Ula Hayat Bukadar Ucuz Midur ? ( Karadenizli Nine )
-
-
Bazen inanmak en büyük kumardır..√ ☺
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Bazen inanmak en büyük kumardır..√ ☺
copy paste çıkartması mı :)
edit : mesaj alındı :D
EnableTurk tarafından 10/Mar/13 04:17 tarihinde düzenlenmiştir -
ne güzel anlatmış nenem:D
çok doğru eski zamanla şimdiki zaman arasında çok fark var. -
Canım nenem nasıl yakınıyor belliki farkında,bıkmış kurban olduğum elleri öpülesice
-
0:26 dan sonraki hiçbişeyi anlamadım biri tercüme edebilir mi ?
-
holy alt yazı secenegini kullan :)
-
Fena özetlemiş ninemiş.
-
HolyOne bunu yazdı
Ailelere sesleniyorum , kızını karı etmemiş kocaya verme ( ev hanımlığını öğretmeden evlendirme ) gidiyorlar okula , sevda ettik seviştik , öpüştük , dişlendik ( burayı tam anlamadım bende ) , biz karar verdik yarın evleniyoruz ( dediler ) yarın oldu evlendiler , öbür gün oldu boşandılar , ola hayat bukadar ucuz mudur
-
livane bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ailelere sesleniyorum , kızını karı etmemiş kocaya verme ( ev hanımlığını öğretmeden evlendirme ) gidiyorlar okula , sevda ettik seviştik , öpüştük , dişlendik ( burayı tam anlamadım bende ) , biz karar verdik yarın evleniyoruz ( dediler ) yarın oldu evlendiler , öbür gün oldu boşandılar , ola hayat bukadar ucuz mudur
( burayı tam anlamadım bende ) dediğin yer "öpüldük" olacak
-
nolanded bunu yazdılivane bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
( burayı tam anlamadım bende ) dediğin yer "öpüldük" olacak
doğru . bizim dede de gel bi dişliyem diyo öpeceği zaman :D