Ukash Satış Sitesi İçin Domain Tavsiyesi? 10€ Hediyeli
-
tahribatukash.com
Ukash sisteminden para kazanmak istiyorsan sana altın kuralı söylüyorum : mobil ödeme. TR de mobil ödeme sunan kaç yer var? Sunanların da fiyatına baktın mı? Çok fazla. Eğer sen makul bir fiyata mobil ödeme ile ukash veriyorsan iyi paralar kazanabilirsin. -
DevilRullz bunu yazdı
tahribatukash.com
Ukash sisteminden para kazanmak istiyorsan sana altın kuralı söylüyorum : mobil ödeme. TR de mobil ödeme sunan kaç yer var? Sunanların da fiyatına baktın mı? Çok fazla. Eğer sen makul bir fiyata mobil ödeme ile ukash veriyorsan iyi paralar kazanabilirsin.Onun istişaresini yaptık birkaç arkadaşla ama onu her ürün için yapamazsın misal 250Euroluk ukash alıcak nasıl mobil ödeme olucak ancak 5-10 eurolar için geçerli.
-
Ozden bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
tahribatukash.com
Ukash sisteminden para kazanmak istiyorsan sana altın kuralı söylüyorum : mobil ödeme. TR de mobil ödeme sunan kaç yer var? Sunanların da fiyatına baktın mı? Çok fazla. Eğer sen makul bir fiyata mobil ödeme ile ukash veriyorsan iyi paralar kazanabilirsin.Onun istişaresini yaptık birkaç arkadaşla ama onu her ürün için yapamazsın misal 250Euroluk ukash alıcak nasıl mobil ödeme olucak ancak 5-10 eurolar için geçerli.
Sen 250 euro luk ukash fiyatına oranla 5-10 euro luk ukash'ı o fiyata verirsen yine uçurursun. 5-10 euroluklardan bile çok kazanırsın yani.
-
Siteyi bir açayımda uçurucam zaten inşallah :)
-
444ukash.com'u aldım bende onerilerde yazıyor muydu bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun diyek artık
-
Hayırlı olsun hocam.
-