Ulaştırma Bakanı Hackerlara Meydan Okudu
-
yaf sen git ulaştırma işleriyle uraş hekirlık sana göre bi iş değil Zati anca yorum yaparsın!
-
zumsuk hocam çok güzel dedin hakikattende insanın kafasına yatıyor. ama lan madem ulaştırma bakanımız istedi bizde ddos larla siteyi biracık kolaçan ederiz:D
-
Ddos hackten sayılmaz.Ortada sisteme girme yok veri indirme yok. Sistemi geçici olarak devre dışı bırakma var. Çok farklı olaylar var sen hala siz trojanla bilgisayara girmeye çalışırken sizi devletin hackerları yakalayacak gibi saçma bir açıklama yaparsan bana göre buraya yıllarını vermiş olan insanları hiçe sayarsın ve haksızlık edersin.. Konu sisteme girmek sızmak damlamak falan değil.
Trojan nedir ya?
Zumsuk arkadaşımız yine o yüce bilgisini konuşturmuş..
-
8mm bunu yazdı:
----------------------------- Ulaştırma bakanının kafası çalışsa bu işi yapan adamlara düzenli olarak ödeme yapar sistemini test ettirir. Bok gibi para var ama kafa çalışmıyor.Hacker Safe diye bir olay var. -----------------------------aynisindan.. a.q. o bakanin
-
zalimin zulmü varsa mazlumun denyo launchu var :)
hiç bişey yapamazsam vatan millet aşkı için flut çekerim :) flut flut flut :)
oda olmadı birleişiriz tahribat ailesi aynı anda gireriz siteye belki çok yığılmayla çöker:) koca ösym bile 1000 kişi girince çöküyo 10 dakka sonra gelin diyo şimdi çok kişi var sitede diyo :)
ama kendilerine bu kadar güvenmesi iyi.. herkesten alkış alıyo ve standart yurdum insanı haliyle helal olsun diyo ve güveniyo devlet işlerinin internet üzerinden yapılmasına. ben işin içinde olmasam benim bile güvenesim geliyo vallaa.
hürmet bizden...
-
yürrü be binali
-
Abi ddos atmak ayrı bir olay açık bulmak ayrı.
Ama sayın bakanımız sistemini bedavaya getirip göt olarak test etmek istiyor o ayrı bir mevzu..
katılıyorum.
Dos atackla bile bunların amına koruz.
-
atladığı bişi var koskoca microsoftun senelerce uğraşıp geliştirdiği vistayıda adam 5 dk da kırmıştı
-
maganda bunu yazdı:
----------------------------- Birisi Binali yıldırım'ın kendi kredi kartından Pizza ısmarlasında aklı başına gelsin .. iyi bi cvp olur demi :) -----------------------------Sen yapmıyosan niye artisleniyosun be adam sıkıyosa yapadam doğru demiş hem kendini ispatlamak isteyen için iyi fırsat hodri meydan demiş en güvenlisi olsun demiş daha ne olacak.
-
çok garip geldi bana bakanın böyle bir açıklama yapması, kesin vardır bir bildiği. bence siteyi hacklettirip hackerlarla övünecektir, ellerimizle yetiştiriyoruz diye :d