri filo.Ebabil kavramı bazılarına göre dünya dışından gelen ve siccil (hedefe kilitlenen öldürücü bişey) atan uçan varlıklar ya da savaş uçağı gibi şeyleri işaret eder.siccil kelimesi kur'an da müsevveme kelimesi ile de anılır.Bu kelime hedefe kilitlenen demektir.Yani Fil suresi dünya dışından gelmiş teknolojisi bizden ileride olan varlıkların savaş uçağıyla ilgili savaş alanında füzeler attığını ve insanlarında bu savaş uçağını icat edeceğine delil olabilir.

    Konuyla ilişkilendirilecek olay çok var da uzun yazarak sıkmak istemem. 

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2009
    Erkek

    karadelikdir paralel evrendir bunların hepsi teorik şeyler,

     

    yane ben size desem ki paralel evrenler aslında tavla oynayan insanların  gölgesi, veya

     

    kara delikler aslında kavanoz kapağı desem yukarıda yazılanlarla aynı derecede olur. Oyuzden bu konuda yorum yapmak için gidip görmek lazım hoş anti madde'de birşey göremiyecegimiz için bunu ögrenmemiz imkansızdır, en azından bu 1 milyar yılda bana göre

     

    Bkz: Uçan MAKARNA CANAVARIIIIIIII !!!


    "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek
    mustafa topaloğlu :F

    Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek
    ufo işlerini Hitler yaşasaydı ona sorardınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek
    Allura bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

     

    ohaaaa karadelikler teorik şeylermi :S 


    |sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 13506 Toplam Mesaj: 106