Ulaştırma Bakanı Hackerlara Meydan Okudu
-
la daha avastile korunan tbmm bilgisayarı olan bi devlet sisteminden ne beklenir :)
-
müsadenizle biraz kahkaha atacam muahahhaaaa
son günlerde güvenlikte bill emminin çıkardığı strateji:İlk aşama "gaza getirme",ikinci aşama "açıkları bulan hacker abilerin,sisteme güvenlik yaması fikri vermesi" muahahaha
-
bu adamlar artık bizi korkutuyo
-
8mm hocam,benim public edilmemiş açıktan kastım,Security Focusa düşmüş,bildirilmiş ama public olmayan açıklar değil.
-
O site birkac gune gocertilir... solemedi demein hemde bebeler ellerine verir o siteyi...
turkiye topraklarinda bulunan ddos ile indirilmiyecek site yoktur. senin siten deil butun turkie olsa ne yazar aq. toplam cikisimiz kac gb ki? amerikadaki iki tane datacenter kadar cikis var
-
holy abü öle diyorsa demekki vardır bi bildigi o site dayanmaz zaten bence onların amaçları o kişileir yakalamak
-
Abi ddos atmak ayrı bir olay açık bulmak ayrı.
Ama sayın bakanımız sistemini bedavaya getirip göt olarak test etmek istiyor o ayrı bir mevzu..
-
ddos dediklerini sanmıyorum.Çökertme dedikleri olay deface ile hack tir tabi ancak bu kadar biliyorlar hacki.Sze şunu söylüyorum büyük yazıcam iyice kafanıza girdin
BU ADAMLAR DEVLETE HACKER ALDI..
Yeterince açık mı?Şu anda bu sitede toplasan 5-10 adam ancak sisteme sızar.Bu adamlarda çeşitli testlerden geçen sağlam adamları kendi bünyelerine kattılar.Hatta yazım vardı ama buyrun resmi verim.
http://img138.imageshack.us/img138/4697/postaan1.jpg
siz istediğiniz kadar dalga geçin istediğiniz kadar kahkaha ile gülün ama yarın öbür gün olurda trojanla bilgisayarlara sımaya çalışırken bu adamlar tarafından yakalanırsanız o zaman size güleceklerde olacaktır.Devleti bu kadar küçümsemeyin.Bu adamlar önce devlete hacker alınacak dediler.Tabi herkez gidecekti bu yüzden çeşitli testler ile en iyilerini elediler.
Düşünsenize okulu zor okuyan ama gece bilgisayarlara giren biri (gerçek anlamda) birde programlama biliyorsa işte fırsat ve iş.Yani kısacası kaçınılmazdı bende birazcık daha geliştirebilseydim baş vuracaktım.Kim bilir belki şu an konuştuğunuz adamlar devlete çalışıyordur.
İşin kısacası çok hafife almayın devlette sağlam adamlar gelicek artık.
-
:) Site acildigi gun kapancak! Eğlenceli bi gun olcak... :D
-
beyler, beyler :)
ddos hack değil midir ?