Ulkemizden (Bi) Haber
-
Allah mekanlarini Cennet etsin.
InsaAllah bilal denilen pic te birgun boyle geberir.
-
üstteki kırmızı yazıya katılıyorum
it.................................
-
etraftaki insanlar neden bakıyor. sinir oldum lan
-
Türk silahlı kuvvetlerinin oraya o mahalleye o semte o kodumun şehrine çökmesi lazım,nerde bu adamlar..görebiliyormusunuz.ben sadece yerde yatan iki şehid görüyorum.
-
seninde arkanda basbakan olsa sende aynisini yaparsin.
Bu picleri azitan o tayyip denilen it heriftir.
"Yetmez ama Evet" ciler, Haziran secimlerinde %50 verenler acaba bu resme bakinca yureginiz sizladimi?
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
seninde arkanda basbakan olsa sende aynisini yaparsin.
Bu picleri azitan o tayyip denilen it heriftir.
"Yetmez ama Evet" ciler, Haziran secimlerinde %50 verenler acaba bu resme bakinca yureginiz sizladimi?
-----------------------------buna bağlayacağını biliyordum :) birazdanda konu heparın %3 ne gelir
Şehit üzerinden siyaset yapmayın 85 yılından 2002 yılına kadar akp yoktu pkk vardı
mal mal gizli servislere ülkeyi açacaklarına bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen komutanlar uğraşsalardı
ülkenin çıkarı için çalışan devlet adamlarını öldürmeselerdi sorun kalmazdı
-
milliyette geçen haber "sivil vatandaş görünümlü teröristler tarafından yapılan bir olay"!!
Buraya dikkat bende kaldım yüksekovada ve terörist görünümlü terörist görmedim..
Bu resim net bir şekilde herşeyi açıklıyor herkes mal mal baklıyor ki sonuç tüm halk teröristtir.!!!
Kimse ne alınsın ne gücensin GİTTİM GÖRDÜM BİLİYORUM!
-
Oha ya bu kadar da değil artik sokak ortasinda ya bunların ben..... o etrafında bakanlarda vuranlardan sayilir insan bi üstünü felan örter insan degil bunlar...
-
Asıl bence konuşulması gereken konu şu
bunları profesyonel asker olarak alırken sosyal haklar lojman hakkı v.s vaatlerle aldınız bunlar niye lojmanlarda değil?
korunaksız bölgede kalıyorlar
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Asıl bence konuşulması gereken konu şu
bunları profesyonel asker olarak alırken sosyal haklar lojman hakkı v.s vaatlerle aldınız bunlar niye lojmanlarda değil?
korunaksız bölgede kalıyorlar
-----------------------------Dostum sorun lojman ile cozulecek cinsten degil.
Hadi diyelim bu adamlara lojman verdin, ya bunlar hicmi carsiya cikmayacak. hicmi bi yerde oturup yemek yemeyecek.
Sorun bu tayyip denilen itin ve onun AQ partisinin bir an once Turkiye'nin basindan defedilmesiyle cozulur.
Baykal ve Bahceli nin amk tayyibi Turkiye'nin basina bela ettiler.
Buda video
http://askerhaber.com/video.php?id=600&title=evlat-acisinin-yureklere-du%C5%9Etu%C4%9Eu-an
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Şehit üzerinden siyaset yapmayın 85 yılından 2002 yılına kadar akp yoktu pkk vardı
----------------------------
Yeni trendde bu Alper.. Şehit üzerinden siyaset yapmak..
Alper şehit üzerinden ne siyaset yaparım ne de yaptırırım merak etme.. Şehit olan askerleirmiz polislerimiz şuan ülkemizin ilk ve tek gerçeği..
Öncelikle tayyip itine din üzerinden siyaset yapma denmeli din sömürme denmeli bunu da unutma..
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------mal mal gizli servislere ülkeyi açacaklarına bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen komutanlar uğraşsalardı
ülkenin çıkarı için çalışan devlet adamlarını öldürmeselerdi sorun kalmazdı
---------------------------
Bu söylediğine bende katılıyorum. Her komutan Osman Paşa gibi düşünseydi bu yaz belki de TBT yüksekova şırnak toplantıları düzenleyebilirdik..Oraları görmelisiniz o güzellikleri bu leş kargalarına bırakmamak için elinizden geleni yapardınız..