Ulkemizden (Bi) Haber

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

sniperscobe hajım kansız şerefsiz bdp li siyasetçilerde her olumsuzlukta "bak anayasa şöyle diyor bak baba yasa böyle diyor yok efenim avrupa insanhaklarının bilmem kaçıncı maddesi böyle diyor" triplerinin arkasına saklanıyor.

Ustadim, sabahtan beri haberdeki o fotograf gozumun onunde  gitmiyor.

Arkadasimda 2005 yilinda ayni yerde birligin duvarinin dibine konulan bombayla havaya ucuruldu.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

sniperscobe hajım kansız şerefsiz bdp li siyasetçilerde her olumsuzlukta "bak anayasa şöyle diyor bak baba yasa böyle diyor yok efenim avrupa insanhaklarının bilmem kaçıncı maddesi böyle diyor" triplerinin arkasına saklanıyor.

Ustadim, sabahtan beri haberdeki o fotograf gozumun onunde  gitmiyor.

Arkadasimda 2005 yilinda ayni yerde birligin duvarinin dibine konulan bombayla havaya ucuruldu.

hocam seni en iyi ben anlarım.

işte bu olsun istemiyoruz biz. Biz bişeylerin farkındayız birilerininde farkında olması için illa yakın sevdiği birilerini mi kaybetsin.. Biz buradayız en canlı örneğiz işte!!!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Durmak yok açılıma devam.Açıla açıla boğulacaz bu gidişle.

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    vitamin bunu yazdı:

sniperscope bunu yazdı:

vitamin bunu yazdı:

he doğru dedin herkes salak bi sen akıllısın amk.

Galiba gidisat onu gosteriyor.

Neyse haci cevap yazma. Konu tayyip iti falan degil. Konu Hakkari'de sehit olan askerler ve onlar hakkinda (Bi) haber.

evet konu salyası akmış bir köpeğin şehitleri kullanarak tayyip diye birine hakaret etmesi değil

ne terbiyesiz adammışsın, düzgün konuş/tartış, tartışamıyorsan da kirletme boşuna ortalığı..

Her şehit haberinde düşünüyorum, bu şehit olan askerlerimiz, ne için kim için şehit oldu diye.. Sonra da bakıyorum ki askerimizi şehit edenleri cezalandırmak yerine otobüs üstünde gezdiriyorlar halay çektiriyorlar...

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
Toplam Hit: 5062 Toplam Mesaj: 45