UFO‘Lar , UFO‘Cular (Fikir Alışverişi)
-
Peki...
Olay Tekirdağ, Marmara Ereğlisi'nde başıma geldi. Biz yaklaşık 6 çocuk havuz başında saklambaç oynardık akşam/gece saatlerinde. Bir gece havuz başında yalnız oturan kızın yanına doğru yürüdüm. Sobelenmiştim yanına oturmaya gidiyordum yaşça büyüktü bizden. Aklı başındaydı. Sonra kız birden benim suratıma bakarken gökyüzüne baktı ve kekeleyerek u-u-ufo dedi. Benim arkama dönmemle yuvarlak ve ışıklar saçan cismi gördüm. Biz kaçıştırırken cisim yok olmuştu. İnanamadım. Çok yakındı. (Bu aralar deli gibi nette araştırıyorum o dönemde oyle bir kayıt olmaması şaşkınlık verici). Bizler koşturarak ve kaçtık. Hatta bir ara aile fotoğrafı ceken birisinin flaşı beni altıma sıçırttırdı. Ben hemen eve çıkıp zorla uyumaya çalıştım. Uyumaya çalışırken tüm sitenin elektriğinin gittiğini farkettim.
Ertesi sabah...
Uyandığımda hemen havuz başına koştum. İlk defa o kadar erken kalkmıştım. Bulundugum yerden yukarıya baktığımda kırmızı bir noktanın oldugunu gördüm. Oylesine havaya bakan biri onu göremezdi. Tekrar birşeyler görebilir miyim diye gökyüzünü 10 dakika inceledikten sonra gördüm. Sabah az bulutlu bir havada kırmızı bir lazer görüyordum. Ama bu lazer sabit değildi. Önce bir nokta, sonra L şekline geliyordu, sonra kutu şekline, sonra I şekline. Sürekli değişiyordu. Eve koşup dürbün almaya gittiğimde artık göremiyordum.
Böyle bir olay geçti başımdan. -
Bu konu ne zaman nerede açılsa şunu düşünüyorum.Bu alemde bizden başka yaratılmış olanlar var-dır belki başka boyutta yaşıyorlardır diye düşünmüşümdür hep.Evet belki bazılarına bu konular ilginç gelebilir ama ben şahsen bundan daha önemli konuların olduğunu ve bunların üzerine düşünülmesi ve çalışılmasının gerektiğini düşünüyorum
-
murdery bunu yazdı
aga konu neden gizli
uzaylılar görmesin diye mi
ahahahaha lan ya :D
-
Davos bunu yazdı
Bu konu ne zaman nerede açılsa şunu düşünüyorum.Bu alemde bizden başka yaratılmış olanlar var-dır belki başka boyutta yaşıyorlardır diye düşünmüşümdür hep.Evet belki bazılarına bu konular ilginç gelebilir ama ben şahsen bundan daha önemli konuların olduğunu ve bunların üzerine düşünülmesi ve çalışılmasının gerektiğini düşünüyorum
Öyle zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Kuranda da bahsediyordu. Biri gelecekti kötülerden. Cin midir insan mıdır bilmem. O geldikten sonra bütün perdeler kalkacak ve cinidir, perisidir her şey görünür hale gelecek. Bütün boyutları görebileceğiz yani.
-
benimde havada gördüğüm bikaç cisim oldu ama muhtemelen ufo yanılgısı için yapılmış insan araçları american games.
-
izzmarit bunu yazdı
Sen şurdan başla hocam.. Bunlar görmeli değil inanmalı mevzu ama denk gelmemişsindir sanırım diye düşünerek bi yazayım dedim.
http://www.tahribat.com/Forum-Galaktik-Federasyon-Ve-Global-Anons-A-Dogru-Ashtar-Sheran-135511/
http://www.tahribat.com/Forum-22-Haziran-2012-Galaktik-Federasyon-Mesaji-160380/1
edit: ben ufoyu gözümle görsem tokalaşsak ne içtim diye düşünürüm.
sanirim bu konuya en iyi ben cevap vermistim yillar oncesinde...
http://www.tahribat.com/Forum-Arkadasinizi-Uzayli-Ilan-Edin-140581/
wh0 tarafından 02/Oca/14 13:45 tarihinde düzenlenmiştir -
ya hocalar geçen sene film izlemek için çerez cips kola almaya gitmiştim bakkala bakkal bizim eve 100 m uzakta nerdeyse aldım dönüyodum akşam 9 gibiydi gökyüzüne bakarak avare avare yürüyerek geliyodum bi anda yıldızda biraz büyük görünen bi cisim hızla gökyüzünde yukarıya doğru çıktığını gördüm eve koştum hemen o gecede beynimi yedi bu düşünce zar zor uyudum
-
ETRoot bunu yazdı
Selam Muritler. Bugün sizden her zamankinden daha farklı bir şey isteyecegim.
Ufolar yani undefined flying object denen şeylere gökyüzünü incelerken 2-3 kez rastladım.
Sizle dalga geçtiğimiz falan yok. Geceleri arada Gözlem yaparım. Bu ufo dediğimiz Seyler şayet uçak değilse ki değil çünkü titresim hareketi yaparak ışık saçan şeylerdi. Cin falan diyen oluyor çok bilmiş idiot insanlar , cinin işi gücü yok ufo mu olacak.
Aramızda Ufolar ile ilgilenen gördüm diyen varsa ve benim gibi deli damgası yiyip kale alınmayanlar varsa yaşadıklarini anlatabilir mi? Cidden inanan ve benim gibi düşünen insanların olduğunu biliyorum.
Konu gizli , Adımız çıkmasın sanalda
sacmalamıssın da tıtreesım hareketı ne onu anlmadım ben _?
-
Ufo var lan bizim orda taşladılar bile :D
Hemde 2 kere :D -