folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder UFO Varmıdır? İnanıyormusunuz?

UFO Varmıdır? İnanıyormusunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

Yanlış hatırlamıyorsam Kuran'da 18000 alem var olduğu bildiriliyor....

İsra Suresi 70. ayettinde; “Biz insanları yarattığımız varlıkların birçoğundan üstün kıldık" geçmekte...

Bakın burada birçoğundan üstün kıldık diyor, en üstünü demiyor... Buradan hareketle uzaylı yoktur, sadece kainatta biz varız demek böylece kestirip atmak doğru olmaz diye düşünüyorum.

Oyun yeni başlıyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

http://haber.mynet.com/detay/dunya/ufo-belgeleri-aciklandi/465958 

buda sıcak haber.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

amerika'da bazı gizli araştırma üsleri var. bence buralarda tesla'nın izinden devam edecek araştırmalar yapılmakta ve

ufo denilen şey aslında amerika'nın ürettiği ve arasıra dışarı çıkıp test ettiği bir yandan da ortalığı karıştırarak insanların

kafasını meşgul etmekle görevli bir araç diye düşünüyorum (bizdeki türban vs tartışmalar gibi).

nedense hep amerika bi hamle yapacağında ortaya çıkar böyle konular.

tesadüf mü acep 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Koskoca evrende tek olduğumuza inanmıyorum. Bence var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:
    -----------------------------

Ve bence Bu Varlıkların Hiç Birisinin Başlangıç Zamanı Yani Runtime Hayata Başlama Zamanı ve İnsanın Runtimesi Aynı Değildir. Dolayısıyla Aramızdaki Zaman Farkı Kimi Varlıkların Çok Yüksek Teknolojiye Ulaşacak Kadar İlerlemiş Olmasına Yada Kimisinin Belkide Henüz Taş Çağı benzeri Bir Zamanı Yaşıyor olabileceği Kadar Bir Gelişmişlikte Olabileceği İhtimali Bence Azımsanmayacak Kadar Güçlüdür.

Sadece Teknolojisi En Yüksek Olanlar Bizim Buralara Kadar Gelip Bizi Seyredebiliyor, Hakkımızda Bilgiler Toplayıp Gidiyorlar. Ve Yayılımcı Huyumuz Barbarlığımızın Uzayda Bizden Daha Zayıf Varlıklara Zarar verebileceğimizi Bildiklerinden Bizimle Çok İyi Gelişmediğimiz Sürece Gerçek Bir İnsan Sureti Edinmediğimiz Sürece Kontak Kurmayada Niyetli Değil gibiler.

İnsan Gerçekten İnsan Olduğunda Savaş Ve Dünyaya Zarar Verebilecek Her türlü, Katliam, Ekolojik Dengeleri Bozan Maddeleri Kullanmak Gibi Huylarından Arınması Gerekecek Arındığı Zaman Ucsuz Bucaksız Evrende, Müthiş Bir Adıma Yeni Bir geleceğe Başlayacak. Ama Ben Şahsen Bu Barbar Irkın Gerçekten Olması Gereken Surete Gireceğine İşte Tam Olarak Buna Asıl İhtimal vermiyorum, Her Ne Kadar İyimser Bir Ümitvarlık içinde olsamda.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

coLin bunu yazdı:

Ve bence Bu Varlıkların Hiç Birisinin Başlangıç Zamanı Yani Runtime Hayata Başlama Zamanı ve İnsanın Runtimesi Aynı Değildir. Dolayısıyla Aramızdaki Zaman Farkı Kimi Varlıkların Çok Yüksek Teknolojiye Ulaşacak Kadar İlerlemiş Olmasına Yada Kimisinin Belkide Henüz Taş Çağı benzeri Bir Zamanı Yaşıyor olabileceği Kadar Bir Gelişmişlikte Olabileceği İhtimali Bence Azımsanmayacak Kadar Güçlüdür.

