Ula Hayat Bukadar Ucuz Midur ? ( Karadenizli Nine )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Teyzenin engin dünya görüşü beynime nüfuz etti ruhum şad oldu.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    tSira_ bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

evlendi mutsuz oldu tabi ki boşanacak, hayat bu kadar ucuz muymuş, sana giren çıkan ne teyze derler de saygıdan bişey dememek en iyisi...

Senin saygıdan bişey dememiş halin bumu ? Amınakoymuşsun ortalığın her konuda , her postunda böyle mesajlar atıyosun yapma bunu biraz kendine çeki düzen ver.Seni nasıl hala burda barındırıyorlar bende anlamıyorum

fikir özgürlügü kardeşim kural bir her kez kendi fikirine saygı durgunna kadar başkanının fikriniede saygı durmak zorundadır demokrasiye alış

Kaç gündür yazacam yazacam unutuyorum buda seni pek kayda almadığımın ifadesi:)Sen buna fikir özgürlüğü mü diyorsun..?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Ulan düşüncelerinizi yansıtma şekliniz bile sikimsonik,

sayıyla 2 tane adam dinlediğini anlayabilecek kapasiteye sahip. 

TBT'nin bu halini sevmiyorum, çok gelişmemiz gerekiyor.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    tSira_ bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    tSira_ bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

evlendi mutsuz oldu tabi ki boşanacak, hayat bu kadar ucuz muymuş, sana giren çıkan ne teyze derler de saygıdan bişey dememek en iyisi...

Senin saygıdan bişey dememiş halin bumu ? Amınakoymuşsun ortalığın her konuda , her postunda böyle mesajlar atıyosun yapma bunu biraz kendine çeki düzen ver.Seni nasıl hala burda barındırıyorlar bende anlamıyorum

fikir özgürlügü kardeşim kural bir her kez kendi fikirine saygı durgunna kadar başkanının fikriniede saygı durmak zorundadır demokrasiye alış

Kaç gündür yazacam yazacam unutuyorum buda seni pek kayda almadığımın ifadesi:)Sen buna fikir özgürlüğü mü diyorsun..?

olsun oda fikir özgürlügü 

Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.

25.ci madde canım 

hem o küfür eden hemde senin icin gecerli bu aradada haklarını ögrenmiş oldun git tekrarla evde 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    tSira_ bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı
    tSira_ bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

olsun oda fikir özgürlügü 

Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.

25.ci madde canım 

hem o küfür eden hemde senin icin gecerli bu aradada haklarını ögrenmiş oldun git tekrarla evde 

Fikir özgürlüğü var biliyoruzda büyüklere karşı biraz saygılı olmak lazım herkes aynı şeyleri söyler herkez her aklına geldiğini söyleseydi bitmiştik.Baban bu nenenin söylediklerini söylese sende bu retret gibi sana giren çıkan ne de bi bakalım baban ne yapacak sana:D

Bu arada o küçük beyninle gelmiş bana atar yapıyosun..fazla uğraşma benle ki seni  burda komaya sokacak kadar zekaya sahibim.Neyle neyi satın almaya çalışıyosun ya :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

bir insan yaşça büyük diye ona saygı duymak kadar aptalca bir şey olamaz bana göre. 

teşekkürler

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 5676 Toplam Mesaj: 37