Ülke Çapında Anlık İnternet Kesintileri Hakkında
-
sabahakadarküfredeceğimgelmişlerinegeçmişlerinealayinintabilmemhangiköydedoğmuşlarsataaaaaaaaaaa
-
uydunet var bende de, aşağıdaki kasaya biri bişey mi yaptı diye şüphelendim ona bakıyım diye indim bi baktım çocuklar kitap aşırıyorlar :S
-
dizi izliyordm yarıda kaldı :/
-
ruhii bunu yazdı
dizi izliyordm yarıda kaldı :/
Kaldığın yerden devam et olm :D TTNET le alakası yok la AMD-X in yüzünden oluyor bu kesintiler, kaçak hat mı çekiyor bişeler yapıyor ama
-
Kotanız şöyle oldu böyle oldu 3mbite düştü diye uyarı vermesini biliyor, bunu da söyleselermiş keşke, sülaleriyle zihin yoluyla karanlık şeyler yaşadı tüm dota oyuncuları. -ping yazdıkça 1k ms görmekten gına geldi. :D
-
superonline 12de gitti geldi şimdi sorun yok..
-
Sol ve kablonet gitti su anda
-
anarsistherif bunu yazdı
gram haberim yok akıyom valla, superonline var.
Aynen de bu Superonline'da da ping sorunu var bizim civarda 10-15 gündür..
-
Türk Telekom'un, şebeke üzerinde ağ trafiğini yöneten omurga yönlendirme sistemlerinin bir kısmında, yapılmakta olan bakım sebebi ile 20 Ağustos 2013 Salı günü yaşanan anlık bir kesinti nedeniyle temel sağlayıcı sistemlerin yeniden başlatılması gerekmiştir. İnternet erişimi ve VPN bağlantılarının etkilenmesine ve kilitlenmesine neden olan bu işlem sonucunda,
18:18 - 18:24 saatleri arasında, yaklaşık 6 dakikalık bir kesinti yaşanmıştır. Yaşanılan teknik sorun, ilgili birimlerimizin hızlı müdahalesi sayesinde en kısa zamanda çözüme kavuşturulmuştur. Yaşanan aksaklıktan dolayı tüm kullanıcılarımızdan özür diler, Türk Telekom altyapısının ülke çapında sorunsuz olarak hizmet vermeye devam ettiğini bilgilerinize sunarız.