Ülkeden Kaçtım Hala TC Firmaları Soymaya Devam Ediyor
-
bizimkilerin ki namık kemal fıkralarındaki gibi heryere uzanıyo hocam.
-
Wowifi diye bişey var o yurtdışında geçerli mi? Olduğun yerde wifi varsa aktif ettiğinde sanki burdaymış gibi çalıştığı söyleniyor. Deneyen var mı?
-
Senin anattığın neyki.
Ben vodafone abonesiyim. paketimde yrtdışı aramlarda otomatik aktif olan bir özellik var kapatılamıyor. Bende çözüm olarak telefonumu yurtdışı aramalara kapattım. Bir müşterim var Hollanda'da yaşıyor ama 6 ay burada 6 ay orada. Türk hattı yoktu. Beni aradı telefona bakmadım. Gayri ihtiyari geri arıyayım dedim ve ++31 görünce hemen kapattım ama zate aramalara kapalı dedi ve anında mesaj geldi yrtdışı koruma paketi aktif oldu paketi geçirdik. aradım müşteri hizmeterini. Diyorum ki benim telefonum yurtdışı aramalara kapalı paket nasıl aktif oldu bizim sistem böyle dedi. İtiraz oluşturdum sildiler.
-
watervay bunu yazdı
Wowifi diye bişey var o yurtdışında geçerli mi? Olduğun yerde wifi varsa aktif ettiğinde sanki burdaymış gibi çalıştığı söyleniyor. Deneyen var mı?
geçerli. ararken sıkıntı olmuyor da aranırken kapalı gibi gözüküyor. sadece vodafone dan arama alabiliyorsun sanırım. tam tespit edemedim
-
Öyle tuttunmu kolay kolay bırakmayız biz birleşik kiraklik yakın sanki şöyle ekvatora yakın bir yere git belki
-
gittin adamların petrolünü kuruttun
hala daha diyoki tc