Ulaştırma Bakanı Hackerlara Meydan Okudu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaf sen git ulaştırma işleriyle uraş hekirlık sana göre bi iş değil  Zati anca yorum yaparsın!

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    zumsuk hocam çok güzel dedin hakikattende insanın kafasına yatıyor. ama lan madem ulaştırma bakanımız istedi bizde ddos larla siteyi biracık kolaçan ederiz:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ddos hackten sayılmaz.Ortada sisteme girme yok veri indirme yok. Sistemi geçici olarak devre dışı bırakma var. Çok farklı olaylar var sen hala siz trojanla bilgisayara girmeye çalışırken sizi devletin hackerları yakalayacak gibi saçma bir açıklama yaparsan  bana göre buraya yıllarını vermiş olan insanları hiçe sayarsın ve haksızlık edersin.. Konu sisteme girmek sızmak damlamak falan değil.

Trojan nedir ya?

Zumsuk arkadaşımız yine o yüce bilgisini konuşturmuş..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seven
    Seven's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    ----------------------------- Ulaştırma bakanının kafası çalışsa bu işi yapan adamlara düzenli olarak ödeme yapar sistemini test ettirir. Bok gibi para var ama kafa çalışmıyor.Hacker Safe diye bir olay var. -----------------------------

aynisindan..  a.q. o bakanin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

zalimin zulmü varsa mazlumun denyo launchu var :)

hiç bişey yapamazsam vatan millet aşkı için flut çekerim :) flut flut flut :)

oda olmadı birleişiriz tahribat ailesi aynı anda gireriz siteye belki çok yığılmayla çöker:) koca ösym bile 1000 kişi girince çöküyo 10 dakka sonra gelin diyo şimdi çok kişi var sitede diyo :)

ama kendilerine bu kadar güvenmesi iyi.. herkesten alkış alıyo ve standart yurdum insanı haliyle helal olsun diyo ve güveniyo devlet işlerinin internet üzerinden yapılmasına. ben işin içinde olmasam benim bile güvenesim geliyo vallaa.

hürmet bizden...

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    yürrü be binali

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chmc498
    chmc498's avatar
    Erkek
    Abi ddos atmak ayrı bir olay açık bulmak ayrı.

Ama sayın bakanımız sistemini bedavaya getirip göt olarak test etmek istiyor o ayrı bir mevzu..

katılıyorum.

Dos atackla bile bunların amına koruz.

İmza yok parmak bassam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    atladığı bişi var koskoca microsoftun senelerce uğraşıp geliştirdiği vistayıda adam 5 dk da kırmıştı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

maganda bunu yazdı:
    ----------------------------- Birisi Binali yıldırım'ın kendi kredi kartından Pizza ısmarlasında aklı başına gelsin .. iyi bi cvp olur demi :) -----------------------------

Sen yapmıyosan niye artisleniyosun be adam sıkıyosa yapadam doğru demiş hem kendini ispatlamak isteyen için iyi fırsat hodri meydan demiş en güvenlisi olsun demiş daha ne olacak.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek
    çok garip geldi bana bakanın böyle bir açıklama yapması, kesin vardır bir bildiği. bence siteyi hacklettirip hackerlarla övünecektir, ellerimizle yetiştiriyoruz diye :d

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
Toplam Hit: 8700 Toplam Mesaj: 35