folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ülkeden Kaçtım Hala TC Firmaları Soymaya Devam Ediyor

Ülkeden Kaçtım Hala TC Firmaları Soymaya Devam Ediyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

bizimkilerin ki namık kemal fıkralarındaki gibi heryere uzanıyo hocam.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Wowifi diye bişey var o yurtdışında geçerli mi? Olduğun yerde wifi varsa aktif ettiğinde sanki burdaymış gibi çalıştığı söyleniyor. Deneyen var mı?

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Senin anattığın neyki.

Ben vodafone abonesiyim. paketimde yrtdışı aramlarda otomatik aktif olan bir özellik var kapatılamıyor. Bende çözüm olarak telefonumu yurtdışı aramalara kapattım. Bir müşterim var Hollanda'da yaşıyor ama 6 ay burada 6 ay orada. Türk hattı yoktu. Beni aradı telefona bakmadım. Gayri ihtiyari geri arıyayım dedim ve ++31 görünce hemen kapattım ama  zate aramalara kapalı dedi ve anında mesaj geldi yrtdışı koruma paketi aktif oldu paketi geçirdik. aradım müşteri hizmeterini. Diyorum ki benim telefonum yurtdışı aramalara kapalı paket nasıl aktif oldu bizim sistem böyle dedi. İtiraz oluşturdum sildiler.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Wowifi diye bişey var o yurtdışında geçerli mi? Olduğun yerde wifi varsa aktif ettiğinde sanki burdaymış gibi çalıştığı söyleniyor. Deneyen var mı?

geçerli. ararken sıkıntı olmuyor da aranırken kapalı gibi gözüküyor. sadece vodafone dan arama alabiliyorsun sanırım. tam tespit edemedim

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Öyle tuttunmu kolay kolay bırakmayız biz birleşik kiraklik yakın sanki şöyle ekvatora yakın bir yere git belki 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gittin adamların petrolünü kuruttun

hala daha diyoki tc

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5137 Toplam Mesaj: 37
turkcell yurtdışı paketi