folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ufolar Hakkında Tersine Mühendislik Tartışması

Ufolar Hakkında Tersine Mühendislik Tartışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

bir kaç filmin konusunda da vardı insan beyni ile bilgisayarı birleştirme. veya beyini çıkarıp makinelerle çalıştırma. Zaten günümüzde insan beyninin yaydığı manyetik dalgaları okuyarak lamba açıp kapama projelerini biz bile yapabiliyoruz ki düşün dünya devleri bu konu hakkında ne kadar ilerlemiştir. düşününki cebinizdeki cep telefonlarının bir gün zihninizi rahatlıkla okuyabileceğini. veya sizin düşüncelerinizi yönlendirebileceğini. Ki bu tür çalışmalar da var şuanda

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

teknolojinin bu kadar hızlı ilerlemesi normal değil gibime geliyor

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Eski imzam,

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ya insanlık kutsal bi varlığa ihtiyacımız yok deyip tanrıyı reddetti

Tanrıyı reddedince de böyle uzaylı kehanet fal komplo teorileri illuminati gibi olağanüstü güçlere inanmaya başladı. 

Bence son geldiğimiz durum bu

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

teknoloji gerçekten hızlı ilerliyor. 26 yıl önceki filmde geçen herşey hatta daha fazlası günümüzde gerçekleşmiş durumda.

http://www.youtube.com/watch?v=6lVUDPmmK4A

ben filmlerle insanların gelişmelere alıştırıldığını düşünüyorum. filmler bu konuda büyük rol oynuyor.

sonuçta insan beyni ilk defa göreceği birşeyi önce fantezi ürünü olarak görüp alışıyor

ve gerçeğini görünce bir aşinalık durumu söz konusu oluyor.

mesela son 2 yılda yapay zeka ile ilgili birsürü film çıktı.

ilginç nokta ise filmlerde aynı senaryonun işlenmesi.

tamam filmlerin konusu yapay zeka ama konu benzerliğinden de öte filmler birleşip birşey anlatmaya çalışıyormuş gibi senaryoları dahi aynı filmlerin.

ne bileyim konu yapay zeka diye film yapılırken yaratıcı olunamıyor mu ?

chappie ve ex machine gelecekte göreceğimiz teknolojiye en güzel örnek. iki filmde de aynı şey anlatılıyor.

"yapay zekanın insan gibi duygulara ve düşünme yeteneğine sahip olması"

ve iki film de birbirinin aynısı.

diğer yapay zeka konulu filmler (son 2 yılda çıkan) de ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri anlatıyor.

20-30 yıl içinde görebileceğimiz şeyler bunlar. ama ben insan zekasının bunları yapmaya yeteceğini sanmıyorum.

dışarıdan yardım alındığına inanıyorum. sonuçta herkes insan herkeste aynı kafa var.

hangimiz yapay zekanın muhteşem yükselişe katkıda bulunarak bir yapay zekaya insan duygularını yüklemenin yollarını ciddi ciddi araştırıp deneyler yaptık, hanginiz yaptınız ?

DadasAdam tarafından 30/Haz/15 16:32 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Ya insanlık kutsal bi varlığa ihtiyacımız yok deyip tanrıyı reddetti

Tanrıyı reddedince de böyle uzaylı kehanet fal komplo teorileri illuminati gibi olağanüstü güçlere inanmaya başladı. 

Bence son geldiğimiz durum bu

Saçmalamakta son nokta.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Ben koskocam evrende tek başımıza olmadığımızı düşünüyorum, yaradan o kadar sonsuz evrende sadece insanla yetinmez bence. Yaradanın israfı sevmediğini biliyoruz, sizce kocaman evrende sadece bizler olması mantıklı mı.

Ayrıca geçenlerde bir yerde görmüştüm, eski dönemlere ait kazılarda üfo resimleri bulunan eserler bulundu, yani birileri henüz iletişimi resimler ile yaparken bu ufo vs uzaylıları görmüş ki bunu resmetmiş...

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

UFO ile seyahat eden uzaylıları neden insan bilincinde tasarlıyoruz? Belki farklı bir zihinsel işlemi var. Belki makine gibi çalışıyor? Hep düşünüyoruz ki insan gibi helikopter pistine inecek, çalı arasına konacak ki insan görmesin. Bu adamlar insan kültürünü ne zaman öğrendi de insanların nasıl tepki vereceğine göre davranır oldular? Daha yaşadığı dünyanın medeniyetine dahil olamamış insanlar var. Kilometrelerce uzaktan telepati yoluyla zihinlerimizi okuduklarını falan mı zannediyoruz? Bu kadar akıllı yaratıklar ne hikmetse aptal insanın 1mp kameralarına yakalanıyorlar, iki üç aklı kıt ile görüşüyorlar, kaçırıp beceriyor, örnek alıyorlar. 

Uzaylı konseptine, başka varlıklara karşı değilim. Ama simgeleştirilen uzaylı holywood uzaylısı. Ne dayattılarsa öyle düşünüyoruz. İki üç aklı kıtta ben işin ilmini yapıyorum diye hem kendini hem milleti yiyiyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Gecen hafta şöyle birşeyler gorulmuş..

https://www.youtube.com/watch?v=zTM-cBkrv-c

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

@YasamaK, çok güzel bir düşünce ve beni hiç düşünmediğim farklı düşüncelere yönlendirdi. 

@DeepInside, kesinlikle katılıyorum.

@ozgunlu, Haklısın... youtube da allahın allahı diye bir video var onu izlemeni rica ediyorum. Saçma gelebilir ama acaba dedirtmiyor değil.

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.