Ülkemizin Dünyadaki Saygınlığını Arttıracak Neler Yapabiliriz?
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------Evet. tahribatın seckın murıtlerı acaba bu konuda neler dusunuolar lar ::D merak edıorm dorusu.??
-----------------------------seçkin müritleri derken bazılarını nasıl dışladığının farkında mısın?
niye zıplıyon la :D sen seçkinsin ben seçkinim :D biz seçilmiş çocuklarız.
dünyaya gelince dünya kolay kolay saygı duymaz bize
-
adınızı duyurmak için duruşunuzu iyi seçmeniz ve felsefenizi iyi anlatmanız lazım bi zamanlar ne idi alman malı dedinmi saglamlıgından şüphe edilmezdi şimdi benim çalıştıgım yerde türkler genelde usta şef mühendis neden? artık bi güvenç var kazaklar türklerin yaptıgı işlere güveniyor ve bir çok şey gözü kapalı kabul edilyor artık burda türk olmak bir marka tabi güveni sarsmadıkça yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla insanların güvenini kazanmamız lazım bunu iyi insan olma felsefesi ile yürütürsek dünya saygınlıgını kazanırız.
-
bilimle
-
elizabeth takılmayarak...
-
napolyona bayılıyorum bu tür konularda
-
sex-işkence-tecavüz-v.s şeyLer bunLar kaldırılırsa saygınlık artmış olurr...
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------sex-işkence-tecavüz-v.s şeyLer bunLar kaldırılırsa saygınlık artmış olurr...
-----------------------------sex i niye kaldırıyom olm :S hadi tecavüz neyse de sex ne alaka onlar şey yapmıyomu :D
-
bu düşünceden kurtularak başla
-
işini en iyi yapan olabilmek için surekli calısacaksın abi, birde tarihini bileceksin.. bence bu
-
FOXXLY bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------Evet. tahribatın seckın murıtlerı acaba bu konuda neler dusunuolar lar ::D merak edıorm dorusu.??
-----------------------------seçkin müritleri derken bazılarını nasıl dışladığının farkında mısın?
niye zıplıyon la :D sen seçkinsin ben seçkinim :D biz seçilmiş çocuklarız.
dünyaya gelince dünya kolay kolay saygı duymaz bize
-----------------------------ayıp oluyo ama hocam:|