Ülke Çapında Anlık İnternet Kesintileri Hakkında
-
Bağlantı kesilince ttneti aradım, şebeke meşgul dedi. Net kesildi dışarı çıktık. Alışveriş yapak dedik. Markette İş bakası kredi kartı çalışmadı.Para çekek dedik, ziraat bankasının merkez şubesinin önündeki atm de merkezle bağlantı kurulamadı uyarısını aldık. Bunları neydi pekuu?
trooper tarafından 20/Ağu/13 19:42 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı abi sadece tek bir sorun yok, genel anlamda var. gsm operatörleri de bu dertten dolayı muzdarip durumda. :D
-
Amd-x bunu yazdı
hacı abi sadece tek bir sorun yok, genel anlamda var. gsm operatörleri de bu dertten dolayı muzdarip durumda. :D
Bankalarda gittiğine göre bu işte bi bokluk var kesin. Banka bu, senin benim gibi müşteri temsilcisi ile konuşup arıza kaydı bırakmaz. Türk telekom bu sefer sıçtı galiba. inşallah yüklü tazminat bindirir bankalar türktelekoma
-
aynen internet sıçtı amk modem resle yok hotspotshield koydum şimdi biraz daha iyi nedense
-
TL yüklemesi yapacaktım şubeden yükleyemedim.. Bİmden oldu amk :D
-
O değilde beyler 1 saat olmamıştır biraz fenalaşmıştım nefes darlığı felan taksiyi arıyım hastaneye gidicektim.Taksinin teli çalmıodu bu sorundan dolayı galiba..Şuan şükür iyiyim.Bide bugün doğum günüm.Ne yapıyım beyler gusül alıyım mı ? :D:D:
ReyiZ tarafından 20/Ağu/13 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
başka bir şey çıkmasın da bu işin altından...
-
SOL için bu gece saat 2 de test çalışmaları başlayacak.
-
sLeymN bunu yazdı
SOL için bu gece saat 2 de test çalışmaları başlayacak.
sol ne la sülo?
-
Skynet kontrolü ele alıyor