UFO‘Lar , UFO‘Cular (Fikir Alışverişi)
-
çok yakıyor hocam doğalgaza geçsen daha karlı çıkarsın.
-
Fatih bunu yazdı
çok yakıyor hocam doğalgaza geçsen daha karlı çıkarsın.
allura da yok ki şöyle iki post yazsın
-
Aslında doğru dedin. Düşünsene adamlar bize bakıp ibret alıyor Allah nasıl güzel yaratmış , ama sadece biz uzaylılara düşünme yeteneği vermiş diye :D
ahahhahahahahahh :)
-
Benim eski konu vardı.İlgini çekebilir.
http://tahribat.com/Forum-Voyager-Atilirken-Insanliktan-Izin-Alindi-Mi-174243/
-
çok fazla değişken var. esas sıkıntı mesafe. herşey birbirinden o kadar uzak ki erişmeyi bırakın gözlemlemek bile imkansız. muhteşem güçlü teleskoplarla baktığınızı düşünün, 1 milyar yıl uzaktaki bir gezegenin bugününü göremezsiniz. hatta o gezegen şu an gördüğünüz yerde bile değil. ya da ize baksınlar aynı uzaklıktan. akıllı canlı görebilecekler mi? hadi diyelim bu sorunu tamamen aştık ve gezegen avına çıktık. herhangi bir uzaklığı önemsemeden anında orda olabilen bir teknoloji geliştirdik. (bunun gelecekte bile yapılıp yapılamayacağı şüpheli tabi.) sırf kendi galaksimizde milyarlarca yıldız var. hepsinde 1 gezegen olsa bile, bi filtreyle yaşanabilecek olanları ayırabilsek bile hergün 10 tanesine gitsek yine de 10binlerce yıl sürer hepsini gezmemiz. zaman sorunsalı da var tabi. 13.7 milyar yıllık evrende sayısız zeki yaşam türü milyarlarca yıl önce yok olmuş olmalı. kim bilir ne uygarlıklar geldi geçti.
bu kadar değişken, bilinmezlik içinde karanlık bir odada birbirini arayan siyak kediler gibiyiz. olasılıksal olarak birçok gelişmiş yaşam formunun varlık ihtimali yüksek fakat gözlemlememiz bir o kadar da zor.
tabi bir de ufo olayı var. sürekli geliyorlarmış da gizli gizli geliyorlarmış diye. geliyorlarla gizli gelmelerinin hiçbir açıklaması yok. herkesle konuşmak değil de amerikan devletiyle gizli gizli fingirdeşmelerinin hiçbir mantıklı açıklaması yok. o sebeple bizden başka yaşam olduğuna inanıyorum fakat mevcut ufo olaylarına inanmıyorum.
-
Ufo gördüm ben de. Hatta sabahında aynı yere gidip gökyüzüne baktıgımda şaşıp kaldım. Burada anlatırsam dalgaya gelir. Gerek yok.
-
ETRoot bunu yazdı
Selam Muritler. Bugün sizden her zamankinden daha farklı bir şey isteyecegim.
Ufolar yani undefined flying object denen şeylere gökyüzünü incelerken 2-3 kez rastladım.
Sizle dalga geçtiğimiz falan yok. Geceleri arada Gözlem yaparım. Bu ufo dediğimiz Seyler şayet uçak değilse ki değil çünkü titresim hareketi yaparak ışık saçan şeylerdi. Cin falan diyen oluyor çok bilmiş idiot insanlar , cinin işi gücü yok ufo mu olacak.
Aramızda Ufolar ile ilgilenen gördüm diyen varsa ve benim gibi deli damgası yiyip kale alınmayanlar varsa yaşadıklarini anlatabilir mi? Cidden inanan ve benim gibi düşünen insanların olduğunu biliyorum.
Konu gizli , Adımız çıkmasın sanalda
Rastladıklarından paylaş kimse dalga geçmesin.
-
bende gördüm hemde yakından bundan35 yıl önce burda paylassam dalga geçerler niğde ve aksaraydaki olay
-
ben bi şey ile karşılaşmadım ama çocukluğumdan beri uzaylıların varlığına delicesine inanırım. Onlarca arkadaşımın ağzına taşak konusu olmuşluğum vardır. Ulan adamlar zombilerin varlığına inanıyor bu normal olur bu genetik değişmeyle falan diyorlar. Holywood filmine körü körüne bağlı adam evrende yalnızız tribi yapıyor. Kafayı yiyiyorum sonra bende.
-
valla bu kadar gören var ama nedense sadece kendileri görüyor
buda olmadıklarının ıspatı oluyor bence