Sadece Teknolojisi En Yüksek Olanlar Bizim Buralara Kadar Gelip Bizi Seyredebiliyor, Hakkımızda Bilgiler Toplayıp Gidiyorlar. Ve Yayılımcı Huyumuz Barbarlığımızın Uzayda Bizden Daha Zayıf Varlıklara Zarar verebileceğimizi Bildiklerinden Bizimle Çok İyi Gelişmediğimiz Sürece Gerçek Bir İnsan Sureti Edinmediğimiz Sürece Kontak Kurmayada Niyetli Değil gibiler.

İnsan Gerçekten İnsan Olduğunda Savaş Ve Dünyaya Zarar Verebilecek Her türlü, Katliam, Ekolojik Dengeleri Bozan Maddeleri Kullanmak Gibi Huylarından Arınması Gerekecek Arındığı Zaman Ucsuz Bucaksız Evrende, Müthiş Bir Adıma Yeni Bir geleceğe Başlayacak. Ama Ben Şahsen Bu Barbar Irkın Gerçekten Olması Gereken Surete Gireceğine İşte Tam Olarak Buna Asıl İhtimal vermiyorum, Her Ne Kadar İyimser Bir Ümitvarlık içinde olsamda.

Haktan Akdoğan gibi konuştun. Bir kanaldaki söyleşisinde bu tür sözlerine oda yer vermişti. Video linkini bulabilirsem veririm. Aynen katılıyorum sana.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

coLin bunu yazdı:

Haktan Akdoğan gibi konuştun. Bir kanaldaki söyleşisinde bu tür sözlerine oda yer vermişti. Video linkini bulabilirsem veririm. Aynen katılıyorum sana.

Haktan Beyi Bilirim, Gerçekten Sözleri Mantıklı ve Kendi Görüşüme göre İyi Bir Gözlemci ve Araştırmacıdır kendileri. Fikirlerine Katılıyorum ama Sözlerimin Onun Sözleri ile Örtüşecek kadar Birebir Aynı Olması Bana Enteresan geldi, Ciddimisin Aynı Bu şekilde Aynısınımı Yazmış Bir makalesinde.?

Edit: Pardon Yer Vermiş Fikirlerde Örtüşme var anladım. Dalgınlık işte. :) Işık Sizlerle Olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

UFO tanımlanamayan uçan cisimde ben içindekileri anlatayım. 

Vardır ama sanılanın aksine iğrenç tipli filan değiller.

Aksine çok seksiler. Erkek olanlarına bile sulanabilirsin. Shemale gibi düşünme ama. Bunn gibi iğrenç değil yani. O derece :|

yoruma koptum abi ya.

bence ufo vardır. hacı bu ufo araçlarını nası üretiyolar la fabrika fln olsaydı uzaydan görünürdü. 

bu konu nereye gidiyo böyle? uzayda işsizlik varmı fln. yazmasın biri :D

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı:
    HaYVaN bunu yazdı:

UFO tanımlanamayan uçan cisimde ben içindekileri anlatayım. 

Vardır ama sanılanın aksine iğrenç tipli filan değiller.

Aksine çok seksiler. Erkek olanlarına bile sulanabilirsin. Shemale gibi düşünme ama. Bunn gibi iğrenç değil yani. O derece :|

yoruma koptum abi ya.

bence ufo vardır. hacı bu ufo araçlarını nası üretiyolar la fabrika fln olsaydı uzaydan görünürdü. 

bu konu nereye gidiyo böyle? uzayda işsizlik varmı fln. yazmasın biri :D

bunu dicek kadar zekasız olabileceğini düşünmüyorum. aya çıkınca bile bizim fabrikalarımız görünmüyor dediğin şeye bak. burda milyarlarca ışık hızı kilometresinden bahsediliyor

edit : valla kopardın beni :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Buldum linki, http://www.vimeo.com/2869433 senin gibi düşüncelerine yer veriyordu. Tamamını izlemekte yarar var. Bu programda TUBİTAK`ın ilk defa ufo olayına, bu gerçekten tanımlanayan uçan bir cisim olarak onayladığı bir belge konusunuda yer veriliyor.
Toplam Hit: 15463 Toplam Mesaj: 106