folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ufolar Hakkında Tersine Mühendislik Tartışması

Ufolar Hakkında Tersine Mühendislik Tartışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Teknolojik gelişim, bilgi birikimine paralel olarak hızlanır gayet normal hızlı gelişmesi

Şu 10 yıldır ama bir gerilme döneminde bilim. Fizik dünyasında son 80 yıldır dişe tırnağa değer bir gelişme yoktu.

Higgs bozonu teori olmaktan çıkmak üzere.

2000 lerin başından itibaren biyolojik alanda gelişmeler zaten aşikar. GEn diziminin çözülmesi bunun en büyük örneği.

Şimdi anneden çocuğa aktarılan HIV virüsünün de önüne geçmek üzereler. Tedavi insan deneklerde denenmek üzere.

Grafen'e bir şey diyemiyorum efsane bir ilerleme.

Hani koşucular hızlanmadan bir gerilir ya, bilim o noktada. Şu anda enerjisini toplayıp patlama yapma noktasında. 

Patlama ne zaman olur bilemem ama bilimin kaptalize olması  daha hızlı ilerlemesine sebep olacak onu biliyorum (bkz SpaceX)

Elon abiye selamlar :*

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    kumburgazda çekilen ufoların içinde ki uzaylılar gerçek mi İşte resmi........................................ http://d38zt8ehae1tnt.cloudfront.net/Kumburgaz_UFO__Alien_Analysis__109646.jpg?v=1371579576 Buda videosu........................................... http://youtube.com/watch?v=2BEM- ObMXJY&itct Gerçek olma ihtimali yüksek piksel piksel incelenmiş telefondan yazdığım için linkleri tam koyamadım linkleri kopyala yapıştırla tıklayın bir zahmet

flybatwin tarafından 06/Oca/16 05:55 tarihinde düzenlenmiştir

www.tekno50.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

Ben uzaylyım. merak ettiğiniz şeyleri elimden geldiğince cevaplayacağım.

imza mı gelmiş?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

Hocam bu resimde ki uzaylılar gerçek mi http://d38zt8ehae1tnt.cloudfront.net/Kumburgaz_UFO__Alien_Analysis__109646.jpg?v=1371579576

www.tekno50.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı

Hocam bu resimde ki uzaylılar gerçek mi http://d38zt8ehae1tnt.cloudfront.net/Kumburgaz_UFO__Alien_Analysis__109646.jpg?v=1371579576

Hayır. Biz şu ana kadar bunlarla veya bunların anatomisine benzer varlıklarla seyehatlerimiz boyunca karşılaşmadık. Hem bunlar görüldüğü üzere çelimsiz, kafasına vursan pekmezi akacak cinsten varlıklar. Geçmiş galaksi tecrübelerimiz, minimum hayat standartlarına sahip yüksek teknoloji erbabı bir toplumun bu anatomiye sahip olmasını pek mümkün görmüyor. Bu yüzden böyle bir ırkın var olabileceğine dair kaynaklar yeterince zayıf. 

imza mı gelmiş?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı

Hayır. Biz şu ana kadar bunlarla veya bunların anatomisine benzer varlıklarla seyehatlerimiz boyunca karşılaşmadık. Hem bunlar görüldüğü üzere çelimsiz, kafasına vursan pekmezi akacak cinsten varlıklar. Geçmiş galaksi tecrübelerimiz, minimum hayat standartlarına sahip yüksek teknoloji erbabı bir toplumun bu anatomiye sahip olmasını pek mümkün görmüyor. Bu yüzden böyle bir ırkın var olabileceğine dair kaynaklar yeterince zayıf. 

salusayı tanıonmu lan

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    flybatwin bunu yazdı

salusayı tanıonmu lan

Salusa'yı siz söyleyince araştırma fırsatı bulduk. İddia edildiği üzere Galaktik Federasyon diye bir şey mevcut değildir ve böyle bir varlığın dünyaya ulaşıp bu tarzda taleplerde bulunması yine geçmiş bilgi birikimimize göre alışılageldik değildir, hatta komik bulmaktayız. Birçok dünya dışı varlık sizlerden farklı düşünmektedir.

imza mı gelmiş?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    PLaXToR bunu yazdı

@unbalanced, farklı konulara değinmişsin. Farklı bir bakış açın var katılımın için teşekkür ediyorum ama sormak isterim, zannediyor musun ki chip i aldın yazılımını yaptın diye kontrolü sende oldu? Bu kadar wifi teknolojisinin içinde uydudan nefes alıp verişin bile izlenebilirken; tıpta mükemmel gelişmeler oldu dediğin tıp aletleri ile ilgili örnek vermek gerekirse, yaşam destek ünitesine yada ameliyat ile ilgili en basidinden solunum makinesine bağlı olan 1. derece devlet adamını ameliyat masasındayken açık bırakılan bir backdoor la yaşamına son verilemez mi? Yıllarca askeri projelerde bizzat yer aldım as.ls.n, r.k.ts.n dediğin firmalarda bir b.k olduğu yok. Kopyala yapıştır markayı çak geç. İşte bazı güzel kardeşlerim de adamlar ne güzel işler yapıyor be diyor...

