Ukash Satış Sitesi İçin Domain Tavsiyesi? 10€ Hediyeli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

tahribatukash.com

Ukash sisteminden para kazanmak istiyorsan sana altın kuralı söylüyorum : mobil ödeme. TR de mobil ödeme sunan kaç yer var? Sunanların da fiyatına baktın mı? Çok fazla. Eğer sen makul bir fiyata mobil ödeme ile ukash veriyorsan iyi paralar kazanabilirsin.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

tahribatukash.com

Ukash sisteminden para kazanmak istiyorsan sana altın kuralı söylüyorum : mobil ödeme. TR de mobil ödeme sunan kaç yer var? Sunanların da fiyatına baktın mı? Çok fazla. Eğer sen makul bir fiyata mobil ödeme ile ukash veriyorsan iyi paralar kazanabilirsin.

Onun istişaresini yaptık birkaç arkadaşla ama onu her ürün için yapamazsın misal 250Euroluk ukash alıcak nasıl mobil ödeme olucak ancak 5-10 eurolar için geçerli.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Ozden bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

tahribatukash.com

Onun istişaresini yaptık birkaç arkadaşla ama onu her ürün için yapamazsın misal 250Euroluk ukash alıcak nasıl mobil ödeme olucak ancak 5-10 eurolar için geçerli.

Sen 250 euro luk ukash fiyatına oranla 5-10 euro luk ukash'ı o fiyata verirsen yine uçurursun. 5-10 euroluklardan bile çok kazanırsın yani.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Siteyi bir açayımda uçurucam zaten inşallah :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

444ukash.com'u aldım bende onerilerde yazıyor muydu bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun diyek artık

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hocam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myrize
    myrize's avatar
    Erkek
    erdemcakmak bunu yazdı
    erdemcakmak bunu yazdı

www.anindaukash.com

w
    ww.3kiloukashbimilyon.com

Bu arada, tbtden bir muridin tavsiyesi uzerine ukashmekan.com dan alıyordum ben hep. Eğer bana 10euro hediye edersen artık ukash alımında sana geçerim :) Aylık ortalama 40-50 euro satın alıyorum :))

http://www.anindaukash.com

öneriniz için teşekkürler

Toplam Hit: 7014 Toplam Mesaj: 48