Ulaştırma Bakanı Hackerlara Meydan Okudu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yellowstar
    yellowstar's avatar
    Erkek
    la daha avastile korunan tbmm bilgisayarı olan bi devlet sisteminden ne beklenir :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

müsadenizle biraz kahkaha atacam muahahhaaaa

son günlerde güvenlikte bill emminin çıkardığı strateji:İlk aşama "gaza getirme",ikinci aşama "açıkları bulan hacker abilerin,sisteme güvenlik yaması fikri vermesi" muahahaha

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    bu adamlar artık bizi korkutuyo Öpücük
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

8mm hocam,benim public edilmemiş açıktan kastım,Security Focusa düşmüş,bildirilmiş ama public olmayan açıklar değil.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

O site birkac gune gocertilir... solemedi demein hemde bebeler ellerine verir o siteyi...

turkiye topraklarinda bulunan ddos ile indirilmiyecek site yoktur. senin siten deil butun turkie olsa ne yazar aq. toplam cikisimiz kac gb ki? amerikadaki iki tane datacenter kadar cikis var

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    holy abü öle diyorsa demekki vardır bi bildigi  o site dayanmaz zaten bence onların amaçları o kişileir yakalamak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi ddos atmak ayrı bir olay açık bulmak ayrı.

Ama sayın bakanımız sistemini bedavaya getirip göt olarak test etmek istiyor o ayrı bir mevzu..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ddos dediklerini sanmıyorum.Çökertme dedikleri olay deface ile hack tir tabi ancak bu kadar biliyorlar hacki.Sze şunu söylüyorum büyük yazıcam iyice kafanıza girdin

BU ADAMLAR DEVLETE HACKER ALDI..

Yeterince açık mı?Şu anda bu sitede toplasan 5-10 adam ancak sisteme sızar.Bu adamlarda çeşitli testlerden geçen sağlam adamları kendi bünyelerine kattılar.Hatta yazım vardı ama buyrun resmi verim.

http://img138.imageshack.us/img138/4697/postaan1.jpg

siz istediğiniz kadar dalga geçin istediğiniz kadar kahkaha ile gülün ama yarın öbür gün olurda trojanla bilgisayarlara sımaya çalışırken bu adamlar tarafından yakalanırsanız o zaman size güleceklerde olacaktır.Devleti bu kadar küçümsemeyin.Bu adamlar önce devlete hacker alınacak dediler.Tabi herkez gidecekti bu yüzden çeşitli testler ile en iyilerini elediler.

Düşünsenize okulu zor okuyan ama gece bilgisayarlara giren biri (gerçek anlamda)  birde programlama biliyorsa işte fırsat ve iş.Yani kısacası kaçınılmazdı bende birazcık daha geliştirebilseydim baş vuracaktım.Kim bilir belki şu an konuştuğunuz adamlar devlete çalışıyordur.

İşin kısacası çok hafife almayın devlette sağlam adamlar gelicek artık.      

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    :) Site acildigi gun kapancak! Eğlenceli bi gun olcak... :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

beyler, beyler :)

ddos hack değil midir ?

kendinize ayığ olunuz