Ülkem İçin Ne Yapabilirim...
-
Leylim ley müziği eşiliğinde leydi zene yi tbt olarak sırayla z*kip youtubede yayınlayabiliriz.D:
-
Ciddi manada, DTP milletvekillerine suikast düzenleyerek
Bu vatana hizmet edebileceğimizi düşünüyorum.
Ahmet Türk - Leyla Zana vs...
Birçok haini temizleyerek.
Kaldı ki, ne silah tutmasını bilirim, ne bombalı eylem tecrubem var.
Ama olsa idi böyle bir grup insan.
Bu uğurda savaşan zevkle, Para/Hizmet yardımı yapardım.
-
Bir Çogunuz palavralar'la Adeta Saçmalamişiniz .
Bomba koymak, kalleşlik yapmak , pusuya düşürmek bizim işimiz degil. Pkk'ya özgü birşeydir
Dünyanın hangi ordusu bizim gibi yüregi delikanlı ve mert'tir. Bize yakışmaz bu dedikleriniz...
Ne yapaLim konusu ?
Yapacak Hiç birşeyiniz yok . Allah'a dua Edin.
Erler için , onbasılar için , Çavuslar için
yarın bayrammiş bugun ögrendim ne demek istedigimi anlarsiniz belki.
Benim 115 günüm kaldi, kimse için yapmiyoum bu askerligi Sadece dinim ve vatanım için.
-
Tebrik ederim.! Cok Güzel Soru.Keske Herkes bu soruyu sorabilse..Yapmamız gereken ne birilerini öldürmek nede bir yerlere girmek ..Sadece çalışmak,çalışmak,çalışmak. :) çalışmasını bilmiyoruz. Abi...Bir çok insan hafta sonunu düşünüyor. Herkes baska birini çalıştırmak derdinde. herkes bir baskasından bir şeyler bekliyor...İyice umurzamaz oluyoruz... Herkes hakkını vererek calısmalı..Bi amacımız olmalı..Uğrunda Ölebileceğimiz.!Edison'u düşünmek lazım bi buluş için binlerce t deney yaptı.!...Hayatından neler feda etmiştir kimbilir...Pes Etmek yok.!
-
DeFactorx
konustuğun kelimeler saygısızlık içeriyor..konustuğun konu daha önce bu forumda bir çok kez konuşuldu..din'lemi olur din'sizmi olur bu işler o konu başka topiğindir.Şimdi sen böyle birşey yazdığın için Allah bilir konu nerelere sapar..saygısızlık etmeden.. lütfen !! -
KapTaN60 bunu yazdı:
-----------------------------
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Koministide ,şeriatçısıda, cumhuriyetçiside ,sağcısıda solcusuda anlayacagınız herkes ülkem için ne yapabilirim diyor.
ben şukadarını söyleyeyim.
önce kurulu düzene saygı duyun.ortada bir cumhuriyet var bunu yıkmaya çalışırken bindiğiniz dalı kesmeyin.
cumhuriyeti yıkmak mı ne diyon hacı (bunu yıkmaya çalışırken bindiğiniz dalı kesmeyin ne alaka amk) düzene saygılı olun diyon kimsenin düzene itirazı yok ki bi düzen kurulmuş (akp nin)gidiyooo amk
Üç beş yılda kurulan düzenden değil 85 yıldır kurulu olan cumhuriyetten bahsediyorum.ne alaka dediğin yeride,şeriatçılar koministler vs ler için yazdım hani onlarda ülkem için ne yapabilirim diyorya,sözüm ona daha iyi bir düzen kurmuş olacaklar.pilava giderken evdeki bulgurdanda olacaklar böyle sevilmez vatan demek istedim . anlamadıysanda anladıysanda benim için problem değil.
hem akp nin amına koyayım diyoyorsun hem hemde kimsenin düzene itirazı yokki diyorsun,ya akp nin yada senin bir itirazın var demek oluyor bu.kısacası itirazı olan var hemde çoook hortumcular ve hainlerle dolu bir ülke, ülkemiz....sen önce bu çelişkini aşıyorsun sonra yine fikrimizi tartışıyoruz ok.