Ukash Satış Sitesi İçin Domain Tavsiyesi? 10€ Hediyeli
-
Aklıma gelen ne varsa alınmış..
-
Bloom bunu yazdı
ukashci.com
:))
ukashci.com (Daha önce biri almıştı ceza yedi sonra benim ortak almış domain düşünce biz çıkarttık songüm yine gitti.
ukashkart.tv
uksahtv.com
enucuzukash.com
ukashkarttv.com
ucuzukashkart.tv
ukash2.com ukash2.net
ukash3.com ..... 10 Adet yeni (sezonda 1. sayfayı kapatıyorum yine - min 5 site ile )
-->> Bu ara yukarıda yazığımda domainlerin seosunu ben yaptım. Benim eserlerimdi bu kadar iğrenç bir seo piyasası yok.
İstediğin domaini alabilirsin o yüzden fark yok.
1.sırada mak. 3 ay kalırsın domain çöp olur kasma kendini o yüzden. Saldırı anti havalarda uçuşuyor.
Dip NOT : yukarıdaki domainlerin hepsi sezonunda 1 sayfada tepelerdeydi takip ediyorsan görmüşsüdür.
Yaklaşık 1 ay 1.sayfada 5.tane domainim vardı. 1. 2. 3. 8. ve 10. domainler benimdi.
Kolay gelsin :)) demem oki isim önemli değil. Seocu önemli.
-
Peki o halde iyi bir SEO'cu tavsiyesi alayım :)
-
Ozden bunu yazdı
:)) Ben olurum diyecektim ama artık bana ortaklık teklifleri geliyor. Bir müşterimiz istedi marmaristen bizde ok verdik ortakla. Bakalım şimdi sessiz ve sakiniz. Sezonu bekliyoruz domainleri toparlıyoruz ilk 200 arasına girdiler. Sezon geldiğinde yine google ı sallayacağım :)) Ne çekti benden geçen sezon ya. Her yarım saatte sıralamamı değişir amk. Öyle iğrenç bir sektör.
Ulan yanarım yanarım 0z4n`a para kazandırdım ya ona yanarım sezonunda adama ilk 3 te 2 site verdim 1.5 ay kaldı orda.
Ah ah kafama tüküreyim sezon bitincede ödeme sıkıntıları çıkarttı kapattık siteleri.
Neyse takipteyim konunu
Erdem tarafından 08/Tem/13 13:51 tarihinde düzenlenmiştir -
elimde 1-2 milyon kredi kartı bilgisi var, ukash le bunları paraya çevirebilirmiyiz ?
-
Çevirebilirsin ancak sakat bir durum :)
-
SnipeTR bunu yazdıOzden bunu yazdı
:)) Ben olurum diyecektim ama artık bana ortaklık teklifleri geliyor. Bir müşterimiz istedi marmaristen bizde ok verdik ortakla. Bakalım şimdi sessiz ve sakiniz. Sezonu bekliyoruz domainleri toparlıyoruz ilk 200 arasına girdiler. Sezon geldiğinde yine google ı sallayacağım :)) Ne çekti benden geçen sezon ya. Her yarım saatte sıralamamı değişir amk. Öyle iğrenç bir sektör.
Ulan yanarım yanarım 0z4n`a para kazandırdım ya ona yanarım sezonunda adama ilk 3 te 2 site verdim 1.5 ay kaldı orda.
Ah ah kafama tüküreyim sezon bitincede ödeme sıkıntıları çıkarttı kapattık siteleri.
Neyse takipteyim konunu
Peki kendinizden başka tavsiye edeceğiniz profesyonel bir kişi varmı? Veya bu işi yapan bir firmada olabilir?
-
youkashmoney.com
youcash.com
ukashmoney.com
ukashsale.com
ukashing.com
ukashsatislari.com
ukashtake
ukashpremium.com
ukashu
ukashmagaza.com
ukashturkey
Ukashes.net
Ukchange.com
Ukashkartlari.com
CAgAtAy tarafından 08/Tem/13 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Ukashpayme
payUkash
-
Türkçe arıyorum, önerileriniz için yinede teşekkür ederim.
Branimir tarafından 08/Tem/13 17:09 tarihinde düzenlenmiştir