folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder UFO‘Lar , UFO‘Cular (Fikir Alışverişi)

UFO‘Lar , UFO‘Cular (Fikir Alışverişi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

çok yakıyor hocam doğalgaza geçsen daha karlı çıkarsın.

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

çok yakıyor hocam doğalgaza geçsen daha karlı çıkarsın.

allura da yok ki şöyle iki post yazsın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Perihelion
    Perihelion's avatar
    Erkek

Aslında doğru dedin. Düşünsene adamlar bize bakıp ibret alıyor Allah nasıl güzel yaratmış , ama sadece biz uzaylılara düşünme yeteneği vermiş diye :D

ahahhahahahahahh :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

çok fazla değişken var. esas sıkıntı mesafe. herşey birbirinden o kadar uzak ki erişmeyi bırakın gözlemlemek bile imkansız. muhteşem güçlü teleskoplarla baktığınızı düşünün, 1 milyar yıl uzaktaki bir gezegenin bugününü göremezsiniz. hatta o gezegen şu an gördüğünüz yerde bile değil. ya da ize baksınlar aynı uzaklıktan. akıllı canlı görebilecekler mi? hadi diyelim bu sorunu tamamen aştık ve gezegen avına çıktık. herhangi bir uzaklığı önemsemeden anında orda olabilen bir teknoloji geliştirdik. (bunun gelecekte bile yapılıp yapılamayacağı şüpheli tabi.) sırf kendi galaksimizde milyarlarca yıldız var. hepsinde 1 gezegen olsa bile, bi filtreyle yaşanabilecek olanları ayırabilsek bile hergün 10 tanesine gitsek yine de 10binlerce yıl sürer hepsini gezmemiz. zaman sorunsalı da var tabi. 13.7 milyar yıllık evrende sayısız zeki yaşam türü milyarlarca yıl önce yok olmuş olmalı. kim bilir ne uygarlıklar geldi geçti.

bu kadar değişken, bilinmezlik içinde karanlık bir odada birbirini arayan siyak kediler gibiyiz. olasılıksal olarak birçok gelişmiş yaşam formunun varlık ihtimali yüksek fakat gözlemlememiz bir o kadar da zor. 

tabi bir de ufo olayı var. sürekli geliyorlarmış da gizli gizli geliyorlarmış diye. geliyorlarla gizli gelmelerinin hiçbir açıklaması yok. herkesle konuşmak değil de amerikan devletiyle gizli gizli fingirdeşmelerinin hiçbir mantıklı açıklaması yok. o sebeple bizden başka yaşam olduğuna inanıyorum fakat mevcut ufo olaylarına inanmıyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

Ufo gördüm ben de. Hatta sabahında aynı yere gidip gökyüzüne baktıgımda şaşıp kaldım. Burada anlatırsam dalgaya gelir. Gerek yok.

Best is yet to come...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Selam Muritler. Bugün sizden her zamankinden daha farklı bir şey isteyecegim. 

Ufolar yani undefined flying object denen şeylere gökyüzünü incelerken 2-3 kez rastladım. 

Sizle dalga geçtiğimiz falan yok. Geceleri arada Gözlem yaparım. Bu ufo dediğimiz Seyler şayet uçak değilse ki değil çünkü titresim hareketi yaparak ışık saçan şeylerdi. Cin falan diyen oluyor çok bilmiş idiot  insanlar , cinin işi gücü yok ufo mu olacak. 

Aramızda Ufolar ile ilgilenen gördüm diyen varsa ve benim gibi deli damgası yiyip kale alınmayanlar varsa yaşadıklarini anlatabilir mi?  Cidden inanan ve benim gibi düşünen insanların olduğunu biliyorum.

Konu gizli , Adımız çıkmasın sanalda

Rastladıklarından paylaş kimse dalga geçmesin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

bende gördüm hemde yakından bundan35 yıl önce burda paylassam dalga geçerler niğde ve aksaraydaki olay

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

ben bi şey ile karşılaşmadım ama çocukluğumdan beri uzaylıların varlığına delicesine inanırım. Onlarca arkadaşımın ağzına taşak konusu olmuşluğum vardır. Ulan adamlar zombilerin varlığına inanıyor bu normal olur bu genetik değişmeyle falan diyorlar. Holywood filmine körü körüne bağlı adam evrende yalnızız tribi yapıyor. Kafayı yiyiyorum sonra bende.

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

valla bu kadar gören var ama nedense sadece kendileri görüyor

buda olmadıklarının ıspatı oluyor bence

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 5669 Toplam Mesaj: 43