Merhaba hocam chipler backdoorlar konusunda hakli oldugunu soylim bu konuda meslegim gereyi belki binlerce makale okudum lab ve denetci firma sonuclarini inceledim. Ama verdigin WIFI vs olayi imkansiz. (suanki teknoloji ile) soyle anlatayim apple dan ornek vermisin. Apple time capsule salonda iken macbook um ile yatak odasindan capsulumun wifisine baglanamiyorum. uydu isin icine girdimi canak anten vs olmak zorunda kalir. GSM veya Telsiz konusunda buyukce bir anten olmadan yada extrame bir pil tuketimi (cep telefonlarindaki gibi) veri transferi saglayamazsin. SIM 900 gibi gsm cipleri bile anten tasarimina girmicem ortalama 2,5-3 amper enerji cekmekte. (gsm base station aramasi yaparken ve baglanti kurarken)

uydu iletisimi dedigin zaman zaten tek tarafli bile olsa bir anten (canak tarzi ve p2p)

HSM (Hardware Security Module) gibi urunlerde de kullanilan rdRand islemcisi (ivy brige icindeki bu sekilde calismiyor, intel'in random number generator chipi) white noise uzerinden hesapladigi yuksek bitlik bir sayiyi basit bir AES algoritmasindan geciriyordu (key olarak isi ve piko amper veya femto amper cinsinden besleme geriliminden uretilmis bir anahtar ile) basitten kastim dusuk bitli bir sey olusuyordu kac yildir cok guvenli olarak kabul edilsede NSA kendilerinin koydurttugu bir backdoor ile cihazin uzerinden siradaki randomunuz su gibi okuyabilgi ogrenildi. HSM de bu cok skinti degil cunku sadece okunuyor ve hsm deki key seromony formati geregi ortam da guvenlikli oldugundan bu backdoor bir ise yaramiyor ama ivy brige li pc lerde okumak ile yetinmeyip siradaki randomunuz bu gelsin gibisinden 7-8 cm den etki edilebildigi ortaya cikmisti (yanlis hatirlamiyorsam 13.56 mhz rf uzerinden) bunu kulanman gerekiyor mu hayir yerli bir firma olan PROCENTA firmasi FPGA tabanli kendi random modulunu gelistirdi suan franda bir test lab'inda sertifikasyon icin onay bekliyor. termal okuma, lazer okuma rf okuma gibi bir cok farkli testten ve harici gurultu testlerinden geciyor ve islem sonunda FIPS ve PCI sertifikasyonlarina tabi olacak (bunlar ciddi sertifikalar ve maliyetler)

hastanede ki cihazlarin icindeki devreleri hic bilmedigin icin cok daha vahim durum ama aldin birlestirdin neyin ne oldugunu bilerek hemde. hic bir skinti cikmaz bundan. isin sadece yazilimini degil elektronigini de kendin yapiyorsun he copy paste dedigin noktada bile sonucta incelemis ve ufak tefek katkida da bulunmus oluyorsun. Havelsan Roketsan ve Aselsan da calisan cok sevdigim abilerim, hocalarim da oldu. kendim de bir iki giris cikis yapmisligim var. Tubitak akili kimlik projesinde cok kapi eskittik. AKIS'in her evrimini de. 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Sıkıldık artık dünyanın yönetimini resmen devralacağız.., Fare de yiyeceğiz

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Teknolojinin son 20 yılda zıplamasının en önemli sebebi baskı teknolojisindeki ilerlemedir. Yani bir bilgisayarı yada cep telefonunu oluşturacak sistemleri çok önceden düşünüp yapabiliyorduk fakat şimdiki kadar küçültemiyor ve simulasyonunu yapamıyorduk.

Merak ettiğin her tür teknolojinin altındaki patentlerin sahipleri bellidir, dünyadaki gelişmiş devletler Argeye muazzam paralar yatırıyor, Yani perde arkasında geliştirilen bişey yok=)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!