Ula Hayat Bukadar Ucuz Midur ? ( Karadenizli Nine )
-
Teyzenin engin dünya görüşü beynime nüfuz etti ruhum şad oldu.
-
UzatmaNaciye bunu yazdıtSira_ bunu yazdıRETRET bunu yazdı
evlendi mutsuz oldu tabi ki boşanacak, hayat bu kadar ucuz muymuş, sana giren çıkan ne teyze derler de saygıdan bişey dememek en iyisi...
Senin saygıdan bişey dememiş halin bumu ? Amınakoymuşsun ortalığın her konuda , her postunda böyle mesajlar atıyosun yapma bunu biraz kendine çeki düzen ver.Seni nasıl hala burda barındırıyorlar bende anlamıyorum
fikir özgürlügü kardeşim kural bir her kez kendi fikirine saygı durgunna kadar başkanının fikriniede saygı durmak zorundadır demokrasiye alış
Kaç gündür yazacam yazacam unutuyorum buda seni pek kayda almadığımın ifadesi:)Sen buna fikir özgürlüğü mü diyorsun..?
-
Ulan düşüncelerinizi yansıtma şekliniz bile sikimsonik,
sayıyla 2 tane adam dinlediğini anlayabilecek kapasiteye sahip.
TBT'nin bu halini sevmiyorum, çok gelişmemiz gerekiyor.
-
tSira_ bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdıtSira_ bunu yazdıRETRET bunu yazdı
evlendi mutsuz oldu tabi ki boşanacak, hayat bu kadar ucuz muymuş, sana giren çıkan ne teyze derler de saygıdan bişey dememek en iyisi...
Senin saygıdan bişey dememiş halin bumu ? Amınakoymuşsun ortalığın her konuda , her postunda böyle mesajlar atıyosun yapma bunu biraz kendine çeki düzen ver.Seni nasıl hala burda barındırıyorlar bende anlamıyorum
fikir özgürlügü kardeşim kural bir her kez kendi fikirine saygı durgunna kadar başkanının fikriniede saygı durmak zorundadır demokrasiye alış
Kaç gündür yazacam yazacam unutuyorum buda seni pek kayda almadığımın ifadesi:)Sen buna fikir özgürlüğü mü diyorsun..?
olsun oda fikir özgürlügü
Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.
25.ci madde canım
hem o küfür eden hemde senin icin gecerli bu aradada haklarını ögrenmiş oldun git tekrarla evde
-
UzatmaNaciye bunu yazdıtSira_ bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdıtSira_ bunu yazdıRETRET bunu yazdı
olsun oda fikir özgürlügü
Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.
25.ci madde canım
hem o küfür eden hemde senin icin gecerli bu aradada haklarını ögrenmiş oldun git tekrarla evde
Fikir özgürlüğü var biliyoruzda büyüklere karşı biraz saygılı olmak lazım herkes aynı şeyleri söyler herkez her aklına geldiğini söyleseydi bitmiştik.Baban bu nenenin söylediklerini söylese sende bu retret gibi sana giren çıkan ne de bi bakalım baban ne yapacak sana:D
Bu arada o küçük beyninle gelmiş bana atar yapıyosun..fazla uğraşma benle ki seni burda komaya sokacak kadar zekaya sahibim.Neyle neyi satın almaya çalışıyosun ya :D -
bir insan yaşça büyük diye ona saygı duymak kadar aptalca bir şey olamaz bana göre.
teşekkürler